icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

brckava36
12. okt 2015

@mata0312 noooo,tak to mas super. Moj nepomaha vobec s nicim,v zivote neprebaloval ani neobliekal ani nekupal. Neviem si predstavit,ze by som mala doma chlapa, ktory mi pomaha a zapaja sa do starostlivosti..

gabuchah
13. okt 2015

@brckava36 ty brďo, kudrlinka ale to by si mala.. Aspoň teraz určiť nejaké pravidlá, veď nežijeme v xtom storočí... Aj ty potrebuješ pomoc.. To u nás bolo aj pri ex, a teraz to je tiež... A to môj terajší priateľ zatiaľ anivlastne deti nemá, iba moje dve..

gabuchah
13. okt 2015

@mata0312 ba ba, mala.. Aj som bola ale povedal ze to až tak po 25 týždni sa dá zistiť.. Slabé sono 🙂 ale ideme do tej žiliny v priebehu buď.týždňa, tak tam by mali mať asi lepšie sono, po prípade skočím do toho prenatalu ak netreba popredu objednávať 🙂
Veď ani nehovor, som bola taka zvedavá.. Naviac každý podle brucha mi tipuje chlapca 🙂

gabuchah
13. okt 2015

@brckava36 no jeden môj syn, Gabriel, to je zlatíčko, ale je hypwraktivny a má svoje záľuby, mladší Filip to je ňuchnač, ten bude určite pomáhať, tak sa teším, len chcú sestru, tak uvidíme 🙂 a ano bolo to náročné, hlavne tí druhé tehotenstvo.. Keď som v 8mom mesiaci musela behať ako malý po štyroch 😀 a s tým brusiskom 😀
Potom sme zostali sami a mladší ho rýchlo dobehol, čiže boli rovnako vysokí aj rovnako vážili a všetci mysleli ze sú dvojičky, to už bolo super bo sa aj prehrali spolu... Ale bez pomoci našich neviem neviem, bo som musela aj brigádu na víkend noc mať 🙂

mata0312
autor
13. okt 2015

@brckava36 tak to si neviem predstavit ..teda viem moja sestra ma takeho chlapa a ja by som to nechcela :( ani moj syn neni priatelov a stara sa onho ako o svojho a o mna teraz dba ako keby som zo skla 🙂 dava na mna nonstop pozor a vsetko robi za mna a to kazdy den este k tomu taha 12stky :( ..... a ked sa narodi jeho mimi tak ked pride z prace mi ho isto neda ani na mjnutu 🙂 uz mi aj rozpraval ze postielka bude na jeho strane lebo on bude v noci k nemu vstavat 😀 je to vyhra mat takeho chlapa

mata0312
autor
13. okt 2015

@gabuchah verim to aj ja som zvedava 🙂 do toho prenatalu sa objednava ... ja idem 20teho na poradnu ale ze.sono nebude robit tak sa objednam zaciatkom novembra na to 3/4D ;) lebo uz sa neviem dockat co to bude ale moj tusak chlapec 🙂

gabuchah
13. okt 2015

@mata0312 inak.. Nedivila by som sa.. 2015 bol rokom dievčat, fakt 5bab a jeden chlapec 2016 bude asi naopak 🙂
Ak mi ti nepovedia na genetike, nechcem to vedieť až do pôrodu 😀
Inak, nerobila si si ten ľudový test na pohlavie z moču a sódy? 🙂

mata0312
autor
13. okt 2015

@gabuchah ja by som nevydrzala ja to chcem vediet 🙂 ano robila a raz mi to vyslo tak a raz tak 🙂 je to blbost podla mna 😀

gabuchah
13. okt 2015

@mata0312 tak ja by som tiež rada vedela 🙂 ale bude mi to už čudné keď mi ani tam nepovedia 😀
No ja som si to robila raz iba 😀

mata0312
autor
13. okt 2015

@gabuchah ale.podla mna uz povedia, ja musim pockat na to 3/4D 🙂 len myslim ze je nan moc skoro

akdalv333
13. okt 2015

my cakame chlapca, ja mam pocit ze su na 2016 vacsinou chlapci :D a termin nam uz skor smeruju na 27.2. :D tak uvidime.... snad nebude cakat do 29.2. :D

mata0312
autor
13. okt 2015

@akdalv333 to by bol uzasny datum 😀

akdalv333
13. okt 2015

@mata0312 Ved prave :D a vychadza rovno na rok 2016, tak snad sa nas maly rozhodene prist pekne nacas 🙂

gabuchah
13. okt 2015

@mata0312 podľa mňa nie je skoro... Neviem...podľa toho čo čítam a počúvam, na takýchto sonach sa to dá zistiť už 18-19 týždňa urcite

