Termín pôrodu júl 2016
Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉
@trubi Tak samozrejme ak nemas zdravotne problemy tak sa nezatazuj behanim po lekaroch.
Co sa tyka matraca. Pozerala som aj na nette ale aj u nas v meste. Vacsinou tie detske matrace obsahuju KOKOS vypln neviem preco prave kokos..a cenovo..u nas vychadza 24eur. Si myslim ze to je vpohode cena. Neviem ako v inych mestach. Tak uz aj postielku mas..faajne..mne oco neviem kedy kupi. Necham da prekvapit 🙂 Do postielky ja kupujem len matrac a tenky paplonik..vankus babatkam netreba..mantynely a tie ostatne veci tiez nekupujem..zbytocnost..to len na paradu.
Aj ja planujem ist zajtra do sekaca pozriet nieco na seba..lebo mi je vsetko male. Na doma tricka mam velke cisla..lebo je mi v tom pohodlne..horsie je to ked do mesta ci k lekarovi. Vsetko mi zacina byt kratke 😀 uzke..no male. O PEPCU som pocula..tiez tam chcem najblizsie zajst. Dufam ze budemat stastie a nieco nakupim. Uvidime.
Nato ze pracujes klobuk dole. Stihas tk bravurne 🙂 ja som doma a stresujem co jak..kopa veci chyba..Ty si sikovna 🙂
@adusqua Co sa tyka vapnika, a nechces do seba trepat lieky..a chuti Ti mak tak sup sup do toho..je velky zdroj vapnika..alebo emental 45% ...som aj citala ze pred spanim by sme mali zjest syr..lebo v noci sa vraj lepsie viaze. Co na tom pravdy neviem..za slusku nic nedas..Ja mak a syr nieee.. haha..vapnik doplnam v sumivych tabletach..a obcas si zakupim makovnik. Sem tam ovsene vlocky..tiez si vraj bohate ma vapnik 🙂
Papaj co Ti chuti. Podla mna si nema clovek odopierat. A vravi sa ze podla toho na co mas chut sa da vycitat aky vitamin v tele chyba..ja mliecne lubim..cokolady atd..tak vraj ked mliecne tak ma clovek nedostatok vitaminu B..ked maso tak horcik..atd..je toho vela. Ja som vecny student..stale len cosi hladam citam. 😀 si pripadam obcas ako dochodkarka..haha
To OGTT..vravi sa ze den pred testami by si mala obmedzit sladke jedlo a vody..no moj nazor a ako som to ja robila..to je ze..jedz to co vzdy. Neobmedzuj sa..lebo ako sa stravujes..co ti chuti..tak sa stravujes cele tehotenstvo. A prave na zaklade toho uvidis ci to prospieva alebo nie. Naco sa obmedzovat jeden den???..Aby vysli vysledky ok? A po testoch napr.budes zas jest co cele tehu? Ako pisem len svoj nazor. Neviem aky mas na to nazor Ty 😉 Uz aj mne brusko rastie ale ak tak este neni boh vie ake..a na to ze cakam chalana..neni spicate..aspon mi tak nepride 😀 Najblizsie Ti poslem moje brusisko 😀
Tlak citim aj ja..hlavne pod prsiami..a tiez uz nemozem sediet nahnuta k stolu..k notebooku..lebo taky cas citim maleho kopance uplne kdesi dole..tak stale sa nahnem dozadu..trochu hladkam brusko..a zas sa prehnem haha..ale myslim ze o mesiac uz budem nahnuta len do zadu 😀..
Kremujem kedy jak..vacsinou len po sprche. Zanedbavam to trocha..je to lepsie zachytit v cas a hydratovat..ale ja zabudnem..alebo sa.mi proste nechce..a niekedy zas kremujem cely den..Nemam nic extra..klasicky nivea krem. Tie bi oil..atd..co ja viem..marketingovy tah..? Kazdy krem doda telu hudrataciu..ked kremujes pravidelne..masirujes pokozku. A ked nemam nivea krem tak este Dove je fajn. Lem nivea je viac masnejsi. Cize na striedacku. A vraj je super aj od Neutrogeny. Ale urcite by som nesiahala po najdrahsich..len pravidelne masirovat hudratovat a aj vody pit 🙂
@adusqua Joj hej vidis a ci som precitlivena. Noo..stava sa mi pocas dna ze z nicoho nic mi klesne nalada..a mam pocit ze sa rozplacem. Nepocitujem take vykyvy casto..ale stava sa.
