icon

Termín pôrodu júl 2016

dendulka4444
2. nov 2015

Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉

angels882
15. nov 2015

@evelyn1986 no ja tiez velmi uvazujem ale asi ho zmenim nemam v nom doveru , oproti dr galovi z martina to je neporovnatelne

jeinabe
15. nov 2015

@joyance ahoooj....ale ty este nestracaj nadej, moja kamoska tiez na zaciatku krvacala,mysleli si dokonca, ze to bude mimomaternicove a teraz sa tesi z nadhernej uz skoro 3 rocnej dcerky.....podla mna ta mohol nechat na hospitalizaciu.....drz sa a daj vediet.....

jeinabe
15. nov 2015

@laskykvet no mna zatial priserne bolia tie prsia, vcera ma semtam pichalo v lavom vajecniku aj podbrusko niekedy trosko zaboli ako na ms...... Pri prvom tehu ma tak bolelo, ze som isla az na pohotovost, ale to bolo roztahovanie maternice....inac nic, este niekedy citim taky mierny zavrat, ale mala by som viac pit.....

jeinabe
15. nov 2015

@thea77 ja som mala biely vytok tak adi pred 2 dnami, ale asi je to normalne, teraz vidim niekedy aj na toaletaku obcas hlienove vlakna......ale ja si myslim, ze to moze byt pokial to nezapacha.....

evelyn1986
15. nov 2015

@thea77 Ahoj, ten biely výtok, pokial nezapácha a nesvrbi, je úplne normálny. Dokonca som aj čítala, že niektoré baby museli používať aj intimky, že ho až toľko mali. Tak nemusíš stresovať😃

evelyn1986
15. nov 2015

@angels882 O dr. Galovi som počula aj ja len samé chváli😃 určite aj počas tehotenstva budeš chodiť na kontroly aj do centra. Ale chápem, nejedna sa o maličkosť a ak uz ku nejakému doktorovi chodíš, máš tam chodiť rada a máš mat aj v nebo dôveru. Tak ak máš pochybnosti, výmen ho. Mne sa tiež lepšie radi druhým, sama som na vážkach z toho môjho. Čítala som si totiž na neho recenzie a keby som ho nepoznala a nechodila ku nemu, keď som čakala malého, v živote by som si ho nevybrala...

thea77
15. nov 2015

@jeinabe @evelyn1986 Tie hlienove vlakna som mala 2 dni dozadu...som myslela, ze mi svitori 😂😂😂 ze zle vidim. Inak nestresujem, len sa pytam ☺ mam toho dost za sebou...sak som uz stara korcula 😃😃😃

angels882
15. nov 2015

@evelyn1986 ved to ten moj ma same dobre recenzie vsetci ho chvalia ako usmievavy je porozprava ale mne neprisiel na mimomaternicove a skoncila som s krvacanim do brucha v nemocnici v poslednej chvili on na sone nevidel absolutne nic a v nemocnici mi vsetko ukazali

redlola
15. nov 2015

@joyance pocuj, my sme boli fakt na druhy cyklus od kyretaze tehotni. cyklus naskocil cca 5 tyzdnov od. jeden prebehol tak vselijako a dalsi uz skoncil 22.12.2014 narodenim nasej slecny 🙂 fakt sa upriam na vyriesenie zdravotnych problemov. a co sa tyka veku, vobec sa tym netrap. mam ovela starsie kamosky, ktore pracovali na babatku a dopracovali sa cez vselijake ine problemy. este stale tu moze byt hematom, moja svagrina mala cele tehotenstvo drobne krvacanie a potom aj masivne krvacanie. to je tak asi 50 na 50 ci sa udrzi, ci nie. ved sama si lepsie rozumies. ak sa tentoraz vyhnes kyretazi, je to podla mna o to lepsie, ze sa ti skor telo zregeneruje a naskoci na normalny cyklus. mam dalsiu znamu, ktora bola na kyretazi po potrate a ked bola po 6 tyzdnoch na kontrole, oznamil jej lekar, ze je tehotna 6 tyzdnov. cize 2 tyzdne po revizii otehotnela a normalne donosila babatko, rodila cca mesiac predo mnou 🙂

laskykvet
15. nov 2015

@evelyn1986 ja zacinam 7tt este nebolo.na sone vidno nic len gestacny vak tak cakam do konca mesiaca. Tiez verim, ze vsetko bude ok ☺

laskykvet
15. nov 2015

@jeinabe pit musim aj ja lebo z casu na cas mi tak vyschne v ustach ze vobec nemam sliny, musim mat vzdy so sebou nejaky cukrik asi. ☺

jeinabe
15. nov 2015

@laskykvet na zaciatku ma strasne smadilo, tak som stale vela pila, teraz uz zase malo.....tak ja pojdem az v piatok k dr, lebo vo stvrtok som po nocnej, tak sa mi nebude chciet ist.... Dufam, ze tam bude nieco vidiet.....dnes mi asi zacina tiez 7 tt.....

jeinabe
15. nov 2015

@laskykvet vlastne este len 6 tyzdem mi zajtra zacne.....ty si kedy mala poslednu ms? Ja 5.10.

