Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka A-haaaa :o)))) Tak Ty si sa dvakrat vydavala za jedneho muza? :o) JA sa tiez idem vydavat druhykrat, ale uz za niekoho uplne ineho :o)))) Ja sice neviem preco ste to takto urobili...a som ani nevedela, ze sa to tak da - ze brat sa dvakrat :o) Ale nebolo by potom v tom pripade jednoduchsie jej to proste priznat? Ved uz je to skoro rok, tak co...
@willy_wonka @delica Napinave ako Detektiv Colombo toto :o)
@qtinka77 tazko povedat nespravny smer. Niekde rodia zeny od 18 dokial mozu,cize aj cez 40. Raz bol trend,ze nase prababky rodili na 17. dalsia generacia na 25 a dalsia na 20. Je to rozdielne. A dalsie dovody,co ak stretnem toho svojho vyvoleneho pred 30? A dalsi dovod dneska,ty mas este len 20 a uz si tehotna?! Preco si neuzivas,necestujes po svete atd. Nie je zly svet,ani doba,za vsetko su zodpovedni iba ludia. Kolko zavisti,nenavisti a nedobroprajnosti je medzi nami. Malokto si neuvedomuje,alebo prosto mu nedochadza,ze zijeme len raz,jeden kratky zivot a je len na nas akym si ho spravime.
@qtinka77 hej,hej, dva krat za jedneho. Prvy krat na matrike,druhy v kostole-parada pre rodinu so vsetkym co k tomu patri. Ale my sme chceli nieco iba pre nas dvoch, preto ta matrika, surodenci nam boli za svedkov, potom sme isli na vineu, nakupit do tesca a doma sme si uzili hostinu vo dvojici... mas pravdu, je tomu uz rok, ale nie som si ista, ci by sa to stretlo s pochopenim..treba dufat, ze nebude dovod,prilezitost, aby si nieco vsimla:D a aj tak ame to chceli mat ako nase male tajomstvo,ked by to aj ruplo, uz by sme nemali.to"iba nase" 🙂
@willy_wonka No zaujimave :o))))) Tak sa bravali ludia za komancov este... :o) Na tajnasa neskor v kostole :o)
Sranda, by ma to takto nenapadlo... No tak potom uz len Ti ostava cusat a hrat mrtveho chrobaka :o) A ked sa to mamina dozvie, no tak boooooze...ved nejde o zivot :o)
@willy_wonka ale ved to je uplne krásne 🙂)) ja som tu z toho dojatá. presne, je to nieco len "vaše".
@kavaapalma No ved ano, to je vsetko so vsetkym spojene... To, ze stretnes toho praveho v 30-tke..a aj to len ked mas stastie :o) to tiez suvisi s celym pomylenym svetom :o) Podla mna aspon... Cele sa to niekam ponahla "uzivat si" a zarabat a zhrnat... a na rodinu potom cas nie je.. smutne, ale fakt.. :o/ Len to, ze sme sa rozhodli zit takymto zivotom - to si vieme zdovodnit mozno psychicky, resp.rozumovo alebo ako...ale biologiu neoklames - o to ide :o(
@qtinka77 ano, to som kdesi pocula, ze za komunistov to tak byvalo:D sme potiahli dobu... 🙂)
@delica ved prave...🙂 to "nase"je ohrozene a aj mozny pokoj v rodine, stupidna byrokracia:D akurat vcera vecer, ked ma zacal boliet chrbat som si spomenula na teba a tvoje rozsypany.chrbat... ako sa citis? Ja som nikdy problemy s.chrbatom nemala a teraz to zacinam citit dost intenzivne, tebe sa bolesti neobjavuju
?
@delica prepac za vyraz "rozsypany" 😅
@qtinka77 v podstate si napisala to iste inymi slovami a ja suhlasim.
@willy_wonka a co, dobre si to pomenovala, je rozsypany :D. No nic, zacinam to citit, bolieva ma, ale zatial to ostava len v chrbte, nevyraza to do noh. Takze masirujeme a masirujeme.
@qtinka77
@kavaapalma
no co, je taka doba, aka je. A musime brat tie situacie take, ake su a zariadit si ten svoj zivot po svojom, nic viac nam neostava.
