icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

misska22
12. mar 2016

@jarkajozo cely den ho hojdas ta mu fajne a vecer je v pokoji tak sa ozyva ze zije : )

vierkal
12. mar 2016

babenky ta takzvana ,,zatka,, vam vysla naraz alebo postupne?lebo mne ide postupne uz tri dni ak nie 4 a je len takej svtlej farby , ziadna primes krvi ako pisu na nete.poradite? dik a ozaj je to jak sopel xixixixixixixi

pahu
12. mar 2016

Aj naše prekvapko sa riadne puci. Najnovšie akoby sa nozickami odrazí od ľavej obličky a vystreluje ritkou pod prave rebro a hlavičkou do mocovehomechura. Je to smiešne, lebo mi zrazu vystrelí brucho. . Skúsime to natočiť na video 🙂

vierkal
12. mar 2016

citam o zehleni xixixi smejikam ja zehlim vsetko okrem ponoziek xixixxixixi

katariso
12. mar 2016

@jarkajozo no ja streda tiez poradna tak som zvedava.. a o tom prenasani presne som hovorila ze isto to bude skor ze je vacssi a nic....mbe uz doplacu niekedy tie bolesti ked laham do postele su hrozne..😯ale co uz vydrzime koli nasim laskam😍

jarkajozo
12. mar 2016
jarkajozo
12. mar 2016

@katariso
@misska22
@pahu ja mam jedno video ako mi chodi taka gulicka po bruchu 😃 ja som si poplakala vela krat ..vela krat som nevladala dlhsie ked cez den chodim tak vecer sa uz ani postavit neviem tak ma boli podvozok..ale vzdy sa utesujem ze uz len par dni 😃 no uz je to 6 dni ahh to moje dieta bude mat 5kg 😊 no hlavne nech vsetko dobre dopadne 😊 aj vam baby a hlavne vam prajem aby ste nwprenasali..

jarkajozo
12. mar 2016

@stanka2612 stanka dakujeme krasne 😚 no zato ze mam 22rokov a bezproblemove tehu tak chcu aby krpec bol v brusku kym on chce no uz v pondelok poviem nech daco robbia 😊

stanka2612
12. mar 2016

@jarkajozo no neviem,ci babo moze byt v brusku "do kedy chce"...ani pren to nie je dobre,ked je tam dlhsie,aj tu na MK som o tom citala...aj ked zas vraj az dva tyzdne sa moze prenasat,ale to ti naozaj neprajem...drzim palce v pondelok,nech uz ta hospitalizuju a vyvolavaju ti to...
Inak ja mam termin vo stvrtok,ale nie som otvorena,zatka este neodisla,poslicek ani jeden...este zo mna bude aprilovka 😀 😀 pri mojom stasti...

jarkajozo
12. mar 2016

@stanka2612 zevraj 10 dni a potom mi daju vyvolavacku..no ja som si vybrala porodnika ktory ma odrodi tak dufam ze sa s nim v pondelok dohodnem 😊 neboj ja som otvorena uz 3tyzdne asi na centimeter a stale nic 😃 to nezalezi natom

mata0312
autor
12. mar 2016

@jarkajozo aj sestru nechali prenasat desat dni , je to uz trapenie ☹ nech sa to uz spusti drzim palce

jarkajozo
12. mar 2016

@mata0312 mati dakujeme 😊 dufam ze to pride kazdu chvilku 😊 aj vam vela zdravicka 😚🚼🚑

mata0312
autor
12. mar 2016

@jarkajozo musis mysliet len pozitivne aj ked viem ze sa mi to dobre hovori 😀 ked mala sa predcasne narodila 😉 ale.coskoro mas ten uzasny uzlicek pri sebe a na vsetko zle zabudnes 😉

jarkajozo
12. mar 2016
katariso
12. mar 2016

Jooooj ja zas nemozem spat a malicky sa tlaci strasne.....tak pozerame telku ako vzdy😀

jarkajozo
12. mar 2016

@mata0312 no to dufam ze do tyzdna maximalne mi vyvolaju 💉 ale uz to beriem pozitivnejsie..pred par dnani som sa naplakala no uz myslim radsej pozitivne nijak to neurychlim negativizmom...neboj budde dobre ona este predbehne vo vsetkom aj moje prenosene dieta ..neni to az tak skoro a vsetko zvladnete ..a aspon budes kludnejsia ked vas poriadne povysetruju 😊

jarkajozo
12. mar 2016

@katariso my tak isto 😞 zaspime o 3-4rano a o 7sa zobudime bo tatik pride do spalne a sa spyta spis?? Nie uz nespim 😃 a prinajlepsiom pojdem 🚾

jarkajozo
12. mar 2016

Konecne aspon jedna tehla na brusku 😊 a to ani cvicit nemusim

katariso
13. mar 2016

Baby tak mne ta zatka odisla a kontrakcie mam od druhej, teraz kazdych 10 min.Mam uz ist???

katuliena82
13. mar 2016

@katariso pockaj kym sa interval skrati na takych 6 minut, ked si prvorodicka. Drzim palce 🙂ale hned ako sa skrati chod

stanka2612
13. mar 2016

@katariso joj drzim ti palce velmi,nech mas babo skoro pri sebe 🙂

katariso
13. mar 2016

@stanka2612 dakujem

stanka2612
13. mar 2016

@katariso a ak mas pravidelne kontrakcie kazdych 10 minut,ja by som asi uz isla do porodnice...

milacik1206
13. mar 2016

Uz utekaj do porodnice.to je uz par minut hore dolo.jooooj som stastna s tebou a dufam,ze som na rade.drzim ti vsetky palceky

milacik1206
13. mar 2016

Baby pomoc som ako hypochonder 🙂vsetko ma boli.uz aj kolena,vlasy,nechty vsetko 🙂a co vy chudatenka co tu vid 40tt-41tt :(

pahu
13. mar 2016

@katariso šup šup, rodiť ďalší pokladik 🙂

jarkajozo
13. mar 2016

@milacik1206 mna boli este aj to co nemam 😊 neboj to je v pohode 😊 zvyknes si ...

karinviktoria
13. mar 2016

@pahu dakujem ti velmi pekne 🙂 ano prirodzene a tak dlho :( pomaly som sa otvarala ale kontrakcie boli stale :( ale uz je to za mnou 🙂 malicka je krasna 🙂 este raz dakujem 🙂

gabuchah
13. mar 2016

@jarkajozo pokiaľ budete vyvolávať, čo počúvam od.báb, možno zvazis nakoniec aj epiduralku..
Prekonzultuj to ešte s doktorom, či vyvolať alebo počkať kým sa malý vypýta...
🙂

gabuchah
13. mar 2016

@karinviktoria gratulujem mooooc 🙂