@lucita2707 Ale je to tak, telo si naozaj pýta to čo mu chýba, ja som pred mesiacom mala neskutocnú chuť stale na makovník :D a teraz by som si ho tiež dala... Táto noc bola dalsia katastrofa, kríže aj nohy boleli a to berem aj to magne B6v tabletách, asi mi viac pomáhalo obyčajné šumivé magnézium a zakúpim si aj ja ten vápnik šumivý....
A nie si sama s tým vyhladávaním na nete, tiež furt sedím, čítam a potom si uvedomím že 2 hodiny som na pc a že ma bolí zadok a možno aj z toho kríže 😀
Čo sa týka OGTT testu, mne ta pani vravela kde som sa objednávala, že by som den predtým nemala velmi sladké a mastné jedlo, no ale tehotnej to môže vraviež prvé čo som si dala na ranajky cookie crisp s mliekom :D, ale neberiem to nejak tragicky a na obed bude tiež mastný vyprážaný syr s hranolkami :D tak som zvedavá na zajtrajšie výsledky :P Moja mama ked bola tehotná den pred kontrolou glukozy zjedla 1kg saloniek a ked mala zvýšený cukot lekár jej povedal že je to v tehu normálne, ale teraz by to už na lahkú váhu asi nebrali zvýšené hodnoty....
JJ sfot bruško, aj ja sfotím 😉 Ja som si kupila na odporúčanie švagrinky krém na predchádzanie strii Elasti-Q, vraj všetky dievčata čo pozná a používali to tak nemaju strie, no ja tiež v tom nie som taka poctiva kremujem len po sprche... A orem toho krému používam tiež len normálny Nivea krém v plechovke na zvyšok tela 🙂
@adusqua Jooj, tak to aj moja moc bola zlaaa..tentoraz koli zahe..katastrofa..Nemam nevolnosti..tak aspon nech ma zaha pecie css 😀 haha..Moje dnesne ranajky..MILA keks haha..chuti nerozkazem.
Ja beriem magne B6 3x na den..tak mi to aj na gynde odporucil lekar. Sumive sa Ti skor dostane do tela..nez tabletka..ale neviem ci to je dobre kombinovat. Sa porad v lekarni. A vapnik ja len sumivy..nechcem este aj to v tabletach pchat do seba. Inac Ty ake tehi vitaminy beries?
Tiez som citala ze by sa mal clovek krotit so sladkym pred OGTT..Tak neviem..Ja som jedla to co vzdy a naco som mala chut. Den pred tym.
Krem co si pisala..nepoznam. nepocula som o nom este. Na telo dove mam..nedavno som mala aj z avonu telove mlieko s olivami. Teraz mam dove..ale ma brusko ten nivea lebo je fajne mastny. Mozno ma niekto pokritizuje a povie ze to mi ma proti striam nepomoze..ja sa hlavne snazim hydratovat pokozku. Foto poslem behom dna 😉
Teraz rozmyslam co si dnes tak zajem 😀 Poslednu dobu mi beha po rozume cuketa vyprazena..hmm..mnaam..uvidim... 😀
@lucita2707 😀 ja tiež mam posledné týždne neskutočnú chuť na sladké, furt si kúpim v obchode radsej ovocie, ale potom už hned dumem joj ale mohla som si aspon cokoládku kupit :D Minule som si tak dopriala orieskovú čokoládu a celý večer mi bolo zle od žalúdka :D
A nechystám sa kombinovat tabletky so sumivými, tabletky proste vysadím lebo su na nic, jedna tabletka obsaj´huje len 16% odporúčanú dávku magnézia, v lekárni mi odporúčila 2-3 tabletky denne ale to je asi aj tak málo...
Napr. moja mama si brucho v tehotenstve vôbec nenatierala a nemala strie, sestra natierala a mala strie, tak neviem od coho to zálezí, ale co prezijem aj s nimi keby nieco, ja už mam na zadku asi od 15 rokov ked som naraz cez prázdniny pribrala asi 3kg :D a žijem s tým doteraz a neva, ked sa to opáli skoro to nevidno....
