Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka to som sa nedocitala ani ja 😒 ja chcem aj s vystuzou aj bez...s vystuzou koli mm,aby sa nebal malu chytit a bez vystuze som rozmyslala kupit co tu radila anjelicek26 taku ako kus latky 🙂
@katuska54 uz mi dosli, mam ich u mamy, ale este som ich nevidela
@willy_wonka inak ani ja som nenasla peknu zaväzovaciu zavinovacku; resp. nasla, ale uz mi pani volala, ze nie je na sklade :(
@delica ja som objednala z perinbaby a aj postielku odtial vezmem a mozno aj kocik. Presne taku zavinovacku som nasla tu v pro a tam som ju mam za menej
@kavaapalma poslem mi prosim link na tu zavinovacku? chcem ju okuknut 😉
@katuska54 ja uz som bola aj na sashe, tam som si nasla krasnu deku, ktoru som si neulozila a maju to tam neprehladne, tak som ju nenasla a potom tieto zavinky....ale dojdu mi trosku chabe:
http://www.sashe.sk/Denuska/moje/zavinovacky
no ale poprosim maminku, aby mi oprala po brachovi zavinky a dam to asi kamoske obsit, nech mam aspon na doma.
No buduci tyzden budem vybavena aj do porodnice, tie nocne kosele mam ( a aj jedno pyzamo s odnimatelnymik prsami), znama lekarnicka ma zoznam, co mi donesie z lekarne...takze zbalim svoju krasnu oilily tasku, ktora so mnou presla cely svet (okrem ameriky), a budem cakat :D.
@katuska54 jaj neviem ci to pojde,lebo som na mobile. No pokusim sa.sk
@jesika26 no moj povodny plan bol ze uz takto som mala byt doma, bo som mala 24 dni starej dovci, plus mam narok na dovcu za rok 2013.
Len mojho sefa vymenili zo dna na den, jeho miesto sice ma jeden kolega a nemohla som to nechat tak. Takze vydrzim tento mesiac, ale ku koncu si berem dovolenku, lebo aj manzel si musi vycerpat staru a potom este pojdem na dve dolezite porady 4. a 8.4 a potom asi na to kaslem....ale nakoniec, ked mi posunie dr. termin, tak mi uz pomaly zacne aj ta materska :D
@delica no tuto stranku som aj ja nasla a hned ako sa otvorila tak som to zavrela,lebo je to dost neprehladne 😠 ale pisala som teraz sestre,nech pozrie u nich v rakusku ci maju take nieco...tak cakam na odpoved 🙂
jaj a budes kupovat aj pre drobca alpu ci co to treba na pupcok? lebo som nieco citala,ze treba na pupcok ale neviem presne co to bolo...aky mas zoznam?
ja mám za sebou tiež úspešný glukózový deň s výsledkom že "v norme" 🙂 tak som rada, aj poradňu, maličký má 730 g čo je vraj tiež v norme 🙂 .Inak ja som dnes tiež bola v DM a využila som kupón na tašku na kočík, sadne mi ku kočíku tak som sa potešila a čo sa týka plienok tak som sa bavila s viacerými mamičkami a odporúčali pampers premium vraj sú úplne super, tak my asi na úvod odskúšame tieto, babylove sú vraj veľmi hrubé oproti nim
a určite chcem vyskúšať aj tú "ulitku" na zavinovanie red castle, zvažovali ste to niektorá?
@katuska54 nejde mi hodit link,ale hned najdes gimme five s kokosovou vlozkou vcielky za 6.5. No nekup to?!
@kavaapalma túto presne som objednávala pred vianocami švagrinej 😉 ale neviem prečo mne sa s tou kokosovou vložkou zdala tá zavinovačka taká drsná..
@kavaapalma nasla som 🙂 ale je na suchy zips...tu uz pisali dievcata,ze ten suchy zips dlho nevydrzi...ale pekne su 😉

@katuska54 take s maslou som uz videla, len ta masla tam bola ozdobou,nemala prakticky ucel, pri tejto toho vela nenapisali...:( ale je pekna, no asi ani vystuzena nebude