Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@dominsup ja až teraz 📖 o tvojich nevolnostiach...
Ja tie lieky odmietla, vracala som 3,5 mesiaca a prešlo to -som proti liekom, stačilo že som musela kôli klientovi jest atb týždeň a aj to asi po dvoch rokoch, nedávam si ani ibalgin paralen nič... Štítnu žľazu mi zistili tuším až v 16tom týždni, muselasom ísť aj do lubochne... Neboj sa samo sa to upraví, aspoň mne sa to ako tak dalo do ok stavu, vraj telo iná nestihalo a bolo vyčerpané... Hlavne pozitívny mysli.. Mne jeden deň povedali -borelioza druhý deň nízka činnosť hormónov štítnej žľazy... A telo ženy je tak múdre že samo si poradí 🙂
@1234lubka jaj takto...no to ano dokončia tuším až 75%...ja myslela pre tých ktorým táto výmera nevyjde...alebo tom pol roku, neviem, nevyznám sa v tom teraz robím vlastne prvý krát dlhšiu normálne na zmluvu nie na dohody a brigády, tak uvidím ako a či mi to vyjde...
350zasa nie je až tak zle 🙂
@gabuchah no neviem ked vezmen ze som mala vzdy cez 500 hrubeho...v january 660...a tak peknevyplatyboli...vzdy cez 500v hrubom...neviempresne necham sa prekvapit...350 by malo vyjst uvidim...ni rodicak...pri malom som zacala pri 194, potom 199 a tak 203 aj nieco a to sa uz druhy rok nezmenilo...rodinne 23.40 ci ako....no to je na tom blbe ze aj ked si oracovala.mas rodicak rovnaky ako ciganka co ma od 13tich uz 7 decko...
@gabuchah na slovensku je len jedna firma...artweger...materska firma je v rakusku...my vyrabame stojanove susice na pradlo..jedine v baumaxe sa dali kupit...plus sa lisovalo...vraj pred 10 rokmi zarobili viac...robota nieje lahka dost manualne narocna...ale kto chce sa nauci..ruky boleli, mozole( teraz mi uz miznu 😉 , v noci mi tak niekedy trpli ruky zesom nemohla budit vypnut....v lete ked si bola pri baličke...v nej 90stupnov, na hale 33....
@gabuchah https://www.siko.sk/kupelne/kupelnove-doplnky/s... ...toto je hlavny...rozne farby
@gabuchah tak tie od.nas su asi jedine na svete co sa polovica vyrobku nevyrobi v cine, vsetko rucne robime, samozrejme ze mame nejake narazacie zariadenia hej ...nemozes vsetko kladivom 🙂 plastove casti sa robia u nas na nasich lisich, rurky sa objednavaju zciny a bulharska?? a potom manualna praca 😉 😉 😉 pozri robia tam tetusky pred dochodkom 45-55 rocn tam maju odrobene9-20rokov...tak preco bynezvladol mlady clovek...ono zo zaciatku som myslela ze stamad zdrhnem 😀 😀 😀 potom si zvyknes 🙂 aj ta to celkom zacne bavit 😉 pobuchas si s kladivom vybijes nerva 😉 do 10tt som normalne robila na top dry-och (susiaky), potom ma museli preradit k lisu ked som dala papier ze som tehotna...
@gabuchah dakujem super vyzera🙂
Baby, tak ma bolí hlava v robote.. Svihla som si dve magnézia naraz a teraz čítam že sa to nemá... Co teraz? ☹
@gabuchah ty kokos barmanku? A mas 350??? Nejak malo nie? Robika som v music pube v tom roku jed som otehotnela z malym ake pod 450 som nesla..plus tringelty...no zase ja teba obdivujem, ani za svet by som to robit nesla teraz ked mam (budem mat) deti..to s9m nevedela ze magnezko mozze mat take ucinky az 😀 😀 nebrala s9m ho nikdy a ani nechcem
@1234lubka tak plat mám podľa hodín a takto mimo leta je to slabšie.. Robím v bare na dedine, mám to kúsok id škôlky, školy, nepreveziem ale tringelty, to izba občas sa zadari 🙂 a ty v akom meste bývaš? To si mala slušný plat, ako tu priamo v mieste PB to je bieda čo počúvam od báb niekde dávajú len 2e na hodinu, to ja mam tuto zlaté ešte a sefovci 👌
Magnézium mi to nesposobilo... To tá bolesť hlavy inak magnézium je super, odkedy ho užívam nemám kŕče, ani takú únavu aj tá hlava má tak nebolieva... Tebe ho ešteže nepredvídateľné doktor?
@1234lubka 😀 tak to keby vidím PB sa asi neprestanes smiať 🙂 tak či tak...Som rada že v meste nebývam, aj keďže kedysi dom bola rada zadá v ňom 🙂
To je čudné, možno ak nemáš žiadne trable inak dávajú skoro každej, je to aj proti predčasnému otvaraniu sa..aj keď možno ho predpisujú až neskôr
@gabuchah no ved ano, ale verim ze to vplyv na to ked nue a nie prist kontrakcie... 🙂 ale urcite ked vcas vysadis...kym nemusim tak neberiem 🙂 sem tam citim nabruchu krcik ale fakt sem tam v zdy bud najednej alebo druhej strane, aodkedy som doma hlava neboli...v robote to kazdy druhy den minimalne....
Dnes jsem bola na sono,tak stále neviem jestli to bude chlapec nebo dievca,škoda.Ale vše je v poriadku, což je super. 🙂

@gabuchah no plat bol celkom fajn to nemozem povedat...ked som este pred tehu robila nocne, k tomu sem tam sobota sa pritrafila tak v pohode 450...tak mi vyslo ked som bola zmalym na ocr 10,11 na den tak aj teraz mi asi tak vyjde nie? preto 300pocitam..aj materske by malo byt fajn...az potom to pride...204 natvrdo...plus rodinne