Ja asi až zajtra urobím fotečku...
Ja teraz rozmýšlam nad hroznom, ktoré mi už trčí v chladničke dva dni, asi je načase ho zjesť, do tej šiestej som si povedala že budem jest sladke, potom už radsej nie :P ....A cuketa znie fajn. Ja som si nasla recept na turecké pide, rozmýšlam že urobím cez víkend 🙂
@lucita2707 A vitamíny v tehotenstve neberiem žiadne..asi do 15 tt som brala kyselinu listovú a trošku aj B-komplex..Aj preto sa snazim jesť viac ovocia a zeleninky aby som si to vykompenzovala a asi aj pre bábo je to lepšie ako nejaké umelé vitamíny z tabletiek, čítala som, že z tých vitamínov sa rodia väčšie deti, čo môže byť pre mamičku trošku ťažšie pri pôrode...
Mne hovorili kolegovia, čo sa im narodili synovia minulý rok, že s tým kokosovým je najlepšie. Dieťatko, by nemalo mať mäkký matrac a preto je dobrá tá kokosová vložka v ňom.. Preto aj som chcela postieľku aby som ju mohla prisunúť k mojej posteli. Ja by som nevydržala kebyže mi bábo plače, že chce byť pri mne, nenechala by som ho tak, že musíš spať samo.. A zasa do postele ho brať nechcem, lebo chcem aby bol na kvalitnom matraci. Nech nemá chrbticu ako ja..
My máme v práci "novorodeneckú poradňu" od kolegu 😀 Mám to tam v pohode som tímlíderka, ale aj tak budem hovoriť, že sú to kolegovia 🙂 máme v práci dobré vzťahy. A aj keď sa teším, že budem o mesiac doma, tak mi bude smutno, lebo je fajn, že sa mám teraz s kým porozprávať a poradiť aj osobne. Ale zasa aspoň budem mať čas prečítať všetku literatúru o deťoch, čo som si nazhromaždila 😀
A ešte si plánujem nejaké veci ušiť, nie ze by som to vedela ale snáď sa naučím. Tie mantinely do postieľky som chcela a zavinovačku.
Ja som tiež mala naposledy problém k lekárovi sa obliecť, pretože som mala dlhé len svetríky a bolo teplo, tak som si musela dať staršie tričko. Ako mala by som aj niečo krajšie, lenže som začala minulý rok nosiť športové podprsenky a tie sú vidieť vo výstrihu ☹ musím poriešiť do ďalšej poradne 😀
No stíhať snáď stíham, ale ja kupujem len oblečenie. Zatiaľ. U nás v Tescu teraz mali 5 bodyniek za 7,80. Tak som musela mať hneď aj modré, aj žlté 😀 a aj také chutné dupačky majú, kde sú "zabudované" rukavičky" proti škrabaniu 🙂
Veľa vecí kupuje mama. Vykladá pre určité firmy v Tescu aj v Kauflande, takže s kolegyňou, ktorá tiež čaká vnuka majú prehľad a dávajú si echo, čo je v akcii 😀 plus ešte pozerá Metro leták, keďže robí na živnosť. Odtiaľ je postieľka č. 1. A stíha aj sledovať Bazoš. Tam zasa kúpila kočík, je síce používaný ale exteriér ako nový, len sa mi zdá vyležaný, tak musím zistiť, či sa tam dá niečo dokúpiť prípadne vyrobiť. Zatiaľ iba kočík a oblečenie máme s bazáru.
