icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

pahu
15. mar 2016

@jarkajozo Krasne farby 🙂

jarkajozo
15. mar 2016

@pahu ano no krajsie to ukaze na zltej stene 😊

anka173
15. mar 2016

@mata0312 Mati,ty si tu niekedy písala,že už máš sadu kojeneckych fliaš. Aka je to značka?Sú dobré? ANTIKOLIKOVE? Nemáš adresu odkiaľ si ich objednala?

jarkajozo
15. mar 2016

@anka173 ja mam antikolikovu znacka mam 😊 pouziva ich kopec mamiciek tak som zvedava ci sa ujmu aj unas

gloria13
15. mar 2016

Ahojte zienky..nestiham tu casto chodit,ale myslim na Vas..ako sa Vam dari...kolko z nas je uz po porode? Ako sa drzite? Asi sme na tom podobne vsetky....kojime,prebalujeme,spinkame a takto dookola...😊...ale sme vsetky nesmierne šťastné..pozdravujeme aj s Paulinkou a zelame vsetko dobre..

mata0312
autor
15. mar 2016

@anka173 tomme tippe startovacia sada su super ja som spokojna 😉 http://www.mimulo.sk/startovacia-sada-tommee-ti...

jarkajozo
15. mar 2016

To len nam sa mohla pokazit pracka teraz 😞 som zvedava co s nou chlap urobi 😊

mnamkacik
15. mar 2016

@jarkajozo 😳

mnamkacik
15. mar 2016

@pahu 😔 nie neskusala, neuveritelne, nechcem zarieknut, ale calcioova masticka,menenie polôh pri kojeni, podprsenka na kojenie a,,trpezlivost(ktorú som nikdy nemala-chytila ma až po pôrode) a odsavacka robia zázraky ešte aspoň 1deň vydržať a môžeme sa kojit krásne a. Bez bolesti z oboch prsníkov 😀😀😀

mnamkacik
15. mar 2016

Zienky pomáha vám niekto doma? Lebo ja sama, výnimočné dráhy keď nerobí celý deň,,,,a som skapata,,,😴😴😅😅 Nestiham riadne, keď doobeda malý zaspi upracem,umyjem riad,navarim a zase maličký, ,,,ooo som rada keď sadnem na ritku 😬

anka173
15. mar 2016

@mata0312 dakujem krásne, idem kuknut.

anka173
15. mar 2016

Zienkym začína mi stúpať tlak. Počas tehotenstva 115na70 a dnes dolný 90m 100. A boli ma hlava. SOM zvedavá, co to urobí zajtra ten tlak.

vierkal
15. mar 2016

@mnamkacik treba si den naplano at tak aby sisi aj ty odychla.ja som s dcerkou spavala poobede vzdy.ja ked bola 1x na materskej tak to ozaj bola dofca.a to podotykam ze rok co s om zila s ex som ho videla v noci ked dosiel z krcmi alebo obcas az rano na druhy dwn.po roku som odisla od neho a bola s dcerkou sama.a zvladla som to.treba fakt len naplanovat pracu a podobne.drzim palceky.a inak pomaha dring z cia semiecok

stanka2612
15. mar 2016

@jarkajozo aj mne sa tak pokazila nedavno,aj vytiekla,no proste hroza...na druhy den dosiel opravar a ona zazracne fungovala...

