Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah ja malé citim veľmi skoro od 14 týždňa sa mi valí na brusnu stenu hlsvne ked som ležala pohyby som necítila len tvrde veľké ako moje prsty az som sa bála no a tersz uz sa pucime ze brucho chce urvst kopsnceky uz aj viditeľné skáče mi brucho sranda sledovať ked sa hrá s pupocnou snurov pupok hore dole a kopsnceky okolo pupks.
@gabuchah no ja som este ani kilo nepribrala brucho mi rastie aj maly ale vaha furt rovnaka ale to som mala aj pri predošlých 2 tehu max 5 kil v 9 mesiaci 2 kila dole s porodnice uz nic navyse.posledný mal velmi malu pupočnú snuru aj plodovu vodu som mala malo teda na sone v norme ale po prasknuti malinko.
Ahojte baby, prečo som si všimla tuto diskusiu až teraz ?? 😀 😀 Tak sa pridám - ja pri prvom +14kg a teraz v 17tt zatiaľ +3kg (62kg) tak uvidime kde sa zastavime.. Potrebujem trošku rozptylenia v praci...už sa neviem dočkať vianoc!!! 😅
baby, včera ráno som špinila.... išla som hned k dr dala mi duphaston. pozrela drobčeka. ten je ok. vraj to bolo z nedelneho ranného sexu..... ale dnes špiním viacej ako včera-.... pri malom som nemala ani náznak špinenia a teraz toto.... dosť sa bojím.... už som, 16+5 tt. máte podobnú skúsenosťL????? DAKUJEM
@veronkarisko ahoj ja pri prvom som tiez spinila zo sexu (z krcka ) nechali si ma vtedy v nemocke a potom som dva mesiace lezala a ani sa nepohla lebo maly bol velmi nizko a hrozilo ze onho pridem ale davala som si pozor a uz som nemala ziaden sex az do porodu a maly je ok ...asi by si mala ist k svojej dr ked to je viac aby si bola v klude ..neboj bude to dobre ked babatko je ok 😉 drzim palce
@babydesire ja mam tiez vela a je mi to jedno hlavne nech su babatka zdrave 😉
@mata0312 dík za odpoved a kolko dní trvalo špinenie? lebo mne dr povedala že je to z krčka, ale že placenta aj maternica aj bobček je ok... že mi to prejde proste len si mám dávať ten dufík
@veronkarisko Radsej chod na pohotovost,lebo podla mna to nieje dobre. Ja pri prvom som slabo krvacala sla do nemocnice,tam povedali vsetko ze je ok a nechali si ma tam,krvacanie zastavili ale o 2dni na kontrolnom sone dietatku uz nebilo srdiecko.bola dom sice len v 10tt ale krvacanie ci spinenie hocikedy pocas tehu sa nema zanedbat. Mozno to nic nebude.kamoska aj svagrova spinili pocas tehu a maju krasnych zdravych chlapcov.ale pre istotu by som sla do nemocky.
@veronkarisko zacala som v pondelok vecer a asi tak do stredy rano lebo vo stvrtok ma pustali kedze som uz nespinila
Hej spinila som presne okolo toho tyzdna 16tt.-17tt Duphaston som nevybrala ani cely; ja som mala nan strasne neziaduce ucinky. Po vsetkych lymfatickych uzlinach mi navreli velikanske hrce.
Ja uz si to presne nepametam ale ze v tom tyzdni je to viac prekrvene a jak tam placenta ci co vrasta ze moze daka zilka prasknut. Daco taketo to bolo takze sa neboj.
Nemate nahodou skusenost? Posledne dni hlavne v noci sa budim na to, ked spim na pravom boku, tak ma zacne bok boliet v casti ako je pas. Ked to rozchodim, alebo niekedy staci ze si lahnem na lavy bok, tak to prejde a spim dalej. Ked sa v noci zas prehodim na chrbat alebo vpravo, zas sa zobudim na taku tupu bolest. Nestretli ste sa s tym nahodou? Rozmyslala som nad zlcnikom, alebo oblickami, ale tie maju aj ine priznaky a ja mam iba toto... dakujem

@emilia25 no to ti verím, presne, je o všetkých postarané a ty máš toho aj tak dosť.. Ako pri jednom dieťati je to pohoda ale viacpocetna rodina a hlavne aj babka je šťastná 🙂 a nie je sama, človek by nemal byť sám 🙂 a ako sa cítiš? Už aj pohyby sú? Ja iba slabunke zatiaľ a občas, ale viem ze za týždeň dva to príde 🙂