icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
27. feb 2013

@katuska54 take s maslou som uz videla, len ta masla tam bola ozdobou,nemala prakticky ucel, pri tejto toho vela nenapisali...:( ale je pekna, no asi ani vystuzena nebude

katuska54
27. feb 2013

@willy_wonka to som sa nedocitala ani ja 😒 ja chcem aj s vystuzou aj bez...s vystuzou koli mm,aby sa nebal malu chytit a bez vystuze som rozmyslala kupit co tu radila anjelicek26 taku ako kus latky 🙂

delica
27. feb 2013

@jesika26 vsetko OK, len uz zacinam byt unavena. Normalne, ako som v praci, ideme na obed, tak by som si vzdy po obede dala rada slofika

katuska54
27. feb 2013

@delica uz mas tehu nocne kosele? nasla som obchod v ba kde ich maju 🙂 presne tie co som objednavala cez net.

delica
27. feb 2013

@katuska54 uz mi dosli, mam ich u mamy, ale este som ich nevidela
@willy_wonka inak ani ja som nenasla peknu zaväzovaciu zavinovacku; resp. nasla, ale uz mi pani volala, ze nie je na sklade :(

katuska54
27. feb 2013

@delica takze aj ty si uz vybavena do porodnice?
ja tu klikam na nete a stale hladam a vsade su len na suchy zips zavinovacky 😒 dufam,ze nieco pekne najdem...

kavaapalma
27. feb 2013

@delica ja som objednala z perinbaby a aj postielku odtial vezmem a mozno aj kocik. Presne taku zavinovacku som nasla tu v pro a tam som ju mam za menej

katuska54
27. feb 2013

@kavaapalma poslem mi prosim link na tu zavinovacku? chcem ju okuknut 😉

delica
27. feb 2013

@katuska54 ja uz som bola aj na sashe, tam som si nasla krasnu deku, ktoru som si neulozila a maju to tam neprehladne, tak som ju nenasla a potom tieto zavinky....ale dojdu mi trosku chabe:
http://www.sashe.sk/Denuska/moje/zavinovacky
no ale poprosim maminku, aby mi oprala po brachovi zavinky a dam to asi kamoske obsit, nech mam aspon na doma.

No buduci tyzden budem vybavena aj do porodnice, tie nocne kosele mam ( a aj jedno pyzamo s odnimatelnymik prsami), znama lekarnicka ma zoznam, co mi donesie z lekarne...takze zbalim svoju krasnu oilily tasku, ktora so mnou presla cely svet (okrem ameriky), a budem cakat :D.

kavaapalma
27. feb 2013

@katuska54 jaj neviem ci to pojde,lebo som na mobile. No pokusim sa.sk

jesika26
27. feb 2013

@delica joooj, ja to isté, ale ja mám takéto stavy aj okolo desiatej a aj po obede.No a ked dojdem z práce domov, tak som nepoužiteľná. Ty chceš chodit do práce až do začiatku materskej????JA to určite dovtedy nevydržím 😒

martoska
27. feb 2013

@katuska54 ja mám túto vyhliadnutú béžovú 🙂

delica
27. feb 2013

@jesika26 no moj povodny plan bol ze uz takto som mala byt doma, bo som mala 24 dni starej dovci, plus mam narok na dovcu za rok 2013.
Len mojho sefa vymenili zo dna na den, jeho miesto sice ma jeden kolega a nemohla som to nechat tak. Takze vydrzim tento mesiac, ale ku koncu si berem dovolenku, lebo aj manzel si musi vycerpat staru a potom este pojdem na dve dolezite porady 4. a 8.4 a potom asi na to kaslem....ale nakoniec, ked mi posunie dr. termin, tak mi uz pomaly zacne aj ta materska :D

katuska54
27. feb 2013

@delica no tuto stranku som aj ja nasla a hned ako sa otvorila tak som to zavrela,lebo je to dost neprehladne 😠 ale pisala som teraz sestre,nech pozrie u nich v rakusku ci maju take nieco...tak cakam na odpoved 🙂
jaj a budes kupovat aj pre drobca alpu ci co to treba na pupcok? lebo som nieco citala,ze treba na pupcok ale neviem presne co to bolo...aky mas zoznam?

