icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
21. máj 2013

@azmuk no moj povodny termin bol skoro ako tvoj, takze babo si to moze stale rozmysliet a pockat na koniec juna 🙂 tak super ze sa ti slubil nakoniec

kavaapalma
21. máj 2013

@delica tak snad len zly poplach. Ved na rade je wonka,nie ty. Potom mi moj tip nevyjde. Urcite daj echo co a ako. @misza1 nesranduj,akoby sme ta mohli vylucit.

katuska54
21. máj 2013

@azmuk nebudes tu sama...ja tu budem s tebou. sice mi dnes dr povedal,ze to moze byt uz kedykolvek,ale ja to tak necitim..

katuska54
21. máj 2013

@anicka.be aj si nieco davas na tie zapestia? ja som rozmyslala,ze si kupim nejaku mast. len keby som vedela co mozem 😒 je to fakt neznesitelna bolest a nic neviem robit

willy_wonka
21. máj 2013

@anicka.be noo, ale palacinky nie su zly napad....

@katuska54 katka, ale to je jedno 🙂 15kg prirastku na vahe je uplne v poriadku, hlavne, aby malicja XY(neviem pri akom,mene ste teraz 🙂 ) bola v poriadku, tie kila dame dole po porode pri drazdiaku 🙂

azmuk
21. máj 2013

Inak baby, neviete ako je to s bydliskom dietata? Ja mam iny trvaly pobyt ako manzel. Potrebujem na to nejaky stempel, ak chcem aby maly mal pobyt podla manzela:?

willy_wonka
21. máj 2013

@kavaapalma slavka ma chce predbehnut !!!! 🙂

azmuk
21. máj 2013

@katuska54 mne vravel dnes doktor, ze s mojim nalezom mozem chodit na poradnu kazde 2 tyzdne. 😉

anjelicek26
21. máj 2013

@azmuk - aj ja mam poradnu len kazde dva tyzdne, ze ved vsetko ok...

azmuk
21. máj 2013

@janka_k hej ja tiez mozem byt pokojne julovka🙂 Ked tu uz nik nebudem, presuniem sa k nim 😀 😀 😀

azmuk
21. máj 2013

@anjelicek26 super, aj tak sa mi tam nechce vysedavat 😉

katuska54
21. máj 2013

@willy_wonka keby som vedela kolko ma mala. na utz idem az 29. ja len dufam,ze tie kg necham uz v porodnici..aspon polovicu. a samoska,ze pri kocikovani to dame dole. 😉 ja som uz povedala mojmu mm,ze ked tie kila ostanu,tak on vecer bude s malou a maminka bude chodit cvicit.. mam tu 2 fitka pri dome,tak to dam 😀
jaj,dnes som bola v terne a koli tebe som kukala milku jahodovu...maju iba tu malu,velku vobec. ale v rakusku ju maju urcite 😉

willy_wonka
21. máj 2013

Dievcata, ked tu hovorite o tych vasich bolackach, ked som umyvala kupelnu, tak ma zacali palit prsty na nohach, bolo to vtipne, po chvilke to preslo. Pocitila to niekedy niektora z vas ?🙂

katuska54
21. máj 2013

@azmuk a kam chodis na poradne? ku komu?

azmuk
21. máj 2013

@katuska54 ja chodim k svojmu doktorovi Feriancovi do Gynaexu, on ma bude aj rodit. A ty?

katuska54
21. máj 2013

@willy_wonka mna palia tak nohy ked dlho chodim...
teraz som si ta predstavila ako pecies doma kolacik 🙂 pozerala si vcera " mama ozen ma" ta trhnuta co tam stvarala v kuchyni 😀 cista psychiatria

anjelicek26
21. máj 2013

@azmuk - no prenasat je tiez mozne, len ked tak pocitam, tak tu niektore budu mat 6 tyzdnove deti ked ja budem rodit, co uz 😀 😀 Ja chcem moc to junovciatko, ked uz nam to tak terminovo vyslo... nech to tak aj je 🙂

@willy_wonka - fuha dnes som pozmyvala obe kupelky a cele prizemie a nic sa nedeje, ako ta tie prsty palia?

katuska54
21. máj 2013

@azmuk ja na antolsku.. som myslela,ci sme boli spolu dnes na poradni 😉

azmuk
21. máj 2013

@anjelicek26 hej, aj ja by som rada junovciatko-hlavne racika 🙂 🙂 🙂

anjelicek26
21. máj 2013

@azmuk - junovciatka su skvele, ci tie zaciatko ci konco junove ♥

azmuk
21. máj 2013

@katuska54 a u koho budes na antolskej rodit? ci to je jedno?

willy_wonka
21. máj 2013

@katuska54 moj ex sused je osobny trener, tak uz vymyslam,ze ked to nepojde samo( o com pochybujem,ze by neslo) tak ho navstivim 🙂 ty si zlata, ano v rakusku ju zrejme budu mat, ale kamaratka ju mala z ba , ale uz nevie odkial.. malu mi vcera kupil mm, ale taku nechcem, ta velka ma tak vela tej jahodovej veci vo vnutri, ze to prebija chut cokolady..mnam,mnam 🙂

katuska54
21. máj 2013

@azmuk ja nemam nikoho.. niekto ma snad odrodi 😀

willy_wonka
21. máj 2013

@katuska54 pozerala :D ja nechapem... ludia hovoria,ze to je hrane, ale hento zdravy clovek,aj ked z ludu, nezahra... to bolo chore, chvilami som si oci musela zakryt co som to uz nezvladala....neuveritelne... fakt psycho... non sense, uplne som z toho mimo 🙂

katuska54
21. máj 2013

@willy_wonka a co v bille? tam maju vsetko 🙂
ja sa bojim,ze tie kila na mne ostanu ☹

katuska54
21. máj 2013

@willy_wonka ja som sa tak schuti smiala 😀 akoze taku hanbu si urobit...ved ona je vhodna k pinelovi 😀

willy_wonka
21. máj 2013

@anjelicek26 nastastie my mame len jednu, ale za to,roboty tam boli ako na kostole 🙂 take palive trpnutie,ze som normalne teplo citila, ale trvalo to par sekund, ani mi nic neopucha, len toto sa mi prihodilo 🙂

anjelicek26
21. máj 2013

@willy_wonka - tak pri coskoro troch detoch len jednu kupelku by bolo asi moc zle 😀 Mozno boli prsty fakt len silno prekrvene, v tehu sa to stavat moze...

katkalubkova
21. máj 2013

aaahojte, tak dnesne sono v poriadku, vysetrenie aj CTG, drobec ma 3100g cca, ak sa to nerozbehne samo, tak bude opat sekcia ako pri prvom, tak este mame 2 tyzdne cas. ( dufam, ze este pekne podrastieme 🙂 Sama neviem akoby to bolo lepsie 😒 , mam z toho hlavu v smutku, hlavne, ze je maly OK.
"aj tak to vsetko bude tak, ako to ma byt"...
Pasy CTG mi robili na porodnej sale, aj tam mamicka rodila... no nie celkom, ale uz mala bolesti. A cuduj sa svete, vobec mi to nevadilo! CTG ukazkove a pri prvom, ked som bola na CTG na sale, tak som tam ostala na pozorovani na 3 dni, co to bolo zle, tiez tam bola kocka pred porodom.
Tak sa drzkajte baby a verim, ze to vsetky dotiahneme do uspesneho konca! Ci uz spontal, alebo SC.

katuska54
21. máj 2013

uz len "22" dni.....