icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

1234lubka
21. okt 2015

@aber mozem sa opytat co sa stali zze si v takom stupni tehotenstva potratila? To muselo byt...no hroza si pomysliet

aber
21. okt 2015

@1234lubka no malá bola veľmi chorá, dwarfizmud, skeletarna dysplazia, bola 3 týždne pozadu, zlé prietoky a riziko, že mi zomrie ešte v brušku a museli mi vyvolať pôrod.... Už jej srdiečko nebilo... Nejako sme stihli... Mohla som aj sepsu chytiť...

janikajanka
21. okt 2015

Ahojte baby prosim vas neviete ky dlhy a tvrdy mate krcok maternice? Ja som sa dnes vrtila z nemocnice, mala som zapal moc ciest a doktor ma totalne vyplasil ze mam maksi krcok, pravdepodobne tym zapalom. Tk mm kludovy rezim a bojim sa. Ozvite sa prosim

1234lubka
21. okt 2015

@aber och no priroda vie co robi...hlavne ze na druhy pokus to vychadza 🙂

1234lubka
21. okt 2015

@janikajanka no to ti nepoviem nakolko niesom gynekolog..mne stale povie ze krcok uzavrety..to je asi najhlavnejsie

aber
21. okt 2015

@1234lubka ďakujem pekne si zlatá 😊

gabuchah
21. okt 2015

@janikajanka pri maksom asi treba oddychovať, aby 👶 netlacilo na krčok a nezačala si sa predčasne otvárať...

janikajanka
21. okt 2015

@gabuchah ano ano vacsinou lezim, som pn a ani uz nepojdem do prace.... su to stresy riadne.

maja099
21. okt 2015

@aber tak to mi je luto ze mate takuto hroznu skusenost... teraz prajem vela vela zdravicka a pozitivnu naladu. v tomto nasom termine je vraj vela chlapcekov, tak som zvedava ako to bude u vas

aber
21. okt 2015

@maja099 veľmi pekne ďakujem ,ste zlatá naozaj ďakujem 😊😊😊😊😊😆😊😊😆😊

janikajanka
21. okt 2015

@aber aj ja drzim palce moc moc

nicol_ha
21. okt 2015

Ahojte baby, dnes som bola na vysetrenie v 2 trimestri u p.dr Grochala vo Femicare- centrum prenatalnej ultrazvukovej diagnostiky, je to v Martine. A musim povedat ze velky odbornik vo svojom fachu, naozaj dokonale spolahlive celotelove vysetrenie babatka. Diagnostikoval vsetky organy plodu, s uplnou presnostou, urcil pohlavie na 100% zratal nam prstiky na nohach,rukach, pozeral tvaricku, mozog, srdiecko, zaludok, creva, kosti, vsetko... Akoze vobec nelutujem 3h cesty autom k nemu, ani na sekundu, keby nie som z BA, okamzite si vybavujem porod u neho a babam z okolia MT tak trochu aj zavidim... Vysetrenie stalo 50e a odniesli sme si aj jednu foto tvaricky za 8e, pridavam dodatocne. Ale tie peniaze boli najlepsou investiciou doteraz za cele moje tehotenstvo. Musim iba vrelo odporucat aj dalej. Ak mate tu moznost, chodte naozaj. Bol to zazitok aj pre mojho manzela, vidiet babo na 4D ultrazvuku...

skarabubu
22. okt 2015

Ahojte kočky,v sobotu budu v 20 tt a skoro vobec necitim pohyby už mám strach. V pondelok jdu už konečně na to sono.Tak doufám, že bude drobec v poriadku.

gloria13
22. okt 2015

@nicol_ha ahoj..ja sice nie som orig. Martinčanka,ale byvam v Martine a tiež som u neho bola na viacere odporučania kamaratok..tu v Martine mame všeobecne dosť vela špičkovych odbornikov aj centra pre asist.reprodukciu,takze môžem len potvrdit Tvoje slova o vysokej profesionalite p. Grochala..my mame fotočky na CD,ale je moznost si priniest aj USB a tam to moze natiahnut..ak chcete naozaj odborne a detailne sono so vsetkymi meraniami,tak urcite vrelo odporučam..treba si urobit vylet do Martina a spojit prijemne s uzitocnym..😉

janikajanka
22. okt 2015

Caute baby aj my sme boli vcera u grochala, maly sa schovaval tak sme chodili ba utz na etapy. Vysledky su ok tak verim ze vsetko bude v poriadku. Odporucam, tiez sme merali cestu 2 hodiny

julovka2013
22. okt 2015

Dievcata komu napisat aby ma pridali do skupiny marcovky? Dakujem

gabuchah
22. okt 2015

@julovka2013 iba si vypln profil 🙂 saní ťa to sem hodí 🙂

julovka2013
22. okt 2015

@gabuchah dakujem 🙂

gabuchah
22. okt 2015

@nicol_ha
@janikajanka
@gloria13
Baby normálne ďakujem že ste o ňom napísali 🙂 už dva dni rozmýšľam či ku nemu ísť alebo sa zasa trepať do žiliny, kde mi to nikto neberie... Takže som sa rozhodla pre neho, zatiaľ som sa nedovolala, ale nevadi...Už nechcem aby ma niekto prehanal a nič z toho 🙂

gabuchah
22. okt 2015

@julovka2013 neni zač 🙂 vidím že 20ty týždeň, kedy máš termín? 🙂

julovka2013
22. okt 2015

@gabuchah zatial 14.3. 🙂

maja099
22. okt 2015

@pahu ahoj... takze akurat dnes som tie bolesti v boku vobec necitila, ako naschval. Ale doktorovi som to povedala a povedal ze je vsetko v poriadku, len sa roztahuje maternica. Tak ako som si aj myslela 😀

gabuchah
22. okt 2015

@julovka2013 pekný dátum🙂 a u vieš čo to bude? 🙂

pahu
22. okt 2015

@maja099 Ďakujem!

julovka2013
22. okt 2015

@gabuchah este nie v pondelok idem na morfo.ale v kutiku duse dufam, ze dievcatko, lebo prvy je chlapec a ten je aj za troch,taky je akcny 🙂a ty?

gabuchah
22. okt 2015

@julovka2013 tak to máme rovnaký prianie, aj keď mne to začínam byť už jedno 🙂 ja mám 7,5 a 8,5 ročných chalanov 🙂
Zatiaľ neviem co to bude, je to u nás akési stále zamotane 🙂 práve sa chcem objednať do Martina, koli genetickému vyšetreniu.. V žiline sme boli dve minúty a že prídite zajtra na sono.. Ale ja bývam 50km odtiaľ a nemáme auto, tak sme neboli... Preto už chcem riadne vyšetrenie 🙂

gabuchah
22. okt 2015

@julovka2013 a koľko má tvoj? 🙂 No,že dievča bude menej akčné, na to by som sa nespoliehala 🙂

julovka2013
22. okt 2015

@gabuchah vysli ti zle trippl.testy?ci kvoli comu?ja som bola s prvym na amniu, mala som 1:50 na DS. Teraz je zatial vsetko ok 🙂

julovka2013
22. okt 2015

@gabuchah ma 2 roky 3 mesiace.

gabuchah
22. okt 2015

@julovka2013 tak to by si mala dobré aj keby máš chlapca 🙂 oni sa vedia spolu lepšie pohrať 🙂