Ďalej kúpila lehátko, prebaľovaciu podložku, zavinovačku s kokosovou vložkou. Plienok už tusim 24 + 2 veľké čo sa používajú namiesto osušky. Dneska kefu na fľašky, hryzatko a kľúčiky na hranie.. Samozrejme oblečenie. Čo ti poviem, prvé vnúča 😀
Keď ste písali o mastení, ja tiež dosť zabúdam, ale dobré sú tie sprcháče Nivea, také krémové. Mám pocit, že tiež hydratujú alebo aspoň nevysušujú ako iné. A mala som aj krém do sprchy Nivea. Skús, možno nebudeš zabúdať 😉
@trubi Tak ja vacsinou co pozeram, vsetko obsahuje kokos 🙂 Ja mantinel do postielky nekupujem..podla mna to neni az tak treba..ale kazdy nakupuje po svojom :P
Ved toto toto ze vsetko nam je male..ja snazim len drobcovi kupovat..aj na nette aj v meste stale sa zameriavam na neho...ale zeby som sebe pozerala ta ne :D Ale uz musim aj ja si nakupit..o chvilu vazne nic nenatiahnem na seba :D
Co sa tyka Tesca, ze si treba dvat pozor na par veci..ze su tam take co po vyprati jak handra..ze vraj moc kvalitne to neni..Ako aj ja som tam kupovala uz par bodycok..tak snad vydrzia kym sa do toho pomesti 🙂
Ja co sa oblecenia tyka..uz hlavne len dupacky a polodupacky..Body uz mam myslim si ze dost. No a plienky zopar dokupit..vanicku..a take tie kozmeticke veci, perinky.
Nivea je fajn a aj dove..klobuk dole fajne su ako pises taka jemna pokozka po sprche je..nevysusa ani nedrazdi 🙂 Mala som aj nivea telove do sprchy, ale co ja viem..zeby to malo nejaky efekt..u mna ani moc nie. Radsej po sprche nakremujem. Skus aj ten krem od Neutrogeny..ja som ho raz skusila pri kamoska..no dobry je ozaj..aj prijemne vonaju..aj pokozka je taka fajna hladka hydratovana
@adusqua Vcera z cukety zislo :D Ako aj by som si dala..ale v obchodoch hroza vybrat normalnu cuketu..Cerstvost na bode mrazu. asi tak..Tak sme nakoniec papali kapustu,knedlik a masko. Vecer k telke posla cela cokolada :D V noci sme zas nespali...ach ta zaaaaha :(
Tiez mam strie na bokoch a zadku..to davno sa mi tiez urobilo..lebo som bola silnejsej postavy..potom som sla na vyber krcnych mandli...schudla som odrazu vela..no a potom som odrazu zas pribrala..tak mam nepeknu pamiatku na to..ale nevadi..To len tu na slovensku kazdy kazdeho riesi ako vyzera co ma na sebe atd..
Este som sa k foteniu nedostala..stale daco..nedavno som dosla z Kosic..aj z Michaloviec..teraz poodpisovat..aj najest sa chcem..furt daco..Vecer mi uz pride manzel domov..joooj neviem sa uz dockat 🙂 Takze furt sa daco deje..ale sfotim urcite len trocha casu na to 🙂
@lucita2707 No ja tiež dalsia noc katastrofa a to som este rano musela vstávat o 5 tej kvoli OGTT 😀 Ale nakoniec dopadol dobre 🙂 Ale vypit to bolo strašné pre mna, dala som to na 3x asi aj ked som sa snažila exnút myslela som ze tam hodím tycku :D a to ten test budeme podstupovat ešte raz? nevieš??
Sak toto toto, keby sa ludia viac zamerali na iné veci a nie výzor, ale na Slovensku ak chceš zapadnúť tak musiš stále niečo riešiť so sebou :/ Ale našťastie, čím som staršia tým je mi viac jedno čo si iný myslia... 🙂
Inak ani ja som sa nedostala k foteniu a som taká rozbitá že ani neviem či sa mi dnes bude chcieť, lebo od lekára čo som tam presedela 2,5 hod. som ešte s mamou pobehala obchody v Optime, zhánali sme pre nu topánky, nastastie sme nasli aj zlavu sme vybavili :D aj sebe som kúpila sandálky nechmám v čom behať po pôrode s kočiarikom 🙂 a za super cenu... No ja tiež sa teším dnes konečne príde domov snúbenček, zajtra piatok tak už sa teším na víkend 🙂
@trubi No môže byť, ja mam celkovo citlivejšiu pokožku a hlavne niektoré oblasti na tvári a od edy som tehotná tak sa mi urobili červené rozšírene cievky pri nose, hrozné je to.. Minulý rok som s tým chodila na odstránenie laserom, konečne to zmizlo a od začiatku tehu som sa zas vyhádzala 😢 aj preto som rozmýšlala nad tou Mixou čo je na začervenanú pleť ale teraz si ma trošku odradila :D
@adusqua - tento druh testu na cukor piješ len raz počas tehu, ak dopadne dobre nerieši sa to dalej, len ak sú hodnoty vysoké, postupuje sa k diabetologovi.
