icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
26. sep 2015

@emilia25 no to ti verím, presne, je o všetkých postarané a ty máš toho aj tak dosť.. Ako pri jednom dieťati je to pohoda ale viacpocetna rodina a hlavne aj babka je šťastná 🙂 a nie je sama, človek by nemal byť sám 🙂 a ako sa cítiš? Už aj pohyby sú? Ja iba slabunke zatiaľ a občas, ale viem ze za týždeň dva to príde 🙂

gabuchah
26. sep 2015

@1234lubka kurna, musím si urobiť režim 🙂 viem ze hlavne teraz to dôležité 🙂 inak mňa začína sušiť až podvečer a vtedy mi chuti 🙂

emilia25
26. sep 2015

@gabuchah ja malé citim veľmi skoro od 14 týždňa sa mi valí na brusnu stenu hlsvne ked som ležala pohyby som necítila len tvrde veľké ako moje prsty az som sa bála no a tersz uz sa pucime ze brucho chce urvst kopsnceky uz aj viditeľné skáče mi brucho sranda sledovať ked sa hrá s pupocnou snurov pupok hore dole a kopsnceky okolo pupks.

gabuchah
26. sep 2015

@emilia25 Jeeej, to vážne až takto vidíš a cítiš? To je super 🙂 to máš asi alebo minimum tuku na bruchu a tak celkovo 🙂 ja už by som občas aj bola rada keby tak poriadne to bolo vidieť, koli priateľovi 🙂

emilia25
26. sep 2015

@gabuchah no ja som este ani kilo nepribrala brucho mi rastie aj maly ale vaha furt rovnaka ale to som mala aj pri predošlých 2 tehu max 5 kil v 9 mesiaci 2 kila dole s porodnice uz nic navyse.posledný mal velmi malu pupočnú snuru aj plodovu vodu som mala malo teda na sone v norme ale po prasknuti malinko.

gabuchah
26. sep 2015

@emilia25 :-O Waaaw, tak toto ti tak trocha závidím.. Ja pri prvom 23kg...
A teraz mám plus 5-5,5 a RO som v 18 TT a to sa ozaj neprepchavam 🙂 to máš super, aspoň túto stránku nemusíš riešiť 🙂

emilia25
27. sep 2015

@gabuchah no nemusim ale na stehnsch bruchu zadku to vsetko sa mi zvecsuje len ťa váha je furt rovnaká.niekedy si aj myslím ze konecne aspoň kilo pridem na poradňu a pol kils dole potom len navyše pár gramov a nic.

1234lubka
27. sep 2015

@gabuchah ked ta "suši" uz je v podstate neskoro...mala by si pitpravidelne..kazdupol hodinu hodinu, predchadzat "sušenuu"

gabuchah
27. sep 2015

@emilia25 tak to by som brala 🙂 ja viem, ty asi ani nie 🙂 ale inak toto je sen snáď každej ženskej jest a jest a nepribrat 🙂

gabuchah
27. sep 2015

@1234lubka tak asi máš pravdu, ja som ale hlavne rada že telo si proste pýta.. Mala som to aj v prvom tehotenstve.. Akurát vtedy mi chutil džúsovy strik 🙂

emilia25
27. sep 2015

@gabuchah NO VERU PREJEDSM SA ZE MI MINULE AJ ZLE BOLO A VÁHA NIST.UVIDIME NA PORADNI DOMA VÁHU NEMÁM TAK UŽ PODĽA BRUCHA SI MYSLÍM ZE SOM PRIBRALA A NIC.

mata0312
autor
27. sep 2015

@emilia25 musim sa pridat a da sa ti len zavidiet ;) ja ani moc nejem a furt priberam 🙂

emilia25
27. sep 2015

@mata0312 NO JA SOM 20 KIL PRIBRALA LEN PRI PRVOM SOM MALA 75 KIL RIADNA GUĽKA ZO MŇA.SRANDA JE ZE AJ TERAZ SVOKRUSKS MI HOVORILA ZE SOM NA ZADKU PRIBRALA.TAK SOM POVEDALA HNED AKO UVIDIM VÁHU HNED KUPUJEM.

mata0312
autor
28. sep 2015

@emilia25 co by som dala.za.to keby som mala 75 pri porode 😀 tonuz mam aj teraz viac 🙂 do porodu budem ja gula ty veru nie heh 🙂 ja pri prvo 25 kg a ako vidim teraz to nebude menej 🙂 nevadi

hotelacka
28. sep 2015

Ahojte baby, prečo som si všimla tuto diskusiu až teraz ?? 😀 😀 Tak sa pridám - ja pri prvom +14kg a teraz v 17tt zatiaľ +3kg (62kg) tak uvidime kde sa zastavime.. Potrebujem trošku rozptylenia v praci...už sa neviem dočkať vianoc!!! 😅

emilia25
28. sep 2015

@mata0312 neboj podstatne je ze babo rastie a tie kils zhodis a ked nie ved muz tá lubi takú aká si a nie preto ako vyzerás.to je to najdôležitejšíe na svete.