@kavaapalma No ved presne... Ale je to trochu smutne, nie? :o)
@willy_wonka ale co to citam 🙂 2 svadby 😉 no super...aj ked sa to mamina dozvie,myslim,ze sa bude zaoberat malym Samkom a nie sobasom 😀
@delica Sak toto :o) Len ked sa tak niekedy nad tym skusam zamyslat, tak ma to tak zosmutnuje - mladi rodia iba ti celorocne opaleni spoluobcania a my ostatni sa tym padom nechame takto "vytlacit" - lebo matematika nepusti - ich bude stale viac a nas stale menej :o) Na moj dochodok nebude mat kto pracovat uz :o)
@delica a aky olej/krem k masazi pouzivas? zacinam byt cela akasi ubolena,miestami som z toho aj nervozna, ze preco to boli prave mna a ine tehulky lietaju kade tade:D
@katuska54 🙂 ked by utichol humbuk okoli Samka,nasledovali by kazne:D inak vy ste dostali nejaky kostolny doklad o uzavreti manzelstva? My mame len ten z matriky a ten papier pri podpisovani v kostole nemame...
a Kristinka je este Kristinkou,alebo ste ju uz prekrstili?🙂
@willy_wonka my mame iba sobasny list z matriky,nic viac. kristinka je zatial na prvom mieste,ale nevirm,neviem...kym pojdem rodit ci to tak ostane 🙂
inak aj mna boli chrbat a uz neviem ako mam sediet...ani lezat uz neviem ☹
@katuska54 aha, takze nam tiez asi nic nechyba🙂 ved uvidis na koho bude vyzerat vasa malicka, ja sa obavam,.ze mi prepne a Samko po porode nebude Samkom:D
@willy_wonka v utorok ideme na 4D tak dufam,ze ju uz uvidime 🙂 a zisitime na koho sa podoba 😀
a mas este nejake meno v zalohe?
@willy_wonka Ono je to so sobasom tak,z e oficialne mozes podla zakona o rodine uzavriet manzelstvo nasledovnym sposobom: 1. matrika (miestny urad, zastupitelstvo a podobne) 2. pred organom registrovanej cirkvi a 3. v zahranici pred organom na to splnomocnenym...a pokial uzavries manzelstvo pred cirkevnym zastupcom, ten je do 3 dni povinny dorucit zapisnicu o sobasi matrike v mieste konania sa sobasa a ta Ti potom vyda sobasny list...
Ale kedze vy ste manzelstvo uzavreli uz ako 1. pred matrikou, plati ten sobasny list, vystaveny po prvom sobasi... ten cirkevny je Z HLADISKA PRAVA neplatny :o) Plati ten prvy :o) Ten druhy je "uz len" z hladiska cirkevnych zalezitosti.
@katuska54 zo zaciatku bol Samko Alexom, tak mozno...ale takto kym je v brusku je to uplny Samko🙂
@willy_wonka ako si prezila vikend? neboli ste vonku,ked bolo tak pekne?
my sme vcera boli s " nasimi svadobnymi svedkami " na devine...a bolo tak super 😎 a dnes k nam prisli na navstevu..asi sa im nejak moc pacime,ked chodia tak casto 😀
@delica nic viac nam neostava? S tym nemozem suhlasit. Ak si to väcsina takto povie,tak sa ani nic nezmeni. A neskusala si na bolest chrbta konsku mast?
@willy_wonka moja maminka je aromaterapeutka + robi kozmetiku prirodnu (ziadne umeliny, chemia, prirodne latky), takze mna zachranuju jej vymysly. Zaklad je mandlovy olej zo sladkych mandli a tam mam byliny a esencialne oleje, co sa mozu v tehotenstve. A cisty mandlak si davam aj na to moje velke brucho.
my ziadne meno nemame, volame ho internymi nazvami len :-/
@kavaapalma som myslela tak, ze netreba bedakat nad situaciou, ale zobrat ju tak ako je, a konat. nie ze sediet a bedakat, ako je vsetko zle.
@delica jasne,ja som to pochopila trosku inak,ale som rada,ze si rozumieme,pohoda lesna🙂.

@delica nesmej sa :D