Termín pôrodu júl 2016
Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉
@martinaj no snazim sa, tak pred tym som vyfajcila skoro krabicku denne a uz som sa za tyzden dopracovala k takemu vysledku, ze som presla na uuuplne najslabsie slimky a tie max 3 denne. ale dnes som nemala ziadnu, lebo to chcem postupne znizovat a uplne prestat. neviem ci je ten spravny cas este, ale nechcem to dlhsie tahat, aby bolo mimi v poriadku... som nevedela ze budem az taky slaboch .... :(( haluz je, ze na cigu nemam doslova chut, len dojde ta nervozita ale celkovo som dnes nejako viac podrazdena... tak neviem... sama neviem co s tym robit a ako to doriesit. skusim ten caj, mozno to bude dobra alternativa
Ahojte, tak zajtra idem na kontrolu, ale poviem vam, ako to citim. Cisti sa mi maternica, okrem spinenia vidim aj kusky sliznice, tak si zajtra idem po verdikt. Uz ani nedufam. Aspon sa hadam vyhnem kyretazi. Zajtra sem pridam zrejme posledny prislevok.
Ahojte dievcata, tak aj my sa k Vam pridavame 🙂 k lekarovi idem buduci tyzden 🙂
Joyance drzim palce nech vsetko dobre dopadne. Ako pisu ostatne baby este nie je nic stratene. Niekedy vraj k tomuto krvacaniu dochadza na zaciatku a je to normalne. Budem na teba zajtra mysliet. Baby neviete ci si mozem dat do nosa kvapky? Dostala som nadchu a nemozem bez kvapiek v noci dychat je to strasne. V lekarni mi povedali ze nemozem nic iba morsku vodu a to nezabera.
Ahojte! Snad vsetko dobre dopadne a sj ja sa budem v juli tesit z babatka. Uz mam za sebou 5 dnovu hospitalizaciu v nemocnici pre krvacanie.
Ahoj...Tiez som Julova..🙂 podla MS 9.7, podla UTZ 11.7...:)
Mame 3.4 mm a srdiecko bije 120/min..🙂
Ahojte aj ja sa k vam pridavam ☺☺☺ taaaak mam pol rocnu dcerku..a teraz som v 6tyzdni
Baby ja sa nejak tehu ani necitim. Byva vam uz zle? Mne pri oboch detoch hrozne a teraz nic. Dufam ze sme v poriadku.
@renulka111 mne pri prvom..vobec nebolo zle ani nic...pri druhom sa mi dvihal zaludok ale nevracala som...aaaale tu ma bolelo...tam ma pichalo ☺☺☺a teraz pri tretom este zatial nic 😊
Ahojte, tak mi ostali uz len oci pre plac ... vazne sa mi cistila a este stale sa mi cisti maternica ... este idem na kontrolu, ked dospinim, aby lekar vedel pozriet poriadne, ci nemam nejake zrasty alebo hematom, na sone nic nevidel. Ale plod uz nevidel, len pozostatok vacku a vraj sa mi aj maternica zmensila. Takze uz nedufam.
Majte sa tu vsetky krasne, hadam sa cim skor pridam do nejakej blízkej podobnej skupinky. A dakujem vsetym za podporu a pomoc, tieto stranky mi velmi pomahali. Nejaky cas na konika nezavitam, co je asi pochopitelne, dam vam potom mozno vediet, ked budem mat po vsetkych vysetreniach a zistime pricinu tohto vsetkeho ... Zelam vsetkym vela zdravicka a aby sa ani jednej nestalo to, co mne. Drzte sa
PS: Som zvedava, kedy mi klesne HCG a prestanu ma boliet prsia ... achjo ...
@joyance po kazdej burke slnko vyjde. Velmi ti zelam aby si sa za kratky cas pripojila do inej ppdobnej skupinky. Aj ked som nepisala casto citala som kaxdy den a budes chybat. Drzim palceky a nezabudaj slnko vyjde.
@renulka111 ahoj ja som sice tehotná prvýkrat ale keby mi nemeskalo a test neukazal // tak o tom ani neviem 🙂 na jednej strane som rada že ma netrapi ale aj sa trosku bojim či je to ok. Idem k doktorovi 23.11 prvýkrát tak uvidim čo povie
@joyance drz sa ,viem ako sa citis a je mi to hrozne luto, snad ppridete na pricinu, preci sa to udialo ...drzim palce ♥

@martinaj to mi pomoze? dnes mam pocit, ze by mi nepomohla ani tona cokolady, lebo na sladke nemam chut. Skusim ten caj, dakujem za radu, asi ho budem musiet vypit aspon dva litre dnes. Dnes asi nejaky neurol alebo dithiaden by mi pomohol len :D nech spim a ani hubu neotvaram radsej