icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
28. feb 2013

@willy_wonka co dnes porabas? si vychutnavas to teplucko? ja som bola dnes konecne vonku 🙂 musela som ist do obchodu,lebo mm je prec tak som musela si ist nieco nakupit..

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 no jasne treba vyskusat ake sadnu.. ja dufam ze nebudeme mat ziadny problem s plienockami 🙂...a vlhcene uvidim estevtie ze su dobre od pampers...tak uvidim este ale to pojdem kupit asi v dm ke tam maju super cenu z tej ich znacky...

katuska54
28. feb 2013

@zuzka444 vlhcene obrsuky uz mam kupene od pampers..sestra mi ich kupila u nich v at za dobru cenu...ona mi vzdy zavola,ze pocuj toto maju v akcii zatolko,chces? no nekup to za taku dobru cenu 🙂

anjelicek26
28. feb 2013

@katuska54 ak vies presnr kedy si otehu tak sa drz toho terminu, ten je predsa za kazdych okolnosti spravny.
@hexina 55ml objem mechura, tak je tam vtlaceny.. doky len prevracala ocami, ze je to blbe...co uz, si nepomozem teraz..

katuska54
28. feb 2013

@anjelicek26 myslis,ze popripade by som mu mala povedat ja ten presny termin nastupu na md?

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 ved jasne preco nije ked si vezmes ze vsetko je teraz drahe ako hovado inak sa ani kupovat neda....preto si vsetko kupujem takto dopredu bo keby to mam kupit naraz nestacia mi ani vsetky 3 platy co mame :D...a ked si vezmem ze este hypoteka na krku kks panenky s mi otacaju :/...ozaj aky mas matrac do postielky?mne jedna znama podarovala bambusovy reku ci nevies aky je...ja som si chcela kupit kokos molitan pohanka ale ona mi ponukla tento zadarmo ze uplne novy a je antialergicky...tak hadam bude fajn.

katuska54
28. feb 2013

@zuzka444 o tej hypoteke mi nemusis nic hovorit...to je ten nas socialny stat...tiez kupujem kazdy mesiac nieco,alebo ked to vidim v akcii..a matrac mame kokos a molitan...dufam,ze sa malej bude dobre hajat na nom 🙂

anjelicek26
28. feb 2013

@katuska54 ja by som to tak riesila, preto som mojej doky hned vravela aj datum oplodnenia, nech mame jasno a nikto nechaosi... ja uz sa toho byt len doma neviem akosi dockat, aj detom to prospeje, maly nebude musiet k opatrovatelke a mala do zbernej druziny.

delica
28. feb 2013

@anjelicek26 aj ja viem presne kedy sme maleho splodili, velkostou sedel jedine ked bol este malinka fazulka v nejakom 11tt, inak to vyzera, ze ma naskok.
Inak neviete, ak sa sekcia planuje skorej cca o 10 dni pred terminom, aj MD zacina skorej.

delica
28. feb 2013

@katuska54
@willy_wonka
ja tu sedim stale v petrzalke, mi chodia po petrzalskom korze kociky, tak to pozorujem zo zasadky a asi sa poberiem rovno aj domov 🙂

anjelicek26
28. feb 2013

@delica toto spolu nesuvisi... stale je to 6 tyzdnov pred terminom, aj ked sekciu planuju skor. Ved o zo sa ti to zasa predlzi v lete, na tych 14 tyzdnov ma narok kazdy...

katuska54
28. feb 2013

@anjelicek26 tak najblizsie ked tam pojdem sa s nim porozpravam...teda ak tam pojdem,lebo planujem ho vymenit,len neviem ci ma nova dr.zoberie..to sa dozviem v utorok.
to ti verim,ze sa tesis uz nato ked budes doma..nieje nic krajsie ako byt doma s detickami a uzivat si ich 🙂
tak mne podla toho vychadza nastup na md na 1.maja 🙂

willy_wonka
28. feb 2013

@katuska54 dnes to co predosle dni, lezim,pozeram telku,konikujem a sem tam vykuknem z okna,dnesne pocasie sa fakt vydarilo🙂
Ty si taka samostatna:D mne.nakupuje mm, alebo aj mamina mi nosi potravu,aby som tu nezahynula,citim sa ako zvieratko v ZOO,ktore ma vlastnych sponzorov🙂
kedy ty planujes nastup na MD?

katuska54
28. feb 2013

@delica okukujes kociky? len chod pekne domov...robota pocka 🙂

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 no vsak to my sme s priatelom chceli uz spolu byvat tak sme si cosi nasetrili a zbytok zobrali a to mame len 1 izbak ale kedze sme planovali v zivote babo viac sme si nemohli dovolit kedze sme brali do uvahy babo ze raz pride tak aby sme stihali platit..a vidis po 2 rokoch byvania sa nam podarilo 🙂...ale keby sa nam podarilo na prvy sup uz by mala bola davno na svete 🙂...ale priatel mal problem s plavcami :D...tak sa musel liecit ale uz nam nedavali sancu na prirodzene otehu ze len v tych centrach...kks vtedy ma skoro slahlo vies ako ja 22 on 26 tak nas to trosku ranilo ale poradil na lieky a davaj po tyzdni uzivania bum a uz som v 23 tt heh..sami tomu neverime xi....no ja by si ho tiez kupila ze su dobre te matrace ale uvidime co vude zac tento heh...ale co som kukala ceny tak okolo 60-70 eur a viac sa pohybuje tak hadam bude stat za to 🙂..