katuska54
27. feb 2013

@martoska aku? nedala si foto 🙂

willy_wonka
27. feb 2013

@delica
@katuska54 ja tiez chcem kupit jednu taku a druhu taku, bez vystuze budem mat v sete hniezda do postielky, ale tu zavazovaciu ach...neviem kde zozeniem...

martoska
27. feb 2013

ja mám za sebou tiež úspešný glukózový deň s výsledkom že "v norme" 🙂 tak som rada, aj poradňu, maličký má 730 g čo je vraj tiež v norme 🙂 .Inak ja som dnes tiež bola v DM a využila som kupón na tašku na kočík, sadne mi ku kočíku tak som sa potešila a čo sa týka plienok tak som sa bavila s viacerými mamičkami a odporúčali pampers premium vraj sú úplne super, tak my asi na úvod odskúšame tieto, babylove sú vraj veľmi hrubé oproti nim

martoska
27. feb 2013

@katuska54 na predchádzajúcej strane si dávala link na perinbabu tú scarlett bielu..tak ja len že ja asi budem objednávať tiež takú ale béžovú 😉

martoska
27. feb 2013

a určite chcem vyskúšať aj tú "ulitku" na zavinovanie red castle, zvažovali ste to niektorá?

kavaapalma
27. feb 2013

@katuska54 nejde mi hodit link,ale hned najdes gimme five s kokosovou vlozkou vcielky za 6.5. No nekup to?!

delica
27. feb 2013

@katuska54
lieh a gáza na pupcek
sudocrem
kalciovu mast
teplomer pre babatka
odsavacku na hlieny na vysavac
vlozky do podprdy
jednorazove podlozky
a este balik vloziek, ale nejake uz mam

katuska54
27. feb 2013

@martoska aha 🙂
a tu ulutku budem kupovat aj ja 🙂 a aj zavinovacku ci perinku...

martoska
27. feb 2013

@kavaapalma túto presne som objednávala pred vianocami švagrinej 😉 ale neviem prečo mne sa s tou kokosovou vložkou zdala tá zavinovačka taká drsná..

martoska
27. feb 2013

@katuska54 ja som teda naozaj zvedavá či to funguje tak ako všade píšu ak áno tak sa môžme tešiť na to že sa vyspíme 🙂

katuska54
27. feb 2013

@delica aha tak to ma byt lieh...
sudocrem mam v zozname co mam kupit v robote ( ja kupujem 400g- cena u nas 10,37)
kalciovu mast naco treba? pre teba alebo pre drobca?

delica
27. feb 2013

@delica inak baby, ja asi zacinam mat nejaku predporodnu depku, co ja s tym nasim synom budem robit doma :(((. ci to vobec zvladnem, aj toho mojho cisaraku mi je luto :( . takto na stare kolena sa dat na dieta........

martoska
27. feb 2013

ešte som dnes našla v Marks@spencer veľmi pekné kojenecké podprsky mierne vystužené, lebo ja som mala depku z tých vytrčajúcich vložiek do podpsky

delica
27. feb 2013

@katuska54 to mi ta znama lekarnicka poradila na bradavky

katuska54
27. feb 2013

@kavaapalma nasla som 🙂 ale je na suchy zips...tu uz pisali dievcata,ze ten suchy zips dlho nevydrzi...ale pekne su 😉

zuzka444
27. feb 2013

@delica aaaale moja prosim ta to aj ja mavam depky z toho heh .....to nic to ma asi kazda buduca mamicka urcite...kolko ze mas rokov?ak mozem vedet?moja byvala suseda mala 45 ked isla rodit 🙂..a svagrina mala 30 a tiez sla cisarom...neboj sa nicoho moja.