icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
3. mar 2013

@katuska54 katka, ja som vcera aj dnes vystrcila hlavu z okna a uzivala si ako je vonku krasne, viac si zial dovolit nemozem...ale ked sa drobec narodi a bude moct ist von, tak ho vyrichtujem a pojdeme na
dlhsi vylet🙂

@delica ja pouzivam na brucho olivovy olej z lekarne...ci pomaha neviem...na prsiach sa mi spravili take asi 0,5cm dlhe, tenke cervene zilky,a to nemozem povedat,ze by mi narastli, dufam, ze to nie su strie

delica
3. mar 2013

@willy_wonka ja tiez nevladzem vela chodit :-/, potom ma picha v podbruchu

willy_wonka
3. mar 2013

@delica :( vravim,ze v dobrom zsvidim tehulkam ako katka, zeprechadzky na devin... mne teraz tak taha,picha na pravo alebo na lavo dole..a to nehovorim o tom neprijemnom pocite, ked mi treba cikat...:(

delica
3. mar 2013

@willy_wonka
pozri sa na moje boky, to su strie 🙂))) To co sa tak leskne

aquatinka
3. mar 2013

@willy_wonka @delica baby aj ja sa citim nejako zatazko...niektore dni makam,upracem, navarim, niekedy by som lezala len a vsetko ma tlaci a taha 🙂 ake to bude o dva mesiace? 😝 a inak pekne brusko🙂 a na kila ste kolko pribrali? ja uz 10 kg 🙂))) a neviem kde sa to na mna nalepilo 😅

delica
3. mar 2013

@aquatinka no ja som cey vikend vstavala o 9, dneska 9,30...nieco som sa trosku posuchtala po baraku a potom poobede spala 2-3 hodky.
Najhorsie je, ze mne sa nechce ani mysliet :-/. Manzel pise bakalarku, clovek by mu aj chcel pomoct, ale vobec mi to nemysli, pri tom sama som zopar zaverecnych prac konzultovala :(((.

delica
3. mar 2013

@aquatinka ja som pribrala 3,5kg, ale zas ja som aj tak taka 42 velkost, takze u mna sa necakalo, ze by som priberala. Vsetko mam v bruchu.

aquatinka
3. mar 2013

Ja si pripadam ako slon 🙂 Juuj take by ma teraz bavilo ako pisanie bakalarky alebo diplo🙂 Na zaciatku tehu som nebola schopna pracovat rychlo, ani moc uvazovat v praci...hrozna unava...teraz je to fajn, len fyzicky je to tazsie...uz pojdem na tu gravidjogu, tak trosku ponatahujem svaly...doma cvicim podla takej knizky a kusok na fitlopte a fakt to pomoze 🙂

delica
3. mar 2013

@aquatinka ja kvoli tej nizkej placente nemozem ani nic cvicit :(. Akurat mama dneska masirovala namiesto muza, tak mi hovorila, ze krize mam cele dopukane pod kozou. ale aj tak cvicim aspon od pasa hore, ruky, krcnu chrbticu, lopatky. Inak ja uz uplne stracam pozornost; som v praci odpalila nas paradny drahy kavovar minuly tyzden, bo som naliala vodu tam, kde sa sypu zrnka. A este si hovorim, ze kto mohol nasypat tie zrnka do zasobnika na vodu, ked to tam zacalo plávat 😠 😝 . A potom pozeram, ze voda sa zacina stracat, uz pretekala tym mlyncekom rovno do stroja 😔

aquatinka
3. mar 2013

@delica 🙂 🙂 to potesiii🙂 ale hlavne ze si v poriadku ty a nespravila si nic sebe...treba ale pravda oddychovat vela, nech sme v poriadku 🙂

misza1
3. mar 2013

@delica sikovna🙂 ja jsem porad jako po marihuanovem vecirku, vecne neco zapominam, nemuzu se soustredit...
dneska me zastavila sousedka ze se ji zda ze jsem tehotna,jedine co jsem byla schopna reagovat byl sibnuty usmev😀

willy_wonka
3. mar 2013

@delica a to sa ti spravilo teraz v tehu? No u mna to vyzera to je ako popukane zilky.....jaj baby
@aquatinka vy ste tiez take ciperne, ja iba lezim(blby krcok:( )

delica
3. mar 2013

@misza1 no, co ti poviem, ja mam tiez taky stavy, ja sa este aj rozpravam s tymi nezivymi predmetmi vselijakymi 😠 .

