icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
26. feb 2013

@qtinka77 no jasne dakujem pekne...dam vediet ...len neviem kedy pojdem do lekarne bo dnes uz v meste bola 🙂...

kavaapalma
26. feb 2013

zienky aku polohu babatka mate napisanu v tehu knizke?

silsil
26. feb 2013

@kavaapalma my sme uz dva krat mali KP - teda koncom panvovym..uvidime co bude teraz, idem vo stvrtok..ty mas aku?

aquatinka
26. feb 2013

@hobit dakujeeem ;) uz som nasla na nete presne na ten typ co mame ;) nejake ac301r 🙂

aquatinka
26. feb 2013

@kavaapalma to kde najdem?;) ten moj spunt sa tam cely otaca🙂 raz je dole, raz hore..nie je skoro este na polohu babatka? 😉

kavaapalma
26. feb 2013

@aquatinka je,len sa tak pytam pre zaujimavost,moj je tiez kp...

kavaapalma
26. feb 2013

@silsil taku istu,zase sa mi posunul termin na 8.6.......sak uz mam tri 😀

aquatinka
26. feb 2013

@kavaapalma a kde to tam je v tej knizke?;) kp som tam nenasla🙂 moj muz sa narodil panvou...najorv ukazal vajcia, potom pretlacil jednu nohu, potom druhu a sup vonku... svokra to mala asi dost tazke..kral porodnice;) ma len jeho, tak dufam, ze tu vysku vahu maly nepodedi a uz vobec nie tu polohu pri porode;)))

kavaapalma
26. feb 2013

@aquatinka pod plod poloha

silsil
26. feb 2013

@kavaapalma tebe posuvaju termin porodu? mne dr povedal ze to sa uz posuvat nebude.. ze max. do 12tyzdna sa sleduje rast babatka, a ak by boli tam odchylky ze by sa to upravilo..ze teraz uz rasite kazde babo svojou rychlostou..to nase male je napr. o tyzden vacsie podla uzv, ale ze termin porodu mi uz menit nebude.. preto som prekvapena..resp. citala som viac nazorov ze to dr posuvaju..ten moj ma takyto zase : )

kavaapalma
26. feb 2013

@silsil babatko si samo urci,kedy sa narodi... termin je aj tak tyzden hore dole...

aquatinka
26. feb 2013

@kavaapalma uz som naslaaa 😀 co znamena tab. ?

anjelicek26
26. feb 2013

@silsil - od 20.tyzdna rastie babo vzhladom na geneticke dispozicie rodicov, tiez by som sa drzala terminu z 12.tyzdna. Ja menit kazdopadne nebudem nic, mrcha posledna bola sice 2.9., ale otehu som az 28.9. to viem uplne presne, len vtedy bol drahy doma, jedina noc, co u nas spal na sluzobke, inak bol este v anglicku 😀 A toho terminu sa drzim... Saska bola tri dni po termine, maly tri tyzdne pred terminom, boh vie, co bude teraz, babo rozhodne.

anjelicek26
26. feb 2013

@kavaapalma - moje ma polohu KP... takze sedi na zadku. Ale on sa doslova kazdy den tri krat otoci, citim to podla kopancov, raz hore, raz uplne dolu... Max sedel do 34.tyzdna na zadku, tak uvidime, kolko teraz, zatial maju kopuuu miesta... ked by v 30.tyzdni sedel Benjaminko na zadku, zacnem postupne robit paniku hehe

kavaapalma
26. feb 2013

@aquatinka netusim... skus hladat na googli

kavaapalma
26. feb 2013

@anjelicek26 hej vravela dokina,ze po 30.tyzdni by sa mali babatka otocit dolu hlavickou... no ale je to aj individualne niekedy sa stane,ze sa otoci tesne pred...ja este neviem rozoznat,kedy sa otoci,kope hlavne na lavej strane a dole pod pupkom...

anjelicek26
26. feb 2013

@kavaapalma - mne sa dnes teda tocil tak, ze som videla vypucenu ritu 😢

kavaapalma
26. feb 2013

@anjelicek26 ja nemam az tak velke bruso,respektive to na mne tak nevidiet,lebo som vysoka...

silsil
26. feb 2013

@kavaapalma jasne ze babo si urci samo termin, ale nejaky oficialny musi byt.. a preto je zvlastny postup ze niektory dr ho upravuju an ietkory uz nie.. iba to som tym chcela povedat

kavaapalma
26. feb 2013

@silsil sak jasne... objednaval niekto zo stranky perinbaba.sk?

qtinka77
26. feb 2013

@kavaapalma Ja som objednavala prebalovaciu podlozku a nieco ine este...aha, sietku na kocik, ale trvalo im to 3 tyzdne, a potom mi este prislo info, ze bude naskladnene az za dalsi tyzden, tak som tu objednavku zrusila...

qtinka77
26. feb 2013

@kavaapalma Pozrela som presne datumy, nech nekecam - objednavka bola na "tovar na sklade" 31.1. 11.2. mi prislo info o predlzeni naskladnenia a ze bude 15.2. - tym, ze som mala na druhy den cestu do Race a vedela som, ze sa stavim v Brendon-e, tak som to 12.2. zrusila.

kavaapalma
26. feb 2013

@qtinka77 no ja som zvedava,lebo som objednala vanicku,zavinovacku je tam lacnejsia ta ista,ako tu v pro... a este vlozky do podprdy... prislo mi,ze predpokladany termin je 6.3... ale sak mne to neponahla... pomaly uz kupujem,lebo potom by toho bolo financne naraz vela... aj ceny na postielky tam maju dobre...

martoska
26. feb 2013

@kavaapalma ja som od nich objednávala pred sviatkami, veľmi mi vyšli v ústrety lebo to bolo na poslednú chvíľu, ja som bola spokojná.Aj teraz mám napísaný zoznam, tak som zvedavá.

kavaapalma
26. feb 2013

@martoska ak budem spokojna tiez,tak este ta postielka ma laka...

delica
26. feb 2013

@kavaapalma nas maly bol vcera hlavou dolu

martoska
26. feb 2013

@kavaapalma majú tam naozaj dobré ceny, veľa vecí som porovnávala s ostatnými intern.shopmi a sú lacnejší. Ja už by som aj potvrdila objednávku len ešte stále neviem aký matrac..ktorý objednávaš? a ktorú postielku? 🙂

zuzkad85
26. feb 2013

Dnes som poradňu mala raz dva vybavenú. Sestrička skontrolovala moč, lekár sa ma popýtal info o tehotenstve, zaznačil do záznamov, ja som sa povypytovala a šla som domov.
Zaujímal ma 4D ultrazvuk. Sám lekár mi potvrdil, že je to komerčný utz, že sú tam pekné fotky, video, ale že pri tých povinných sa zisťujú podstatné informácie o zdraví dieťaťa, že keď výsledky testov sú v poriadku, tak nič nové sa na tom 4D utz nedozviem. Ja som to potrebovala vedieť, lebo som nechcela nič zanedbať.

kavaapalma
26. feb 2013

@martoska ano ja som to nasla cez heureku porovnanie cien... postielku este som sa presne nerozhodla,chcem vybrat aj s mm a on je teraz prec,takze musim pockat nanho...
rozmyslam nad Klups drevena postielka karolina biela...postielka radek borovica...

martoska
26. feb 2013

@kavaapalma ja mám podobnú po Adamkovi, jednu som pozháňala do kuchyne, a keďže po skúsenosti chcem mať bábo pri sebe v posteli-čo bude ťažké keďže Adamko spí s nami 😕 , tak mm vyrába ešte takú prípostelku a la babybay aby sme sa vošli 🙂