martinaj
15. nov 2015

Baby am vam otazku ohladne zimy.. chystate sa niektora esre zaciatkom zimy lyzovat ? Lebo pojdeme na lyzovacku a neviem ci si mam brat lyze aj ja.....😐

thea77
15. nov 2015

@martinaj Milujem lyzovanie, ale pri poslednom tehu som tak supla na lade, malu mi zenska zramovala...ze tento rok si to urcite odpustim a to zlyzujem aj ciernu.

martinaj
15. nov 2015

Ja som rozmyslala , ze by som bola s malym na tych najmensich zjazdovkach aspon detskych 😀😀😀😀 a mm bude s vevou lietat kadetade 😀

jeinabe
15. nov 2015

@martinaj ja lyzovat neviem, ale mame bezky, a tak by som sla si zabezkovat, ale neviem.....

joyance
15. nov 2015

@redlola no o kyretazi nechcem ani pocut, mne to tak rozhodilo cyklus, ze mi prva MS nabehla az po 4 mesiacoch a vlastne na pravidelny cyklus som nabehla az po pol roku. Dr. tiez nevedel, preco to tak je, najskôr myslel, ci nemam nejake zrasty po zakroku, ale na vysetreni nic nevidel. Dal mi noteristeron a potom cyklus nabehol. Neviem teda, ci by som dasie tehu vedela zabezpecit tak skoro.
Uvidim, ako dopadnem po kontrole, ak nebudem velmi krvacat, pojdem k dr podla planu toho 30.11, ak by sa znovu vyskytlo krvacanie, pojdem ihned.
tak ci onak, nech to uz dopadne akokolvek, dufam, ze sa s tym moje telo popasuje samo, bez nutnosti zasahu. ak budem tehu a plod sa udrzi, pojdem urcite na rizikove, ak sa neudrzi, dufam, ze krvacanie ustane, nabehne mi normal cyklus a s drahym sa na to vrhneme cim skor znovu.

thea77
15. nov 2015

@joyance Radsej chod hned k lekarovi...da ta na PN....ved musis lezat - ti kazali na pohotovosti...

laskykvet
15. nov 2015

@jeinabe no ja tak isto moja ale dnes mame 6+0 takze zaciname zajtra 7tt ☺

katka1981
15. nov 2015

@joyance, drz sa :(

martinaj
15. nov 2015

Baby chcem rezen s majonezovym salatom 😂😂😂😆

dendulka4444
autor
15. nov 2015

Cafte dievcata, ale sa to tu rozsirilo, som strasne rada =) nemam cas to tu ani sledovat :-/ Drzim vam vsetkym paluchy, special @joyance, verim ze vsetko dobre dopadne....
Ja dnes 7tt a uz vo mne biju dva srdiecka, pred 4 dnami malo moje mimi 3,5mm, info aby som nezaostavala za vami ostatnými 😉 Drzkajte sa vsetky!! ...pozdravujem vas

evelyn1986
15. nov 2015

@angels882 Tak to uz nie je maličkosť, to uz je na fakt na zváženie ho zmeniť. Ale zas možno to bola blbá zhoda náhod... Ja mám tiež nie veľmi dobrú poslednú skúsenosť s tým mojim. Od nejakého šiesteho týždňa som začala špiniť, hovorila som mu to pri troch kontrolách, stále sa stvárnil, že je ti v poriadku, žiadne lieky mi nedal, ani ma nevypisal. A dopadlo to tak, že na konci dvanásteho týždňa som začala uz riadne krvácať a potratila som😔 Tak rozmýšľam, že pôjdem si hľadať nejakého iného.

katka1981
15. nov 2015

@dendulka4444, to uz v 7. tyzdni bije srdiecko? Fiha, super

evelyn1986
15. nov 2015

@laskykvet Ale určite je všetko v poriadku. Ako som tu uz písala, ono tehotenstvo strašne rýchlo napreduje a čo nie je vidieť jeden deň, môže byt vidno uz na druhý. Ja som ešte u doktora nebola, chcela by som ísť uz tak, aby bolo všetko vidno, tak ešte chvíľku počkám😃

sharff
16. nov 2015

@katka1981 Ja som bola v 6+4 tt a už bilo ;)

sharff
16. nov 2015

@joyance Mysli pozitivne. Ja som krvácala len slabo v 16tt bola som na par dni v nemocnici a tiež to tak prebiehalo, že ešte asi dva, alebo tri dni som mala také špinenie, len taký hnedy výtok. To sa čistilo. Teraz má syn takmer 8 rokov. Držím prsty.

katka1981
16. nov 2015

Ahojte dievcata, konecne mi odpisali admini, moznost vytvarat sukr. skupiny je zrusena, cakam este co mi odpise Smykal, kt. som pisala uz asi pred 3 dnami. V pripade, ze sa diskusia nezneni na sukromnu, uz prispievat nebudem a vsetkym prajem uspesne tehulkovanie so stastnym koncom.

martinaj
16. nov 2015

@katka1981 to je pekne divne.....