@willy_wonka to uz mam dlho, len teraz sa mi to natiahlo, ako sa mi brucho tahalo, tak asi natiahlo kožu

willy_wonka
3. mar 2013

@delica a od zaciatku ich mas biele, lebo co som googlila rak tam maali baby take.hrube cervene....s akymi nezivymi predmetmi sa,prosim ta, rozpravas?:D

delica
3. mar 2013

@willy_wonka no sak to vyzera ako jazva....prave tu mam mamine mudre knihy a ten mandlak je na to najlepsi. Ked sa ti robia je to cervene a potom to vybledne do biela.mama mi hovorila, ze sa mi zacinaju robit na krizoch :( na chrbte.

ale s bankomatom, kanvicu rano pozdravim a tak....

willy_wonka
3. mar 2013

@delica jaaaj, ty si dakovala bankomatu?:D
A od zaciatku, ked.sa spravia su hrubsie a potom blednu, alebo okrem farby menia aj velkost? Takze mandlivy oil? Ok, zajtra vyslem mm kupit. Kde ho maju, bio shopy?

martoska
4. mar 2013

@willy_wonka ja som tiež za mandľový olej, aj pre maličkého som už kúpila budem používať na dojčeneckú masáž, vraj tento je najvhodnejší, ja som kupovala z kozmetiky Saloos. U nás máme všetci hroznú pokožku takže to bude asi jediná kozmetika ktorú budem používať

martoska
4. mar 2013

inak k tomu chrbátu.. ja som minulý rok mala krízový seklo ma v chrbte a mesiac ma dávali na rehabke dokopy, potom sa na CT zistilo že mám prasknutú platničku..tak sa divím že teraz to mám celkom v norme, ale jedno čo mi fakt zaberá keď to na mňa "príde", je pravidelne si ľahnúť na chrbát, podsadiť panvu /to dodržiavam aj pri sedení/ a dodržiavať tzv.hlboký stabilizačný systém /dýchanie do brucha/, znie to síce banálne,ale v kuse mi to prízvukoval aj fyzioterapeut a fakt to zaberá, tak skúste

silvianm
4. mar 2013

Ahojte..sedim v cakarni a akurat som vypila glukozu..Kristian robi v brusku kotrmelce..a teraz dve hodiny cakania ☹ snad ale vsetko dobre dopadne..

bombulka200
4. mar 2013

dobré ránko baby 😉 cez víkend som pozerala kočiariky juuj take pekne su niektore že človek si ani nevie vybrať 😵 ale kupovat ho budeme asi až neskôr lebo este nevieme na 100 percent či dievčatko bude 😅

@aquatinka ja som pri prvej pribrala 18kg a 10 mi ostalo 😠 a teraz asi 5 kg ... ale už aj tak sa cítim jak sloník 😀 dufam že to zhodím potom, hodím foto ake mám bruško ...min. týžden fotene..

@silvianm mna glukoza čaká na najbližšej poradni 19teho idem, tak sa najviac "teším" na to čakanie potom 😖 to že to nieje moc chutne to prežijem nejako ...

@delica ja mám vela strie na bruchu, pri prvej sa mi začalo robiť ccca v 7.mesiaci hrozne to svrbelo niekedy až take krvave jazvičky som mala.. potom to vybledlo samozrejme ale aj tak to je vidiet no a teraz čakám že sa mi tiež urobia aj ked sa už ani velmi nemaju kde 😀

krásny dník vám želám tehulky 😵 už aby bolo teplučko

silvianm
4. mar 2013

@bombulka200 tie dve hodky ubehnu.. Len si treba zobrat nieco dobre na citanie 🙂 ja tu mam este aj telku v cakarni.. Tak je to fajn 🙂

misza1
4. mar 2013

@silvianm 🙂 je nadopovany cukrem🙂
tak at ti to tam rychle utece.

misza1
4. mar 2013

@delica podle me je to vcelku funny🙂 kdyby te to ohrozovalo na zivote bylo by to horsi, treba zapnout plyn a zapomenout, nebo pustit vodu a podobne😀

delica
4. mar 2013

@silvianm no vydrz to a nech mas dobre vysledky 🙂))

silvianm
4. mar 2013

@misza1 dakujeem 🙂 ja len dufam ze vsetko bude ok.. Som zvedava na sono xixi..

silvianm
4. mar 2013

@delica len tie sa asi hned nedozviem.. Ze?

misza1
4. mar 2013

@silvianm urco bude, vsak jsi nejak extremne nepribrala🙂
kdybych mohla tak se na sono koukam cele dni, je to krasne. takto tu mam na stole vytisknute foto z 4D a porad na to koukam🙂

silvianm
4. mar 2013

@misza1 ja mam maleho tak v robote na PC 🙂 a pribrala ale co ja viem ci je to extrem? Tolko co som schudla mam naspat..este ze som si nechala vacsie nohavice.. Ale uz mam aj tehoske kupene ale zatial ich nepotrebujem 🙂

misza1
4. mar 2013

@silvianm on extrem je asi pres 15-20kg, nevim presne, ale jak ti do ted dr nic nerekl, tak je to asi ok🙂

silvianm
4. mar 2013

@misza1 boooze 🙂 nestras.. Tak to zaial nie ani 10 naviac 🙂 vyrazne viacej nejem len nemam tolko pohybu..