@chymenitta33 Ďakujem za info, to si ma velmi potešila, že už to nemusím absolvovať ešte raz 😀
@adusqua Cize nechutila glukoza 😀 Ale nevadi. Kazdy ine znasa v tehu. Pokial viem, uz sa tie testy nebudu robit. Viem ze len raz. No duuufam. Ale neverim. Max.keby sa ti nedajboze potvrdila cukrovka tak sa uprabi jedalnicek a budes si musiet pravidelne merat hladinu cukru pre istotu. Ale zbytocne este raz testy.ked raz ti vyjde nejaky vysledok tak netreba. Snad sa NEPOTVRDI 🙂
Ja tiez neriesim co si o mne kto mysli. Som ala som..Vies..original je len jeden 🙂 a nepotrebujem kopirovat niekoho. Pokial som ja so sebou spokojna a moj manzel..tak inych nazor mam vies kde 😀 haha ...asi tak no ..ja sa nestaram do druhych a nebude ani nik do mna :-P
Behacky to poznaaaam. Daju zabrat..a este ked riesis ci hladas kobkretnu vec a musis za nou obehat fuuu..mame dost asi tak 🙂
Si obcas pridem viac unavena z tych behaciek po obchodoch nez ked som pracovala 😀
Ja som dnes kupila ciapocku, 2x ponozky, 2x podbradnik, jedno koselove body (to kupila babina) a este do porodnice malemu supravu..teda ked budeme odchadzat z porodnice tak aby nieco pekne mal. Vraj je to taky uz zvyk. Neviem ci to tak mas aj Ty. Namna pomaly moja mamina vybehla ze to musiiim..to ne len tak u dupackoch odist z nemocnice. To musi mat take oblecenie. No tak maaa 😀 a este 2 ortopedicke nohavicky..ale asi som urobila hlupost lebo som kupila pre novorodenca..a to ako som vsimla ked budem balit na siroko tak to bude male..a aj mi ktosi vravel ze nech kupim vacsie cislo..no ale to bola nakupna horucka..a doma som na to prisla ze ja blbaaaa 😀 ale nevadi..nestali majland 😀
A stale este nemam dost..css..maniacka na detske oblecenie.
@lucita2707 No vidiš, a mne už hned aj urobili výšledky ked som tam bola, lebo mne to robili rovno v laboratoriu, asi tu v Ke máme lepšie možnosti ako v Trebušove, ty už vieš svoje výsledky?
Tak tak a este ked aj nájdeme pekne a zistime ze nieje také číslo... Ale nakoniec som mamu "váhy" prehovorila nech zoberie tie co vzala a už sme sli domov sa konečne najesť...
Inak aj mne sa zda ze som viac unavena..dala som si aj kávu po obede, prišla sem poodpisovať a hned nato som zalahla do postele a spala hodinku a pol...
No mne zatial nikto nepovedal ze z pôrodonice musí byt parádne oblecená a este aj tažko povedať že čo jej obliecť, že ako bude vonku teplo. A to aku supravu ste mu kupili?
Vieš čo aj ja mam asi 2-3 tie ortopedicke nohavicky od svagriny ale ani som nepozerala ake je to cislo abo co :D som myslela ze to jedna velkost :D
Ja asi pôjdem este cez víkend do HM, je tam taka akcia ze ak im ukázeš v mobile takú reklamu co maju na stranke FB, tak ti daju 20% zlavu na detské oblecenie a su tam take kvalitnejsie veci co sa hned tak nesperu..nejaké tepláčky som chcela kupit väčsie aspon tie 62 a dupačky a nejaké pyžamko, lebo este nemám žiadne... Ty ho do čoho budeš dávať spinkať? Do pyžamka či len do body?
