Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@hobit problém je len v oblasti panvy.Ale noha nevadí+majú také ochranné "prikrývky",ktoré neprepúšťajú žiarenie.Ale to najlepšie zhodnotí lekár.Ja by som na Tvojom mieste asi radšej išla,ak sa Ti dá.Ak tam máš náhodou niečo puknuté,tak Ti to dajú skôr do poriadku.Potom by si to mala náročné pri Tobinkovi aj bábätku.
@willy_wonka čo to tu máme,dnes? nestiham to všetko čítať. ty zajtra rodíš? Super!!! držím palce. 🙂 zajtra o takom čase budeš šťastná mamička. juuj!
baby,písali ste si pôrodné priania?Ak áno,už ste ich s niekým konzultovali?
Ahojte koceny!!!!
Podavam hlasenie, dna 24.5.2013 o 06:00 sa nam narodila nadherna dcerka Veronika s mierami 3200g a 50cm 🙂
Bol to rychly porod, o 02:00 mi odtiekla voda, o 03:00 som bola na prijme a o 06:00 uz bola Veronika s nami. Nestihla som EDA, dalo sa to zvladnut 😎
Nemala som internet doteraz, tak som sa nemohla ozvat.
Lubime ju najviac na svete, je NADHERNA!!! Je to krasny pocit mat v naruci vlastne dieta!!!
ten obrazok eskimo nebol o mne 😀 az o 2 dni 😝
@anicka.be jej Gratulujem 🙂 tesim sa na foto 😉
kocky, 23.05. som mala poradnu a nemala som cas na MK, vsetko ok, a v noci 24.05. sa to spustilo 😎
@anicka.be Anicka, my sme sa ta tu naspominali, no konecneeeeeee :D si sa ozvala!!!
A velka gratulacia k malej Veronicke aj maminke - rýchlorodičke, hlavne ze ste obe zdravé ako repky a ste v poriadku. No a čakáme na foto, samozrejme 🙂)) malej slečinky. No a nech ste skoro doma pri tatinkovi.
nemam kabel k mobil a fotak zobral mm, ale v utorok by sme mali ist domov, urcite sa pochvalim 😅
jaky je dalsi stav, kto rodi / rodil?
@anicka.be zajtra @willy_wonka
@anicka.be ty kozicka, normalne si si to privolala :D gratulujem ti k dcerke Veronike 🙂 a prajem vela,vela zdravicka. Uzasne,ze si to mala tak rychlo za sebou 🙂
@erikasofiina aka lopticka mala 🙂
@willy_wonka male nie?Budem mat mensie babetko tak dufam ze lahky porod 😉
Nestiham Vas citat, ale mne dneska odisla hlienova zatka, tak cakam co bude.
Bola som v lekarni ohladom tej arniky a tam mi zase povedali nieco ine ako tej kamoske. Ze 9CH nie je na otvaranie, ani arnika vseobecne, ze je to dobre na hojenie a pod. tak predala len 15 CH a ze to mam zacat brat az 3 dni pred porodom...
No neviem, musim to zajtra prestudovat.....
@jankastubka ja som to teraz niekde citala, su dvoje rozne, jedny pred porodom a druhe na hojenie, najdem ti to a poslem
@jankastubka skus tuto pozriet
http://www.vseprozdravi.cz/homeopatika-monokomp...
bolo to odtialko, kusok zhora
https://www.modrykonik.sk/skupina/2297/
@jankastubka a ako vies kedy budes mat tri dni pred porodom? ved termin porodu je len tak vypocitany, to moze aj nemusi byt vtedy..vies ze nebude vadit ked to budes brat a stale neporodis a budes napr. prenasat?

@lulutsija ano, idem na sekciu v stredu
@erienka chvilocku, pol minutky asi, len je to neprijemne, ze ta tam dole chytaju a trosku to zastipe, ale hovorim, nie je to hosie ako bezne gyn. vysetrenie. Ked som lezala v nemocke na rizikovom 2 mesiace dozadu, tak ma cievkovali tri razy, bo som mala infekciu v mocovych cestach.....prvy raz som sa tiez bala, druhy a treti uz som isla ako na klavir