icon

Termín pôrodu júl 2016

dendulka4444
2. nov 2015

Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉

thea77
16. nov 2015

Dievcata...niektora tu spominala aj FB..tam si tiez mozeme spravit tajnu skupinu...ja to teda neviem..ale niektora zdatnejsia maminka by to mohla zvladnut a presunieme sa tam. Co vy na to?

martinaj
16. nov 2015

Tu sa to da cez blogy a vie to byt sukromne a je to prehladne ako skupina na fb

thea77
16. nov 2015

@martinaj Ja sa v tomto technickom svete nevyznam, hlavne, ze muz je IT 🙂 ale nebranim sa teda ani blogu 🙂

martinaj
16. nov 2015

Ani ja 😊
@thea77

chymenitta33
16. nov 2015

ahojte🙂

Ja som si písala s Danulkou (adminkou)a a ona čosi písala že súkromná, sa dá idem jej napísať.
FB som spomínala ja len to je ako tuto tie termínovky podla blogu, tiež neprehladné, ale aspon nebudeme viditelné

jeinabe
16. nov 2015

Ahojte baby....tak ja dnes pridem do obchodu a z nosa sa mi liala krv...dufam ze to s tehu nesuvisi, asi to bolo este z tej mojej choroby.....ale nos som smrkala vacsinou len rano.....

katka1981
16. nov 2015

@chymenitta33, ma to na starosti smykal tak cakam kedy mi odpise.

chymenitta33
16. nov 2015

@jeinabe - zlatko, to je zlý tlak všeobecne dnes, mala si vysoký asi, si zmeraj 😉

katka1981
16. nov 2015

@jeinabe, to by musela byt moja dcera tehotna od 3 rokov. Neblazni. Ak mas nadchu, to je uplne bezna vec, navyse vykurovacia sezona vysusuje sliznice. Doporucujem ti Borozan alebo Infadolan a dobre si s tym povytieraj nos aby neboli suche sliznice. Neboj. Budes ok 🙂

jeinabe
16. nov 2015

@chymenitta33 @katka1981 ...ja len preto, lebo mne nezvykne tiect krv, ale aj ja to prikladam len ako zostatok choroby......nadchu nemam, len ten kasel, ale uz je to ovela lepsie.......pocasie je na figu, tak sa aj citim...... 😉

thea77
16. nov 2015

No ja som dnes ako mechom udreta, po plavarni mam zas zelene sople, v noci nespim a cez den som ako medved, ospala a tarbava 🙂

jeinabe
16. nov 2015

@martinaj konecne sme dnes isli do skolkyyyy..... 😉 ...som zvedava ako dlho mu to vydrzi........hned som to vyuzila a bola som kupit nejake darceky pre maleho 😉 .....

martinaj
16. nov 2015

@jeinabe tak moj simon je este tento tyzden doma...... vraj koli rekonvalescencii..? Ale je mi to jedno kedze som PN 😀

martinaj
16. nov 2015

@thea77 presne, v noci sa zobudim o 4tej a cez den by som spala......

jeinabe
16. nov 2015

@thea77 hej ani mne sa nic nechce a to som planovala zehlit.....pozeram, ze ty budes mat tiez vyssi vekovy rozdiel....my budeme mat skoro 6 rocny 😉 ....ale nas drobec nechce ani pocut o babatku, boji sa toho, ze musim ist po babo do nemocnice...inac v meste musi pozerat do kazdeho kocika 😀

martinaj
16. nov 2015

@jeinabe u nas bude 8 a 6 rocny a decka vedia, ze chceme babo a strasne sa tesia a uz si planuju ale este nevedia, ze ho mame. Minule si simon vsimol na linke tabletky calibrum babyplan a tam si zena drzi brusko uz take trosku tehotenske a hned zacal, ze to maminka beries aby ti narastlo brusko, ze? Tak som sa smiala 😀

thea77
16. nov 2015

@jeinabe Terezka bude mat v auguste 11 a stupel sa narodi v juli... mala sa tesi, raz chce sestru, potom brata...a aj tak to bude prekvapenie 🙂 zajtra idem na prvu kontrolu a uzv (kks za 150 eur, kua) ...dam potom vediet 🙂

