icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

bebuska1
24. máj 2013

@willy_wonka no som zvedavá ako bude snuzu fungovať napr v kočíku-to som čítala,že to nie je velmi spolahlivé,ale my plánujeme chodiť aj k našim na víkendy,takže by sme to využili.Dobre ste to poriešili. Aspoň môžeš potom porovnať.Veď už to môžeš čoskoro otestovať,keď bud. týždeň rodíš :D Daj nám potom vedieť,či si spokojná 🙂

bebuska1
24. máj 2013

@janka_k ja sa trochu bojím,aby to nebola zbytočná investícia,ale zase by som asi bola kľudnejšia.Aj keď kamoška hovorila,že skoro zinfarktovala,keď to začalo pískať a bol to falošný poplach...

delica
24. máj 2013

@willy_wonka tak micka, zajtra spinkas posledny raz doma iba s manzelikom 🙂 a uz sa vratis so Samkom domov.
ja som este nachystala jednu dečku a teply kabatik na oblecenie, ked bude takato kosa. Nemam do autosedacky ten pseudofusak, ci ako sa to vola a uz to nestihnem ani kupit :-/.

slavka_a_maros
24. máj 2013

@bebuska1 no to neviem, vsade inak pisu...ja som citala, ze do 10 mesiaca sa pouziva 😕 tak teraz neviem

delica
24. máj 2013

@bebuska1 ono vela veci pre babatko je takym obchodom so strachom, mozno aj tieto monitory dychu, pupocnikova krv a atd.... My mame angel care a tiez este rozmyslam, ci este kupime aj tu snuzu.Keby sa nieco stalo malemu, by som si to nikdy neodpustila :-/:-/.

janka_k
24. máj 2013

baby z BA - mam otazku trochu mimo temy, tie co nemate v bytoch vlastne kotle na teplu vodu a mate ustredne kurenie: aku mate sumu za TEPLO DO TUV (spotrebna zlozka) - my mame 7.1240e a ustredne kurenie podla meracov - cena 0.09e. pytam sa lebo som nevedela ze to ma tak zdraziet skoro o 50% oproti roku 2011 a ze ci v inych castiach BA to mate podobne alebo menej. neviem sa totizto k realnym cenam na nete nejako dopatrat

willy_wonka
24. máj 2013

@bebuska1 otestujem, dam vediet 🙂 rodim tuto nedelu :D

@delica tani, ani nehovor, dnes sme boli nakupovat este posledne hluposti, aj taku rozkosnu mikinku pre Samka,tiez kvoli tomu pocasiu, bohvie ako bude,ked nas pustia...ale mrzi ma,ze v nedelu ma byt skaredo, radsej by som mala slnecny.den ☹

janka_k
24. máj 2013

@willy_wonka ale zas mozno ti nebude tak teplo ked ma byt skaredo, minule som v ambulancii isla zdochnut od tepla ked bolo teplejsie

delica
24. máj 2013

@willy_wonka no ale predsa to bude nedelniatko, to su stastni chlapci 🙂))))) a je jedno, ze bude prsat, ta nedela mu prinesie stastie.
No a aspon ti nebude v porodnici horuco a nebudes sa potit viac, ako je potrebne.

bebuska1
24. máj 2013

@delica veď to...ohľadne pupočníkovej krvi sme sa rozhodli rýchlo - radšej necháme pupočník dotepať ako krv odoberať, ale nad týmto dosť rozmýšľam.Tiež by som si neodpustila,keby som to neustriehla ☹ Myslím,že som rozhodnutá 😀

bebuska1
24. máj 2013

@willy_wonka myslela som,že to máš začiatkom týždňa 😉 Držím palce,nech to ide hladko a nech je Samko spokojné bábätko 😲 Trooooošku Ti závidím,že už to budeš mať za sebou 😀

katuska54
24. máj 2013

konecne som sa sem dostala..dnes cely den na nohach. dvere konecne vymenene v celom byte a aspon z tej hnusnej spiny poumyvane..zajtra nas caka velke upratovanie 😒
@willy_wonka ty si uzi posledne chvilky s mm..v nedelu budem na teba mysliet..dufam,ze sa ozves ked budes mat chvilku cas 😉

willy_wonka
24. máj 2013

@janka_k
@bebuska1
@delica mne uz zviera prdel strachom...ake mate vy plany na vikend?

