Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica neser ma! Jak na stare kolena? To nemyslis vazne,ja ti dam,no?-no-no! Ved dieta je to jedine,co z teba bude zit dalej. Je to neopisatelny zazrak.
@katuska54 ta to taky problem dosit tam maslu
@kavaapalma to nieje 😀
@martoska a co stoja tie podprdy v marks and spencer?
@jesika26 no mam cisarsky, povedala, ze to pojde o cosi skor, este nepovedala presne. No a maly vyzera byt fakt velky, inak vcestna placenta, velke dieta, vyzera to, ze asi aj tak by ma dali cisarskym, ci by som mala tu chrbticu alebo nie :-/.
@martoska
@kavaapalma
ved ja ho milujem uz teraz, mojho kopacika maleho, len ci to zvladneme a dobre ho vychovame.....furt na to myslim
baby ja som si na zaciatku tehu kupila na bazariku take krasne letne tehu saty - ale uz teraz su mi len tak tak ☹ tak som vytiahla pod ne bielu bluzku a dnes som ich mala prvy krat na sebe. Vsetkym sa pacili, len skoda ze nie je leto.
@jankastubka je pravda že sú trošku drahšie pár čierna-biela 37 eur..ale na noc si určite kúpim len tie tenučké čo stoja pár eur
Baby mam este taku zaludnu otazku - na dvorcoch bradaviek sa mi pocas tehu zacali robit take rozne kozne vyrastky. Doktora som sa vzdy na to zabudla opytat. Jeden vyrastok sa mi minule podarilo nejak odtrhnut. Ale ostali mi dalsie, je to normalne? Ma to niektora z vas?
@jankastubka nieco take mam aj ja,ale netusim co s tym....
@delica tie obavy su prirodzene,ale ver si,pre maleho si tou najlepsiou mamou na svete.
@hobit heh mojej svgrine malu zase pampersky precikaval..to je asi individualne :D...ja len na zaciatok chcem teto huggies potom bud z dm kaufland abo lidl...tie si dost chvalia...uvidim.ktore budu lepsie...ja sa pampersiek bojim bo u nas vsetky deti mali na ne alergiu :/..takze ja ich ani skusat nebudem.a su najdraksie na trhu.
@jankastubka Ja to mám tiež, občas sa nejaký vytvorí, občas sa sám odšklbne, alebo sa mi zachytí, ale vraj pokiaľ to nebolí, nie je to nič zlé, to len tou zmenou.. Že vraj sa na tvorbe podieľajú hormóny a aj to, že prsia rastú..
@jankastubka ja mam tiez te vyrastky a zhodou okolnosti mne sa tiez minule podarilo jeden odrthnut ale nechtiach...ani ja netusim z coho to mam a predtym som to nemala...ale raz som to mala na slabinach a som ti to odtrhla a nic sa mi nestalo som si citala ze to nic neni ....a to som bola mladsia uz je tomu par rokov 🙂...

@delica a bude potrebne ju zmyvat pred kojenim? lebo ja chcem nieco take co netreba zmyvat