@adusqua toto som dnes kupila len tak zeby mal drobec
@adusqua a toto ked pojdeme z porodnice
@adusqua uz mas vysledky? No ta parada potooom 🙂 U nas to trva..ja budem vediet az na poradni 3.5. Sa nacakam..a 11.5.mam posledny scrining v KE
Nerob si nic z toho ze si unavena to aj ja..a myslim ze kazda jedna..a dnes aj to pocasie tomu pridalo dost..a to nase spanie v noci..no co si budeme hovorit 😀
Mne mama nakazala ze to musi byt a hotovo. Tak sme kupili..Tiez som vravela ze ked bude telplo ze netreba..tak stale som pocuvala hej teplo..ale babatka maju tenku pokozku..musis ich aj chranit pred slnieckom..a ich metabolizmus a telicko neni zvyknute na taketo pocasia..ze nam teplo..to neznamena ze im..ved si v cudzom prostredi atd.no tolko argumentovala..oplati sa odvravat? 😀
Ortopedicke su vraj aj vacsie cisla..nevadi..mam male..dokupim este velke..do 2eur to vychadza nevadi. Ale su aj vacsie..to mojej mame jedna sanitarka z detskeho vravela v nemocnici.
My HM nemame..ale cez net som pozerala veci celkom fajn maju na deti.
Na slinkanie malemu mam zatial 2 pyzamka z Lidla..a jedno z obchodu..ale to dlhy rukav..nohavice aj ciapocks k tomu. Ale este cem dupacky abo daco..to malo 3pyzamka..nech ss pecika 2x v noci a mame problem hh..
@lucita2707 Jeeej, rozkošné sú tie podbradníčky 😉 a pekné farebné oblečenie 🙂 určite v t tom bude roztomilí 😵 no a dúfam, že mi ukáže aj druhý obrázok, lebo už mam prečerpané bajty tak mi ide spomalene net 😀
@adusqua Snazim sa farebne hlavne..kedze ide leto tak nech je paradny :D haha..ale mam dost aj modre..a to koselove body..to babina vybrala css.. :D Niekedy sadnem k tym satickam a pofotim co mame 🙂 A aj brusko samozrejme 🙂
@lucita2707 Krásne je aj to v čom pôjde z pôrodnice 🙂 mne mama vravela, že také prvé dva týždne po pôrode treba viac babušiť aj v lete že aspon tu tenku čiapočku a tak, že ne hned iba v plienočkách a body bude, taže asi aj ja ešte budem musieť niečo na cestu kúpiť z pôrodnice a aku velkost ste kúpili?
A jj, výsledky mám :P,pred glukozoz hodnota 4,88 Norma je: 3,3 - 5,5 a po 2 hod po glukoze bola hodnota 6,09 a norma je: 3,3 - 7,69, takže v poriadku...
Inak mám pociť, že ked si lahnem cez den a spím tak ma nič nebolí :D nechápem to. Možno vieš to už naše telo nás pripravuje na to, že najlbližšiu dobu sa v noci velmi nevyspíme 😀 ved už teraz každé 2 hod chodím cikať v noci 😀 taže to jak dieťa ked chce každé 2-3 hod mliečko 😀
Popozeraj, lebo fakt su kvalitné tie veci z HM a pre chlapcov maju tiež krásne oblečenie, čo v máloktorom obchode vidíš..väčšinou všade pre dievčatá kadečo majú a pre chlapcov len nejaké s autičkami, ale tam je fakt široký výber a štýlový a nezdá sa mi to predražené.... Ale mohli by ešte urobit nejakú akciu v Lidli na detské oblečenie :D lebo cenovo sa to fakt oplatí 😝
@lucita2707 JJ pofot ja som tiež pofotila, ale len tie nové veci, od švagrinky nefotím, to už také spraté sú :P no a aj to bruško, len dnes sa už z gauča odlepím len ked si pôjdem večeru urobiť, ale som taká unavená, že už ani hlad nepocitujem 😀
@adusqua Dakujem 🙂 Ved aj mne mama vravela ze z porodnice treba nieco na maleho...hucala hucala tak som dala nanu..a myslim ze nebudem lutovat..lebo to vyuzijem takuto supravu aj keby sme sli k lekarovi tak nech nema kazdy diel iny..bude mat supravicku na take ,,uradne veci,, Cislo sme kupovali 56tku. Najdes to na nette ako REKLIK :D to je nazov :D ked uz na nette budes pozerat..lebo mna sa v obchode pytala ci mam nieco na maleho ked pojdeme z porodnice..