@anicka.be a ty nonstop rodis?🙂

willy_wonka
24. máj 2013

@katuska54 telefon budem mat cely cas pri sebe, aj notebook, aj mm bude pri mne,ten akurat na porod odide :D budem vam prinasat priamy prenos z porodu prostrednictvom sprav 🙂) teda z tlacenia dodam info dodatocne🙂

janka_k
24. máj 2013

@willy_wonka ja asi tasku dobalit a malemu ozehlit, ja toto furt nemam nachystane a este by sa patrilo aj misto v spalni mu nachystat, ale neviem ci to uz tento vikend poriesim, to asi az dalsi.
a potom klasika nieco uvarit a napiect a som hotova 🙂 uz neprekypujem energiou

janka_k
24. máj 2013

@willy_wonka tesime sa na spravy, budem stale na nete a sledovat ako to prebieha, a drzim silno palce nech to ide co najjednoduchsie a hladko

katuska54
24. máj 2013

@willy_wonka takze mm si to nerozmyslel? boji sa porodu,alebo toho ze by si ho ...... 🙂
@janka_k aj my musime este miesto na postielku poriesit v spalni.

delica
24. máj 2013

@willy_wonka nemam ziadne plany, len pozehlim bielizen, nech ma to tu necaka, este si vymenim osusku a uteraky v porodnicovej taške ( lebo múdra si zbalila biele), nachystam muzovi, co ma doniest pre maleho, lebo ked bude kosa, tak aj taky teply kabatik mu bude treba.
No a v nedelu budem mysliet na teba :D a pripravovat sa na svoju stredu.
Joj, inak cele dva dni myslim na druhe dieta a este som neporodila to prve, fakt, hormony su šialene.

katuska54
24. máj 2013

@delica Tani a ty uz si nachystana na stredu? tiez si uzivaj posledne dni vo dvojici 🙂 potom uz budete stastna trojka 🙂

willy_wonka
24. máj 2013

@janka_k co dobre planujes kuchtit,piect? 🙂
vidis, aj ja zajtra pripravujem izbu a postielku pre drobca 🙂 a dakujem

janka_k
24. máj 2013

@willy_wonka varit nieco sparglove, konecne som dnes po dvoch tyzdnoch zohnala zelenu (tu netreba supat) a piect este neviem, musim nieco vymysliet, nieco nove, mna tie iste recepty moc nebavia 🙂 🙂

janka_k
24. máj 2013

@willy_wonka no tak to budes busy posledny den

pavuciatko
24. máj 2013

@katuska54 ahoj,tak sranda,aj nam prave dorobili dvere v celom byte:🙂 som neverila,ze to stihnu do porodu,tak sa z nich tesim.sme na ne cakali od januara!!!!

willy_wonka
24. máj 2013

@katuska54 on by aj ostal,pretrpel by to, ale ja to fakt nechcem 🙂 a zabijem ho pri prvych kontrakciach z vyvolavacky 🙂

@delica tak v nedelu inu povinnost ani mat nebude, len na mna mysliet !!! 🙂 na tvoj podnet som si dnes tiez bola kupovat tmavu osusku, lebo tiez mam zbalenu bielu a taku kremovu 🙂

delica
24. máj 2013

@katuska54 jj, uz som s tym zmierena a pripravena. Akurat, ze manzel robi cez vikend, ale co uz, aspon budem mat cas byt sama so sebou 🙂).
No teším sa, nech ho uz dajú von, nech sa tam chudak netlaci, lebo od vcera sa mi zacali robit strie ale tak cudne,na chrbate, ako sa mi taha brucho dopredu a v rozkroku, ako sa mi asi panva roztahuje.

janzde
24. máj 2013

@jajurka no uvidime, co sa bude dat robit... 🙂 ja som mala pri narodeni 4800 g 😅 tak valibucek ma byt po kom... moj muz mal cca 2600 g, ale on je z dvojiciek...

delica
24. máj 2013

@janzde wau, 4800g, to si bola velká slečna :D veru

willy_wonka
24. máj 2013

@janka_k aspon sa rozptylim, dufam, ze aj unavim,.aby som sa vyspala... 🙂 takze ty si taka kreativna cukrarka,kucharka, to som zvedava co vykuzlis 🙂

katuska54
24. máj 2013

@pavuciatko my sme cakali od februara a to nam este klucky musia dodat,lebo nam chceli dat ine ako sme si objednali..tak sme ich slusne poslali do ... ze my chceme tie co sme objednali. a tiez som sa bala,ze to nestihnu do porodu...len ked vidim zie steny,este musime malovat a vysporiadat tie opadane kusky stien okolo..ale to uz ma tak moc netrapi..hlavne,ze uz to mame nove 🙂

willy_wonka
24. máj 2013

@janzde 4 800g??? fuha, chudak tvoja mamina 🙂