Termín pôrodu júl 2016
Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉
@zuzinka_26 no to by aj mna zaujimalo....
@jeinabe 🙂 myslim si, ze ich to upozorni a to nechcem este...
Caute baby. Tak ako si tu tehulkujete? Mna uz nervicky presli a zacala som byt doslova pazrava 😀 ale trvalo to dva tri dni. Od vcera mi je neskutocne zle od zaludka ...uz od rana ako vstanem...takze ja som asi velmi tehu 😁 vsetky mozne priznaky sa na mne striedaju...
@laskykvet som na tom podobne, 5tt som zjedla takmer aj nasu macku a teraz 6tt a uz koncim7tt nemozem do seba nic dostat, jedine kysle ovocie...🙂 a spim jak babatko, v noci 10hodin, a cez den aspon 6...este ze nemusim terz chodit do prace, neviem si predstavit akoby som to zniesla...
hello, takze sa k vam pridavam s malou dusickou, termin vychadza na 31.7., dnes este len 3+5tt. my mame taky zakliaty datum 7.11. 🙂 7.11.2011 sme prisli o prve babatko, 7.11.2013 zacalo tehotenstvo, ktore skoncilo tiez potratom v januari 2014 a teraz sme presne 7.11.2015 pocali dalsie babatko. takze dufame, ze sa nebude pokracovat v nabehnutom trende a dobre to dopadne bez podobnych neprijemnosti. hoci budeme mat malicky rozdiel medzi druhym sa tretim dietatom, iba rok a 7 mesiacov... ale zvladli sme aj horsie 🙂
@zuzinka_26 ahoj s,ukromne skupiny sa neukazu tvojim priatelom na nastenke a ani v tvojej vizitke🙂
@jeinabe
ahojte zienky..pripajam sa k vam 🙂 dnes by to malo byt nieco cez 6tt...sama uz presne neviem pretoze ja som to mala vyratane inak ako mi to vyratal doktor tak a zacala som sa v tom ratani stracat 😀
@fujtulinka ... Napr. Podľa menzesu som mala byť v 10 tt a podľa soňa som v 8 tt, tak to máš asi aj ty tak 🙂
@dooomca asi ano...uz som z toho jelen...ale tak o dva tyzdne kontrola tak sa hadam dozviem viac a konkretnejsie... 🙂
aj ja by som poprosila pridat 🙂
Ahojte 🙂 Pridávam sa ku vám kočky. Termín nám vychádza začiatkom júla, aj prvú návštevu u lekára máme za sebou. Keď nám lekár ukázal tú malú bublinku a bijúce srdiečko boli sme hotoví, chlap mal slzy v očiach, je to zázrak .... júúúú, veľmi sa z toho tešíme 🙂 PS: Gratulujem vám všetkým
Prosim aj mna pridat do sukromky.
Ahojte, poprosim o pridanie do sukromnej, termin by som mala mat 12.7. Dakujem.
Ahojte kocky, tie, ktore nas hladate v sukromke... tu sme.. https://www.modrykonik.sk/group/8103/ staci poslat ziadost, ja sa sem obcas mrknem, ale nemusim zaregistrovat kazdu z vas...ked napisete, mate istotu, ze vas jedna z troch moderatov uvidi 🙂 tak to len tak, pre info a pre istotu 🙂 pekny dnik vsetkym
Ahojte zienky, pridavam sa k Vam a samozrejme kazdej z Vas prajem krasne tehulkovanie. Zatial mi termin vychadza na 22.7. , nie je vsetko uplne idealne, ale verim ze to dotiahneme do stastneho konca. 🙂 . Ak mozem poprosit o pridanie do sukromky.
@parker36
Ahoj aj tebe krasne tehulkovanie 🙂. Ja sa tiez bojim, ale tak dufam, ze bude vsetko ok. 🙂
Ahojte baby, som tu uplne nova a taktiez cakam mimi s terminom v juli. Teraz som v 7 tt podla sona a uz asi tyzden mi je tak, ze neviem nic poriadne zjest, zobem len same jednoduche blbosti. Nastastie nezvraciam...aspon zatial. Neviem, ako to zvladate vy, ale ja sa citim slabo a chodit do prace je za trest v tomto rozpolozeni. A to este ani velky bachor nemam. To si neviem predstavit, aka sranda to byde potom 🙂 .
@hyperkonik Ahoj, uplne viem ako sa citis.. Ja som na tom rovnako.. Najhorsie je tvarit sa v poriadku v praci, aj ked mi je nenormalne zle.. Hadam to aspon znamenat,ze je vsetko ok. V utorok idem az k doktorovi

Baby, ked sa pridam do tej sukromnej skupiny, upozorni vsetkych mojich priatelov na MK, ze som sa stala clenom skupiny?