mata0312
autor
28. sep 2015

@emilia25 tak tak po porode zhodim aj pri prvom som tak 🙂

mata0312
autor
28. sep 2015

@hotelacka ahoj vitam ta tu 🙂 verim ti ja uz nepracujem tak len odychujem doma ;) a uz mi je dobre ...neviem si predstavit chodit do prace ;)

babydesire
29. sep 2015

@mata0312
@emilia25 Juj,stale preberate vahu? Ale na mna nemate,ja budem mat pri porode urcite nad 100kil!!!! ☹ Kedze uz niekolko rokov sa trapim s riadnou nadvahou..dnes rano vaha ukazuje 89,3kg,,,no co uz,dolezite je aby bolo dietatko zdrave,,,po porode budem riesit ako schudnut

veronkarisko
29. sep 2015

baby, včera ráno som špinila.... išla som hned k dr dala mi duphaston. pozrela drobčeka. ten je ok. vraj to bolo z nedelneho ranného sexu..... ale dnes špiním viacej ako včera-.... pri malom som nemala ani náznak špinenia a teraz toto.... dosť sa bojím.... už som, 16+5 tt. máte podobnú skúsenosťL????? DAKUJEM

mata0312
autor
29. sep 2015

@veronkarisko ahoj ja pri prvom som tiez spinila zo sexu (z krcka ) nechali si ma vtedy v nemocke a potom som dva mesiace lezala a ani sa nepohla lebo maly bol velmi nizko a hrozilo ze onho pridem ale davala som si pozor a uz som nemala ziaden sex az do porodu a maly je ok ...asi by si mala ist k svojej dr ked to je viac aby si bola v klude ..neboj bude to dobre ked babatko je ok 😉 drzim palce

mata0312
autor
29. sep 2015

@babydesire ja mam tiez vela a je mi to jedno hlavne nech su babatka zdrave 😉

veronkarisko
29. sep 2015

@mata0312 dík za odpoved a kolko dní trvalo špinenie? lebo mne dr povedala že je to z krčka, ale že placenta aj maternica aj bobček je ok... že mi to prejde proste len si mám dávať ten dufík

babydesire
29. sep 2015

@veronkarisko Radsej chod na pohotovost,lebo podla mna to nieje dobre. Ja pri prvom som slabo krvacala sla do nemocnice,tam povedali vsetko ze je ok a nechali si ma tam,krvacanie zastavili ale o 2dni na kontrolnom sone dietatku uz nebilo srdiecko.bola dom sice len v 10tt ale krvacanie ci spinenie hocikedy pocas tehu sa nema zanedbat. Mozno to nic nebude.kamoska aj svagrova spinili pocas tehu a maju krasnych zdravych chlapcov.ale pre istotu by som sla do nemocky.

mata0312
autor
29. sep 2015

@veronkarisko zacala som v pondelok vecer a asi tak do stredy rano lebo vo stvrtok ma pustali kedze som uz nespinila

liuliu
29. sep 2015

Hej spinila som presne okolo toho tyzdna 16tt.-17tt Duphaston som nevybrala ani cely; ja som mala nan strasne neziaduce ucinky. Po vsetkych lymfatickych uzlinach mi navreli velikanske hrce.
Ja uz si to presne nepametam ale ze v tom tyzdni je to viac prekrvene a jak tam placenta ci co vrasta ze moze daka zilka prasknut. Daco taketo to bolo takze sa neboj.

mata0312
autor
29. sep 2015

Baby moje brusko 15+ 3 🙂 omnoho vacsie ako pri prvom 🙂

akdalv333
29. sep 2015

Nemate nahodou skusenost? Posledne dni hlavne v noci sa budim na to, ked spim na pravom boku, tak ma zacne bok boliet v casti ako je pas. Ked to rozchodim, alebo niekedy staci ze si lahnem na lavy bok, tak to prejde a spim dalej. Ked sa v noci zas prehodim na chrbat alebo vpravo, zas sa zobudim na taku tupu bolest. Nestretli ste sa s tym nahodou? Rozmyslala som nad zlcnikom, alebo oblickami, ale tie maju aj ine priznaky a ja mam iba toto... dakujem

hotelacka
30. sep 2015

@akdalv333 Ja som toto tiež občas mavala pri prvom.. ale doktor mi povedal len že ako je babetko čim-ďalej väčšie tak mi tam tlači na niečo - a vtedy to bolí že si mam len upraviť polohu.

babydesire
30. sep 2015

Tak takyto pupok mam ja 🙂 15+0tt 90kg Este tyzden a zacneme 5.mesiac 🙂