Termín pôrodu júl 2016
Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉
@michaella07 Ahoj. No mne dali do cukrovej vody polku citróna a tiež to bolo v pohode 🙂
Ďakujem za tip na stránku, budem musieť popozerat 😉
Na lidlove plienky som tiež počula chválu. Že rozdiel medzi pampers je ten, že lidlove je cítiť, ale tak aspoň hneď vieš, že treba vymeniť 😀
Ja mam termin na 2.7.2016 no budem cisarakom tak som zvedava ci to nebude koncom juna ...
@bjeremiasova No niekto kto má podobný termín ako ja. Ja mám 1.7. ;)
@trubi velice rozkošné capačky 🙂
@trubi popozeraj naozaj pekné veci a aj na bambino a babytip to sú moje top z ktorých som objednávala a som nadmieru spokojná 🙂 hlavné sú aj tie ceny velice prijateľné a nie také prehnané 🙂 objednávala som takto aj postieľku a komodu 🙂 čo sa plienok týka, určite treba poskúšať, prvoradá je pre mňa kvalita, pretože predsa len, bábätko má tú plienočku celý deň, takže hlavne, aby sa cítilo dobre a tie lidlové chcem tiež určite vyskúšať, lebo cenovo sú ževraj oveľa dostupnejšie ako pampers, ale zase ked chytíš dobrú akciu, tak pampers sú u mňa top uvidíme, čo si o tom bude myslieť moje bábo 🙂
@trubi v Tescu myslis v Trebisove? A do kedy su tie zlavy?
@lucita2707 v Trnave. Pýtala som sa mamy a je to tak, že ak majú niečoho veľa tak to dajú do zľavy.. Takže jedine ak tam máš niekoho, kto tam pracuje alebo často chodí a mohol to občas pozrieť.. Zľava teda platí kým sa ten tovar neminie..
@trubi ahaaa..fu tak to je daleko. Ale skusim ist pozriet do nasho Tesca ci naaahodou nesu aj u nas zlavy. Naposledy co mali tak len dievcenske..pre chlapcov nic.
@lucita2707 inak to už mi mama tiež hovorila, že často bývajú zlacnené dievčenské a také isté chlapčenské a neutrálne nie ☹
Inak kupujete čiapočky so šnúrkou na uväzovanie? Ja nie, mne sa to nejak nepáči, ale mama tvrdí, že treba, pretože obyčajná čiapka sa ľahko zošuchne. No ja nechcem malinkému viazať šnúrku okolo krku. Možno mi sibe ale nepozdáva sa mi to.
@trubi, ja som mala pri malej len 62 a 56 jedinu supravu do porodky. Tu mala naposledy ako 6 tyzdnova a aj 68 sme zacali nosit od 6 tyzdnov. Pre maleho mam vsetko 62, nieco 68 dvoje teplacky 56, jedny opalovacky 56 vlastne z lidlu dvoje 50/56 ale su velke ako 62 z H&M. Ciapocky este nemam ani mikinku alebo svetrik, zatial som nic pekne v akcii nenasla.
@katka1981 no tak to aby som si zabalila tiež aj 62.. Čo už, pri prvom sa poučím na chybách a už budem vedieť 😉 asi si teda aj tú čiapočku na šnúrku zaobstarám. Aspoň preistotu keď si to rozmyslím, po tom čo sa mi bude obyčajná zošmykovať 😀
A ako je to s odsávačkou? Treba mať kúpenú, alebo iba ak bude treba kúpim?
@trubi, do porodnice 62 urcite nepotebujes 🙂 to len aby si nemusela nahanat oblecko este pomaly v sestonedeli 🙂 Neviem ako inde ale na Antolskej poziciavaju odsavacku a ja si vezmem rucnu a este aj horske slnko mi svagrinka pozicia, lebo som mala problem s rozbehom mlieka podla mna zas budem mat to iste. Ciapocky su krajsie bez snurok ale v reali ich vyuzivam snad o 4 rokov malej, kedy si usi zakryva sama. A zimne ciapky ma snurovacie stale a uz bude mat 7 rokov
Ved budu horucavy...treba ciapka dlhe gate dlhe rukavy?ozaj neviem...syn je jeseňovy memam skusenost ale tak v juli.....
ja mam vsetko letne, ale jednu supravicku s dlhym rukavom a gatami

@lucita2707 No už idem odpísať asi 4x lebo som nestihla dopísať a keď som sa k tomu vrátila, už sa mi to vymazalo..
Ešte som čítala aj tusim o pohánka, ale tiez je tam aj kokos 😀
Ten mantinel si budem robiť len pre zábavu, ak budem 😉
Ved to, že sa nám nechce míňať peniaze na chvíľu. Ja som nakúpila väčšinou také, čo sú mi ešte voľné, tak snáď sa ešte zmestim do pôrodu do nich 😀 včera som sa vážila a už je to 21 kg, a pritom sa mi nezdá, že by som jedavala oveľa viac. Asi som mala viac pohybu..
Ale hlavne, že drobcom nakúpime na chvíľku 😀
Ja som včera na ebay neodolala papučkám a teniskam. Len tak na parádu.
Krásne vecičky si nakúpila, aj ja sa pochválim, keď bude čas. Ja mam inak povolené takmer všetko, lebo skladujem u mamy. Spravila som si dokonca súbor v Excel, kde zapisujem, čo už mám a aj v akom stave, či len na doma alebo na von.
Aký presne od Neutrogeny? Mam 2 telové krémy od nich a používam ich na tvár. Jeden je taký ľahký, že nezanecháva lesklú pleť, tak je super na ráno, aj keď sa nenamalujem nelesknem sa.
A na noc používam taký viac hydratačný.
Na telo používam zatiaľ Garnier.