jeinabe
16. nov 2015

@thea77 achhhh jaaaaj, to je take drahe??? No tak ty si rozmyslis 100x ako casto ist k dr.....som zvedava co ti povie....ja idem v piatok, uz aby bol...... 😉

thea77
16. nov 2015

@jeinabe no vzdy lacnejsie ako letenka domov 🙂 lebo to by chcela ist aj mala aj tato... vcera som to bola omrknut zvonku, vyzera to luxusne, no snad im budem vsetko rozumiet, trochu sa toho obavam...ze budem ako sedlak v meste...ale sak co...nech sa aj oni trochu pobavia, no nie 🙂

martinaj
16. nov 2015

@thea77 a rodit chces tam?

thea77
16. nov 2015

@martinaj Nieee. Urcite nie. Teda zatial som o tom presvedcena. Malu som rodila v Dunajskej Strede, tuto chybu uz 2.x neurobim a ani stuplika nechcem rodit inde ako v Bratislave. No este aby ho niekto mal za teroristu, ked bude mat rodne mesto Istanbul 🙂 Nie nie, len nech je to slovak 🙂

katka1981
16. nov 2015

@thea77, smejem sa strasne, ale suhlasim s tebou do bodky 😀 😀 😀 a manzel je Turek?

chymenitta33
16. nov 2015

haha, zlaté su tie deti🙂 aj malý sa teší.. len on nevie v podstate ako sa rodia deti:D minule mu vravím kolko bocianov, donesú detičky a on že aspon ja som normálne decko ktoré sa narodilo z bruška:D 😎
Ale včera mal taký záhadný ksicht, že mamička a s kým si sa pusinkovala takto vela? drží sa frazy začalo to božtekom skončilo to drobčekom:D

@thea77 - sa smejem 😅 😀

Kočky inak bola som v obchode pri rybách a zbadala som zavináča a podobne a ledva som dobehla na toaletu 😝 😉

martinaj
16. nov 2015

@chymenitta33 nasi tiez nevedia ale vedia ze z bruska

chymenitta33
16. nov 2015

@martinaj - hej jasné, neprikladala som tomu význam v jeho veku mu to vysvetlovať.

ženy, lebo my to máme trošku komplikovanejšie, to Vam natukám potom v súkromke. 😉

meggie07
16. nov 2015

Ahojte, dnes mi vysiel po vyse roku pozitivny test.. zatial sa aj bojim tomu verit a tesit sa.. este vyskusam zopar a hadam sa k vam budem moct pridat 😉

chymenitta33
16. nov 2015

@meggie07 - Gratulko🙂 držím palčeky

thea77
16. nov 2015

@katka1981 Ale kdeze, sice ma strnisko a tmave vlasy, dokonca ho aj turci na ulici oslovuju ako svojho, ale je to slovak, rodeny Blavak, chvalabohu 🙂 a ja som taka truba, ze aj keby bol chlap najkrajsi a najbohatsi a miloval by ma ako koza repu...keby nebol ,nas' tak nema sancu. holt, miesanie narodov by som prezila tak po Cesku republiku, ako moja mama s tatkom 🙂

rastista nie som, nech sa mame vsetci dobre, ale ked citam a vidim tie pribehy zien, ako ich muzi biju a beru im deti a nepomoze im ani sud...oni tito jemne osmahnuti muzi su krasni, staraju sa o seba, obliekaju sa, vonaju...zene krasne dvoria...a ked maju vtacka v kleci....dovidopo romantika...

a to ja si kludne necham toho mojho ,bručouna', ktory vobec nie je romantik, vkuse frfle, ale je nas 🙂 aspon mu mozem po slovensky vynadat ked treba a este tomu aj rozumie 🙂 hawk

chymenitta33
16. nov 2015

@thea77 - ja som si aj myslela že je Slovák, prestahovali ste sa pracovne.

thea77
16. nov 2015

@chymenitta33 ty si zbadala zavinaca a ja mam chut na kvasenu kapustu, ktoru som tu nikde nenasla...ale uz mam recept, si ju nalozim do poharov a tri tyzdne ju budem hypnotizovat kym bude 🙂