Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 ba ba, mala.. Aj som bola ale povedal ze to až tak po 25 týždni sa dá zistiť.. Slabé sono 🙂 ale ideme do tej žiliny v priebehu buď.týždňa, tak tam by mali mať asi lepšie sono, po prípade skočím do toho prenatalu ak netreba popredu objednávať 🙂
Veď ani nehovor, som bola taka zvedavá.. Naviac každý podle brucha mi tipuje chlapca 🙂
@brckava36 no jeden môj syn, Gabriel, to je zlatíčko, ale je hypwraktivny a má svoje záľuby, mladší Filip to je ňuchnač, ten bude určite pomáhať, tak sa teším, len chcú sestru, tak uvidíme 🙂 a ano bolo to náročné, hlavne tí druhé tehotenstvo.. Keď som v 8mom mesiaci musela behať ako malý po štyroch 😀 a s tým brusiskom 😀
Potom sme zostali sami a mladší ho rýchlo dobehol, čiže boli rovnako vysokí aj rovnako vážili a všetci mysleli ze sú dvojičky, to už bolo super bo sa aj prehrali spolu... Ale bez pomoci našich neviem neviem, bo som musela aj brigádu na víkend noc mať 🙂
@brckava36 tak to si neviem predstavit ..teda viem moja sestra ma takeho chlapa a ja by som to nechcela :( ani moj syn neni priatelov a stara sa onho ako o svojho a o mna teraz dba ako keby som zo skla 🙂 dava na mna nonstop pozor a vsetko robi za mna a to kazdy den este k tomu taha 12stky :( ..... a ked sa narodi jeho mimi tak ked pride z prace mi ho isto neda ani na mjnutu 🙂 uz mi aj rozpraval ze postielka bude na jeho strane lebo on bude v noci k nemu vstavat 😀 je to vyhra mat takeho chlapa
my cakame chlapca, ja mam pocit ze su na 2016 vacsinou chlapci :D a termin nam uz skor smeruju na 27.2. :D tak uvidime.... snad nebude cakat do 29.2. :D
@akdalv333 inak podla posledné.menštruácie by som mala termín ako ty 🙂 ibaže v tomto tehu žiadne výpočty nesedeli, termín sa určil podlahy sona a mám ho na 3.3. A podľa posledného bojovými väčšie, sedel by termín tak na 1veho...tiež som sa smiala že to by bol dobrý dátum, 29.2.:-D
@gabuchah no krasne :D .... aj u mna je tych terminov viac :D podla poslednej menstruacie 19.2. a podla pohybov dokonca 14.2. :D ale podla prveho sona 4.3. Akurat som bola v Martine na morfologickom a tam mi vyslo 27.2. uz druhykrat. Bola som tam aj na prenatalnom sone v prvom trimestri a uz vtedy sme mali taky termin podla sona a aj pohlavie uz vtedy bolo vidno, ale teraz sme sa uistili 🙂
@akdalv333 ja mam najblizsie sono 3.11 tak verim ze sa ukaze..chcela by som chlapca ale uvidime uz je to dane 😉 moj doktor termin nemeni, podla ms sa stale orientujeme, viem ze podla sona bolo babatko vacsie o par dni ale nemenili termin...14.3 staleostava...mne ani nedoplo ze sa moze narodit aj 29.2 😉 😉 no kto vie uvudime kedy sa nasim drobcom uraci...
@1234lubka uvidime.. bude to sranda... ved to je tyzden hore dolu 🙂 Tak drzim palce aby sa drobec pekne ukazal 🙂 My sme ani necakali ze uz cca v 13tt budeme vediet ze je to chlapec :D, cize som nemala ani cas rozmyslat nad dievcatkom... :D ale na rok 2016 su vacsinou chlapci ako pozeram :D tak snad aj vam sa podaril 🙂
@gabuchah ahoj vidím že toho máme veľa spoločného odkiaľ si?? dáme stretko?? 🙂 tak tak nieje otec ten ktorý ho stvoril ale ten ktorý sa z láskou o neho stará celý život 😉
@mishelmamka no veruže máme 🙂 ja bývam 18km od považskej Bystrice 🙂 a ty? 🙂
uff pri Humennom
@mishelmamka Juuuj, ďalekoooo... Odtiaľ kdesi z jablonoveho som mala kamarátku 🙂 škoda že nie si z bližšia...
Inak tu sne už tuším tri alebo štyri povazskobystricanky 😀

@mata0312 noooo,tak to mas super. Moj nepomaha vobec s nicim,v zivote neprebaloval ani neobliekal ani nekupal. Neviem si predstavit,ze by som mala doma chlapa, ktory mi pomaha a zapaja sa do starostlivosti..