katuska54
28. feb 2013

@willy_wonka no ja musim byt samostatna,lebo mm je mimo Ba a nasi su tiez chory,tak nechcem aby sem chodili...nech sa pekne liecia doma 🙂 inak nasi sem chodia stale,ved sme skoro susedia 🙂 ked nieco dobre vari mamca tak mi donesie,alebo zavola pod na obed 🙂
ja podla poslednej ms by som mala ist 1.maja 🙂 ak to dobre ratam...

willy_wonka
28. feb 2013

my sme nejak carovne pocali, nijak nam to nesedi. Po radostnom zisteni, ze budeme traja nam ostala otazka,ako(kedy)sa to mohlo stat🙂

katuska54
28. feb 2013

@zuzka444 my sme hned investovali do 3 izbaku,lebo sme vedeli,ze chceme rodinu...my uz byvame 4 rok spolu v nasom byte a az teraz sa nam s pomocou podarilo tehu...a to som chcela rodit do 30-ky...tak budem az po...ale hlavne,ze sme zdravy 🙂

delica
28. feb 2013

@anjelicek26 ok, dik.
Inak som na teba myslela, ako pojdes 900km na sr, ja mam dost z mojich 66 do BA a domov :-/.

willy_wonka
28. feb 2013

@katuska54 to poznam, nedelne obedy nam nosi mamina, alebo svokra posiela,ked tam mm ide🙂 moja mamina byva oproti v panelaku, fakt to nema daleko:D ono teraz xistujeme ze byvat v blizkosti rodicov vobec nie je zle🙂 a budem si to ovela viac pochvalovat ked sa narodi krpec...

delica
28. feb 2013

@katuska54 aj ja budem rodit po 30 - a ked si predstavim, ze ak chceme druhe, tak budem v 35 alebo po, kvoli cisarskemu a nech sa zas zadari, az mi je tazko :D tak si to radsej nepredstavujem, nie je to teraz podstatne :D

delica
28. feb 2013

no nic, balim to tu, lebo uz pomaly nestihnem ani to moje stupidne burlive vino :D

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 no lenze tu u nas sa bohvie ako nezaraba a byty su drahe a my mame mes splatku 150 eur a neviem si predstavit keby mame 300 e splatku abo viac ja som zarabala 300 e tak si to vezmi heh preto mala dve roboty este pomaham ocovi v autoskole a tam mame na prilepsenie dalsich 150 eur ale aj tak no je to hrozne vsetko...ale mame fajn byt ze vypada ako 2 izbak heh bo tu je taka velka chodba kde mame obyvacku :D....normal rohovy gauc telka na stene komoda kobercek a konferencny stolik a este dost miesta ....no nevyuzi to :D..ale jasne hlavne ze ste zdravucky na veku vobec nezalezi...

katuska54
28. feb 2013

@willy_wonka nasi byvaju iba 3 zastavky od nas,ale ked idu do obchodu tak sa tu stavia 🙂 ja mam terno hned pod oknom a sem chodia nakupovat...a to ked sa mala narodi,mamina uz ma vybavenu dovolenku v praci a bude mi pomahat 🙂 a hlavne je ze to nemamju daleko k nam 🙂

katuska54
28. feb 2013

@delica ale hlavne,ze budeme maminy..nezalezi na veku 🙂 len chod opatrne,ok. aj ja kukam burlive vino...ak to nestihnes napisem ti o com bolo 🙂

katuska54
28. feb 2013

@zuzka444 to beriem ,kazdy podla svojich moznosti kupuje...tiez keby sme ta dobre nezarabali,tak si to nemozeme dovolit...niezeby sme zarabali tisice,ale zatial sa to da utiahnut...

kavaapalma
28. feb 2013

@delica ja som v pohodicke,drobec pride na svet jak uz budem mat 35. A hned ako dokina povie,ze mozem ideme na dievcatko. Neriesim vek,tak to ma byt a ja som zato velmi vdacna. Vek je len cislo a je na kazdom ako to vezme.

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 ved to heh 🙂...inak ako citam xi aj moja mamina ma uz v robote vybavene volno v praci 🙂...a to svokra byva o cinzak dalej a ani sa neponukla ze pomoze a mamina byva 17 km od nas....

katuska54
28. feb 2013

@kavaapalma presne,vek je len cislo ale hlavne je nakolko sa ty citis 🙂
mne kazdy hovori,ze vyzeram na 16 🙂 to si neviem predstavit ako budem kocikovat a ako budu na mna vsetci pozerat 🙂 si budu mysliet,ze kocikujem sestru 🙂

katuska54
28. feb 2013

@zuzka444 ja mam svokru 80km daleko...ale nastastie sa ani neponukla a som rada,ze su tak daleko 🙂

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 joj aj ja by bola stastna keby byva tak dalejo sice je pravda ze byvame tu 2 roky a bola u nas 3 krat..no neviem daka fajnova asi...ale neriesim lepsie akokeby tu bola kazdy den :D..a mamina hned ze mi pride pomoct 🙂...heh..