vierkal
15. mar 2016

@milacik1206 mi hovor u nas to iste.uz otvorena na 3cm zatka fuc a nic.kazdu bolest rozmyslam co to zeby uz sli? A zas nic funim doma v lopte dcera si dala v slole free tak ma strazi

stanka2612
15. mar 2016

@mnamkacik no este zatial som len cakatelka 😀 ale tiez cez tyzden okrem draheho nepomoze nikto...skus si co najviac oddychnut a ked maly spi,zaspi s nim aj ty...navar aj na dva,tri dni,upratovat tiez nemusis denne a mozno bude kus lepsie 🙂 ale tak tazko mi radit,ked nie som v tvojej situacii...uvidim,ako to ja dam 😀

mata0312
autor
15. mar 2016

@mnamkacik ja som sama tiez na vsetko, a este aj starsieho synatora mam doma od tretej , dedo mi prenho chodi aby som nemusela prenho ja chodit.. neboj to sa ukludni len si najdete svoj rytmus 😉 aj ked je pravda ze ja mam uzasne dieta len sa napapa, prebali a spinka az od 18 je hore do desiatej cca a to prichadza tata z prace akurat o 19 tak stiham aj sprchu aj ulozit strsieho do postele

skarabubu
15. mar 2016

@jarkajozo A ty si ještě nenastupila do nemocky?Myslím na teba,aby to bolo rychle za tebou.Mě zajtra povie co a jak.

anka173
15. mar 2016

Juj, práve ste mi vrátili spomienky na moju prvú dcérku...Tá teda po 19. hodine dokázala plakať do 23. Bývame s rodičmi v jednom dome, tak sme sa 4 striedali a stále ju nosili. Myslela som, že mi z toho prepne. Ale na druhej strane musím povedať, že je dobre asi od začiatku si nájsť systém a spať vtedy, keď dieťa.

anka173
15. mar 2016

No dievčatá, práve mi odtiekla voda, taká tmavá, dočervena a mala som aj prvú kontrakciu. Niekde píšu, že treba do dvoch hodín ísť do nemocky a niekde,že si treba ľahnúť. Tak uvidím, či sa to bude stupňovať, alebo nie. Držte palce...

stratenanajdena
15. mar 2016

@vierkal ahoj ty si na 3 cm a pustili ta domov? To sa cudujem, v BA by uz asi podavali oxytocin... A mas kontrakcie aspon nepravidelne?

stratenanajdena
15. mar 2016

@anka173 no mne keby odtiekla, tak utekam kade lahsie smer nemocnica 🙂
Drzim palce, nech to mas co najskor za sebou a co najmenej bolesti!

stanka2612
15. mar 2016

@anka173 nam v nemocke na priprave povedali,ze ak odide plodovka,treba hned ist do nemocnice 🙂 drzim palce

anka173
15. mar 2016

@stratenanajdena ďakujem krásne za podporu, idem hodiť sprchu a dobaliť ostatné veci.

anka173
15. mar 2016

@stanka2612 ďakujem za radu, len sa bojím, aby som tam pridlho nečakala.

stanka2612
15. mar 2016

@anka173 ja aom taky stressman ze ja by som isla,radsej pod kontrolou v nemocke...

jarkajozo
15. mar 2016

Ahojte som rada ze nanas myslite 😊 uz som deprimovana prijata na odelenie lepsie povedane lezim na nadstandardnej vzdycharni je tu somnou aj priatel o 22.30 natocia dalsi monitor o 23.00pride pozriet namna doktor a asi vyvolaju az rano ...krcok mam strasne vysoko zas mi ho rozdrazdil...doktorka mlada mi tvrdila ze mi zatka odisla no zatka odisla az teraz ..ahh co to bude dalej neviem

stratenanajdena
15. mar 2016

@jarkajozo ak sa ti este nerozbehne porod a bude sa ti dat, tak sa vyspi v noci, nech si rano plna sil. Prajem ti nech uz to mas tiez za sebou a drzis si ten krasny balicek v naruci!
Ja som prave v 39 tt ale vsetky nase deti sli skor takze cakam.

snehulienka82
15. mar 2016

@anka173 chod do nemocnice, je najvyssi cas!

stanka2612
15. mar 2016

@jarkajozo neboj,ak sa ti to cez noc nespusti,zajtra po vyvolavacke uz pojde vsetko ako po masle 🙂 joj zajtra uz budes maminka 😍😍👍 strasne moc budem na teba mysliet,drz sa ✊