gabuchah
13. okt 2015

@akdalv333 inak podla posledné.menštruácie by som mala termín ako ty 🙂 ibaže v tomto tehu žiadne výpočty nesedeli, termín sa určil podlahy sona a mám ho na 3.3. A podľa posledného bojovými väčšie, sedel by termín tak na 1veho...tiež som sa smiala že to by bol dobrý dátum, 29.2.:-D

akdalv333
13. okt 2015

@gabuchah no krasne :D .... aj u mna je tych terminov viac :D podla poslednej menstruacie 19.2. a podla pohybov dokonca 14.2. :D ale podla prveho sona 4.3. Akurat som bola v Martine na morfologickom a tam mi vyslo 27.2. uz druhykrat. Bola som tam aj na prenatalnom sone v prvom trimestri a uz vtedy sme mali taky termin podla sona a aj pohlavie uz vtedy bolo vidno, ale teraz sme sa uistili 🙂

1234lubka
13. okt 2015

@akdalv333 ja mam najblizsie sono 3.11 tak verim ze sa ukaze..chcela by som chlapca ale uvidime uz je to dane 😉 moj doktor termin nemeni, podla ms sa stale orientujeme, viem ze podla sona bolo babatko vacsie o par dni ale nemenili termin...14.3 staleostava...mne ani nedoplo ze sa moze narodit aj 29.2 😉 😉 no kto vie uvudime kedy sa nasim drobcom uraci...

akdalv333
13. okt 2015

@1234lubka uvidime.. bude to sranda... ved to je tyzden hore dolu 🙂 Tak drzim palce aby sa drobec pekne ukazal 🙂 My sme ani necakali ze uz cca v 13tt budeme vediet ze je to chlapec :D, cize som nemala ani cas rozmyslat nad dievcatkom... :D ale na rok 2016 su vacsinou chlapci ako pozeram :D tak snad aj vam sa podaril 🙂

1234lubka
13. okt 2015

@akdalv333 ved uvidime 🙂 na prve sono som bola v 14tt a nic nebolo vidno...uvudime...len uz chcem malemu hovorit o sestricke alebo bracekovy uz nie len o babetku 🙂

mishelmamka
13. okt 2015

@gabuchah ahoj vidím že toho máme veľa spoločného odkiaľ si?? dáme stretko?? 🙂 tak tak nieje otec ten ktorý ho stvoril ale ten ktorý sa z láskou o neho stará celý život 😉

gabuchah
13. okt 2015

@1234lubka no ja bola teraz v 20 týždni na Sone a na tom 2D mi nepovedal... Tak ak aj vy máte slabšie sono, nie tie novšie tak možno aj ty budeš ešte v otaznikoch 😀

gabuchah
13. okt 2015

@mishelmamka no veruže máme 🙂 ja bývam 18km od považskej Bystrice 🙂 a ty? 🙂

mishelmamka
13. okt 2015

uff pri Humennom

gabuchah
13. okt 2015

@akdalv333 tak to vieš už pekne dlho 🙂 ja som prenatal odmietla, nakoľko som v 20 týždni mala ísť ešte na sono na genetiku, nerada to malé osvecujem a rusim sonom 😀 snáď tam mi to už povedia 🙂 ale dvoch chalanov uz mám, vsetci chcú babuuuuuu :D

gabuchah
13. okt 2015

@mishelmamka Juuuj, ďalekoooo... Odtiaľ kdesi z jablonoveho som mala kamarátku 🙂 škoda že nie si z bližšia...
Inak tu sne už tuším tri alebo štyri povazskobystricanky 😀

mata0312
autor
13. okt 2015

@gabuchah povazska vyhrava 😀 veru potom mozeme dat niekedy stretko 🙂 uvazujes nad nejakym cvicenim vo vyssom stadiu? 🙂 ja som s alexkom par krat bola a nebolo to zle ..chodia tam sestricky aj z porodnice 😀

1234lubka
13. okt 2015

@gabuchah hej slabsie...akurat...ma to najnovsie sak za vsetko platim...prve som dala 25...teraz ma caka za 35 ale ked tak uvazujem tak z fotkou necham 42eur...to uz rovno si dam urobit 4d a budem ho mat na usb...45eur

mata0312
autor
13. okt 2015

@1234lubka platis u svojho dr. Za sono?

1234lubka
13. okt 2015

@mata0312 ano aj pri prvom som platila. Poistovna vraj preplaca len tie stare ultravuky...myslim...skusim sa na najblizsej poradni opytat dokiho preco si vlastne uctuje za sona

mata0312
autor
13. okt 2015

@1234lubka sice moja nema asi nejake specialne ale uz mi robila asi 4 krat sono a ani raz som neplatila