icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
25. máj 2013

@willy_wonka no zajtra sa dozvies, ci sa robí 🙂 :D

willy_wonka
25. máj 2013

@delica dakujem Tanicka :D myslis,ze o tomto case zajtra uz bude po?🙂

willy_wonka
25. máj 2013

Hm, asi nie.... 🙂

delica
25. máj 2013

@willy_wonka podla mna urcite ano

reanda
25. máj 2013

@erikasofiina no tak mozno ti len nesadli ranajky 🙂 .. aj my chlapceka, budeme mat skoro rovnaky parik 😉

kavaapalma
25. máj 2013

@willy_wonka ked ja chcem toho postihat co najviac,aj ked viem,ze realne to vsetko nejde a nejak neviem oddychovat,furt ma stve,ze nieco by som mohla urobit... ja len dufam,ze drobec nebude prilis hyperaktivny... neboj zajtra taky cas mas Samka v naruci a budes sa cela usmievat a ziarit stastim.

erikasofiina
25. máj 2013

@reanda trosku ma bolia krize ale nic viac takze to este vydrzi 🙂 mozno 😀 no ano rovnaky parik 🙂

lulutsija
25. máj 2013

kočky koľko máte pripravených osušiek po kúpaní pre miminká? a na zapareniny ste si co kupovali? Sudokrem, bepanten,...?

hobit
25. máj 2013

@kavaapalma dik za tie mena 🙂 ...ja som zvyknuta pobehnut za malym takze nic nezvycajne, len som proste zle stupila
@willy_wonka uz isiel aj druhy kusok tak uvidime 😉 ultrazvuk uz v porodnici nerobia, len monitor

delica
25. máj 2013

@lulutsija ja mam štyri + taku tu velku hrubu plienku este po nas. Zatial mam sudocrem, taku velku pixlu.

kavaapalma
25. máj 2013

@lulutsija ja len dve zatial a sudocrem a baby aviril

hobit
25. máj 2013

@kavaapalma ja som presne taka ista, tak ta noha je asi znamenie, ze mam vikedn presediet a prelezat pri knizke...no ale uz som navarila komplet obed, periem druhu pracku a poobede nakupy v Kitsee...a to som este chcela ist na jahody do Rajky, ale rozmyslela som si to 😀

delica
25. máj 2013

@hobit no to by bolo super, kebyze sa vidime 🙂) buduci tyzden

hobit
25. máj 2013

@lulutsija ja mam 3 nove a 3 ma este Tobi, stale ho do toho utieram ako babo, su najlepsie na svete tie kasicke 🙂
a na ritulu weledu a alverde

hobit
25. máj 2013

@delica akurat moja dula je od utorku do piatku v BB 😝

kavaapalma
25. máj 2013

@hobit tak si mozme podat ruky... no nic,idem ja zobudit mm a posadit tie kvety,kym neprsi

delica
25. máj 2013

@hobit tak dobre, nebudem si ta privolavat 🙂 zacnes az v sobotu

lulutsija
25. máj 2013

@hobit a kde si si ich kupila, lebo ja mam iba jednu osusku a zda sa mi to malo...tak ešte dve by som si asi zabepecila...

lulutsija
25. máj 2013

@delica no jo, ja mam iba jednu, tak este rychlo si musim zabezpecit dalsie, aby som ich stale nemusela prat, A ty uz mas vsetko pripravene? 🙂

hobit
25. máj 2013

@delica to ta tam stihnem aj tak 🙂
@lulutsija v avione, all toys, 3,50 stala jedna, uplne super 🙂

delica
25. máj 2013

@lulutsija no snad mam, ale kedze rodim v stredu, nestihnem uz asi nic dokupit, tak sa musim spolahnut ze mam.
Len teraz lutujem, ze som si nekupila taky ten prechodny fusacik alebo ako sa to vola do autosedacky, celkom je zima :-/ a zislo by sa mi to. No nic, budeme musiet prikryt deckou a teplejsie obliect, ked pojdeme z porodnice.

hobit
25. máj 2013

@delica ja ho mam, prinesiem ti? my sme doma za 10 minut 🙂

janka_k
25. máj 2013

@delica Tani dlhodoba predpoved ukazuje ze by malo byt cez 20, takze svetrik pripadne len lahko prekryt dekou bude uplne postacovat podla mna, ja tiez nemam ten fusak, tiez len svetrik a deku

delica
25. máj 2013

@janka_k tak to si ma potesila, uz som planovala muza nieco take kupit, ked budem v porodnici, ved detske obchody pozna...taky zatepleny kabatik 56 mam, takze dečku na to a budeme fičať domov

delica
25. máj 2013

@hobit ooo, to zasa netreba 🙂)), ale si zlato

janka_k
25. máj 2013

@delica podla mna to uplne postacuje, fusak je len o tom ze je to praktickejsie, ale tak nie je to nutne, prekryjes aj dekou v pohode a teplo mu bude.

erienka
25. máj 2013

@kavaapalma u nas v nemocnici su lekari za prirodzeny porod KP, ale po dlhom rozmyslani som sa rozhodla pre sekciu. Ale este budem mat kvoli tomu nejaky pohovor s primarom

lulutsija
25. máj 2013

@delica wau, uz v stredu rodis? mas planovany porod? ja idem v 37tt prvykrat do poradne,tak uvidime co bude 🙂

erienka
25. máj 2013

@delica ach, kiezby si mala pravdu. A ako dlho trva, kym to zavedu?

bebuska1
25. máj 2013

@hobit jaj 😅 Tak s tým skoč na rontgen,aby si tam nemala niečo prasknuté

hobit
25. máj 2013

@bebuska1 myslis, ze by ma teraz rontgenovali? ja by soms a asi nedala....