Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Presne tak,ked to nejde tak to nejde.a mozno do piatku este porodis.ja by wom radsej isla na vyvolavacku ako pri prvom.povedali mi kedy mam prist a ziadna panika,ze nestihneme 🙂
@skarabubu
@milacik1206 zajtra budem mudrejsia ze aky bude postup dalej 😊 ale zvladneme to ci vyvolany alebo nie
No jasnacka ved ten mrnus musi ist von.a prave tu dohovaram tomu svojmu,ze cim skor nech sa posnazi.napr.dnes taky pekny datum,vo sa k hlasia pekne pocasie tak nech sa uz chystaju tie nase deturence🙂 baby mate uz kupene kociky ?
@milacik1206 *oprava-vo stvrtok hlasia pekne pocasie
Baby idem sa pochváliť konecne uz nekrvscsm a tak som uz mohla muža znásilniť juj to bola rychlovks bez toho veľkého brucha.
Kocky mame to za sebou.Mam synceka Riska s mierami 3700g, 51cm.Prisiel na svet presne o tretej☺milujem ho😚
@milacik1206 Aj já som dnes prehovárala,že pojď von.
@katariso huraaaa.super.takze dalsie povzbudenie,ze to moze prist aj na mna 🙂 🙂 🙂ale ja sa teda necitim ze by som isla rodit.ziadne priznaky.idem si uvarit 100litrov caju z ostruziny malinovej 🙂🙂napustit horucu vanu a musi to prist 🙂 🙂 🙂
@katariso super datum a este aj o 3 🙂 no vypocitane :* :* posielam mu bozteky a veeeela zdravicka :*
@milacik1206 ja pila cajik asi tyzden a pred dvoma dnami mi bolo zle som zvracala...a dnes v noci som sa zobudila na kontrakcie prve
@milacik1206 vo stvrtok mam termin 🙂
A kocik uz mam davno a ty?
@jarkajozo daj vediet zajtra urcite 😉 vsetky sme s tebou zvedave na tvojho Adamka uz 😀
@emilia25 uz si to dala?fuu dobra si tak skoro...a nebolelo?
@katariso z celeho srdiecka gratulujem 😍💕😘
A posli foto
@stanka2612 ach boze ved to ze hej ale ked uvidis svoju lasku zabudnes na tu bolest☺
@stanka2612 pomylila som sa pridam jasne
@stanka2612 my sne kupili minulu nedelu,levo ja som si bola ista ze pojdem rodit 🙂 nech mam nachystane...nooo a nic.🙂 🙂
@milacik1206 joj ja uz mam nachystane komplet vsetko a mojmu sa stale nechce...

@katariso ja.by som nečakala...
Išla som s 10min intervalmi a v aute už 7min... Niekedy to vie prekvapiť a lepsii je príjem v slabsichkontrakciach a s väčšími prestávkami...
Pretože ten monitor a klystir počas kontrakcie silnejšej stojí za to.. Nečakajte baby, až sa stihnete aj v sprche vyhriat