icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
21. máj 2013

@misza1 Miska sme radi za kazdu spravicku a ja osobne strasne zvedava na vsetko, neblazni ze vylucili !!! no s tymi prdmi to si asi este popiseme vsetky ked uz budu pri nas, myslim ze Osky nebude jediny 🙂 ty skusena uz nam vsetky rady prezradis potom 🙂 to je super ze si ho mala pri sebe, sak dospite cez den 🙂

willy_wonka
21. máj 2013

Stalo sa nieco zvlastne.....Mam chut nieco upiect. Mate tipy na nejaky jednoduchsi kolacik, ktory by som zvladla upiect aj ja? 🙂
Cakam.....zatial idem umyt kupelnu 😎

slavka_a_maros
21. máj 2013

@willy_wonka podla toho, co mas doma 🙂 ja v tehotenstve stale peciem bublaninu s malinami (z mrazaku) 😝 alebo casto robim cheesecake. To su take jednoduche veci

janka_k
21. máj 2013

@willy_wonka toto je velmi rychle a jednoduche, aj bez ovocia
http://www.apetitonline.cz/recepty/8168-sypany-...

anicka.be
21. máj 2013

@willy_wonka u mna sa stalo tiez nieco zvlastne..... tak som chcela popratat... ale som taka melancholicka, ze na vsetko kaslem! Och tie hormony robia divy. Vobec nemam naladu 😢 a pritom ja som stale usmiaty clovek 🙄

slavka_a_maros
21. máj 2013

@janka_k hmmmm, mnamka 🙂

katuska54
21. máj 2013

@slavka_a_maros ja som tam bola az okolo desiatej...ty si bola hned rano tusim.
@willy_wonka uz mam po poradni.. zatial je to ok,ale povedal dr.,ze uz to moze byt kazdu chvilu.. v piatok idem na odber koli epiduralke. ze keby to uz na mna prislo 🙂

janka_k
21. máj 2013

@willy_wonka ty si nejaka akcna aj upratujes aj pecies 🙂 ja som trochu polavila

jankastubka
21. máj 2013

@janka_k mnaaam to vyzera super, asi si to spravim. Aj si to niekedy robila? Trochu sa obavam tej miery hrncek, lebo kazdy ma iny. A 3 tvarohy znamena tri tie 250 gramove? Ja kupujem taky polkilovy v kybliku.

janka_k
21. máj 2013

@jankastubka ano 3x250, z hrnceka sa nestriela. ano robila som ho raz ja a raz aj mm. ja som ho raz robila s ribezlami a mm ho robil bez ovocia, obe verzie boli fajn

willy_wonka
21. máj 2013

@slavka_a_maros nad bublaninou som tiez rozmyslala,to bude asi vychodiskova moznost ak mi neposkytnete nieco lepsie 🙂

@janka_k mam len jeden tvaroh :-/ janka, 3 mesiace som lezala ,nehovorim, ze som uplne ciperna, kadeco ma boli, ale ten pocit,ze uz nieco mozem robit je super 🙂
@anicka.be tak si sprav vtacie mlieko, mozno ta to nakopne 🙂

@katuska54 bola si zas u Rozbiho?🙂 no vidis to, a ty si panikarila, ze aj prenasat budes🙂

slavka_a_maros
21. máj 2013

@willy_wonka a este casto robim bananovy chlebik http://varecha.pravda.sk/recepty/banana-bread-b... ak mas banany 🙂

katuska54
21. máj 2013

@willy_wonka hej bola som unho..on je taky pohodak. uz by som chcela rodit,nohy mam jak slon,ruky ani nehovorim. prsty uz ani nezohnem a bolia ako keby boli zlomene v klboch. a dnes ked som sa postavila na vahu som skoro skolabovala....15kg je na mne navyse a uz teraz vyzeram jak maly sumo..skor ma preskocia ako obehnu 😀

katuska54
21. máj 2013

@janka_k
@willy_wonka
@slavka_a_maros baby nepecte,robite mi chute 😒 taku dobru bublaninku ceresnickovu 😕 😕 😕
len keby sa mi to chcelo robit 😖

janka_k
21. máj 2013

@willy_wonka no tak sprav tu bublaninu. este som mala jeden v zasobe, ale tiez tam idu dva tvarohy, takze nic.

willy_wonka
21. máj 2013

@slavka_a_maros waaa, ten vyzera super, mam vsetko - okrem bananov :D este nieco mas overene?🙂

@katuska54 15kg nie je tak moc, aj ja tak mam,teda som mala,teraz neviem, odisla mi baterka na vahe :D

willy_wonka
21. máj 2013

@janka_k na velky plech? Mozem spravit na mensi plech,kde by mi stacil jeden,tak sup sem s nim 🙂

janka_k
21. máj 2013

@katuska54 no ja mam +20kg, ale musim povedat ze ked som si to predstavila ze tolko priberiem na zaciatku tehu, tak som si myslela ze to sa uz potom ani nepohnem. ale nie je to pravda, stale som celkom "pohybliva" takze tych 20 ani necitim 🙂 a ja som rada ze "len" tolko, lebo doki ma strasil po 1.trimestri ze to moze byt aj 35kg podla toho co uz som pribrala

janka_k
21. máj 2013

@willy_wonka nie, to je babovka, ale je perfektna, najlepsia, taka jemna, s krupicou namiesto muky, tak jedine ak mas mensie formy, alebo ak mas muffinovu formu, to by sa tiez dalo v tom upiect
http://www.apetitonline.cz/recepty/1127-tvaroho...

anicka.be
21. máj 2013

@willy_wonka a vies, ze ma to napadlo, ked som pisala o paradajkovej, ze ty sa chytis, ze konecne nieco ine ako vtacie mlieko?!? 😀DD

azmuk
21. máj 2013

@delica si dalsia na rade? 😉

janka_k
21. máj 2013

@azmuk no ako bolo na kontrole, kolko ma babatko?

anicka.be
21. máj 2013

@katuska54 mna tak bola zapastia ako keby som ich mala zlomene 😢

slavka_a_maros
21. máj 2013

@janka_k jeeeej, tuto som piekla 🙂

azmuk
21. máj 2013

@janka_k myslim, ze posledna budem ja 😉 😉 😉 sama si tu budem pisat, xi xi. Oddnes uz mam Feriho zazmluvneneho.

anicka.be
21. máj 2013

@willy_wonka asi si vecer urobim palacinky, teraz uz nestiham, idem robit gel nechty.

azmuk
21. máj 2013

@misza1 jeej to je krasne 🙂

azmuk
21. máj 2013

@janka_k Vsetko OK, tlak normalny. Iba ma vysetril. Hlavkou je stale dole, je este riadne vysoko. Uzavreta na 10 zamkov. Povedal, ze staci prist o tyzdne. Ja budem rodit asi v 40 tt. najskor 🙂 🙂 🙂 Fakt budem posledna junovka.

willy_wonka
21. máj 2013

@janka_k mmm, to vyzera dobre

@delica draha, ako? 🙂

@anicka.be :D

katuska54
21. máj 2013

@willy_wonka moja ale ja som nezacinala s vahou 45kg 😝 ja som uz mala 65...