Juuuj tak super vysledky si mala 🙂 Tesim sa s Tebou 🙂 Mozes byt uz aspon kludna. Ja mozno budem kludna aj to az 3.5.
Aj mne to tak pride ze uz nas nastavuje telo na to co nas caka po porode. Tak musime na tento styl spanku zvyknut :D a cim skor tym lepsie haha.
Pustim sa aj do HM..ale aj pepco chcem skusit..nebola som tam este..Tiez si myslim ze v Lidli by sa zisli do porodu aspon 2 akcie :P ale neviem no..uvidime..alebo iny obchod to uz jedno..len nech su dobre ceny..Inac ja som sklamana z vyberu co na chlapcekov..stale len kombinacia modra biela..smutne to je..dievcenske do bludu..ruzove..cervene..sukne leginy atd...a chalani nic..a ked ta len auticka furt to iste dokola..neviem preco to tak je..sak aj chalani sa potrebuju paradit :D Budem robit najblizsie poriadky s oblecenim..pospisovat co este treba dokupit atd..tak nafotim co uz maaame 🙂 Ale sme lenivy trocha..pokusime skor no :P
@adusqua Inac znama ma dala ku skupine tehu bazar..a su tam ozaj dobre vecicky na drobcov..hlavne balicky..asi sa pustim aj tu do nakupu..niektore veci malo nosene..ta hoci na doma by malo babo..oplati sa..a niektore veci uplne ako nove..
@mirell Ahoj 🙂 ja som tiež na PN už od konca januára, hlavne kvôli práci, pretože som učiteľka v jasličkách =) A ty? Na PN si aspoň máš čas kedykoľvek oddýchnuť a hlavne žiaden pracovný stres, ale si môžeš v pohodičke užívať tehotenstvo =) Aj keď niekedy neviem čo s toľkým časom 🙂
Ahojte kočky, tak aj my už máme za sebou glukózový test 🙂 Našťastie u mojej pani doktorky sa tá glukóza dáva do nesladeného čajíku s dvomi odšťavenými citrónmi, takže sa to dalo vypiť, keďže mojej maličkej sladké velice chutí 🙂 Dnes sa dozviem výsledky, tak verím, že všetko je v norme ako má byť 🙂 A včera sme absolvovali aj 4D ultrazvuk a bol to neskutočne nádherný zážitok 🙂 Cestou v aute som maličkej dopriala veľa čokolády a počas ultrazvuku z nej bola hotová herečka, takže sa z nej s manželom velice vytešujeme 🙂 Tá dnešná technika je naozaj neuveriteľná 🙂 Kočky čo sa týka oblečenia, tak to čo mi chýbalo, som si objednávala z internetu, keďže som na PN, tak som tak objednávala väčšinu výbavičky =) Veľmi pekné veci za rozumné ceny som našla na najlacnejsiepredeti, majú tam peknučké fleecové kabátiky, lebo už len tie mi chýbali a vyšli ma 5,50 a 8 eur, takže fakt super ceny a mali aj pre dievčatká aj chlapčekov =) Čo sa plienok týka, tiež som počula o tých z Lidl, že sú fajné, ale keďže v kauflande mali pred dvomi týždňami akcošku na pampers premium care, tak som siahla po tých mali ich za 10,90, takže vyskúšame a uvidíme a ževraj sú dobré aj tie z DM, ale tými si istá niesom, pretože keďže som pracovala v jasličkách, tak som ich mala možnosť vyskúšať a mne sa moc nepozdávali, prišli mi také tvrdšie a tiež nejak veľmi dobre nesali a často sa detičky aj precikali, tak neviem, ale vyskúšať ich vyskúšame, veď nielen plienky, ale aj každé dieťatko je iné 🙂

@lucita2707 tak tie legíny som nezohnala, ale v Tescu majú výpredaje na detské vecičky <3