Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojte zienky..nestiham tu casto chodit,ale myslim na Vas..ako sa Vam dari...kolko z nas je uz po porode? Ako sa drzite? Asi sme na tom podobne vsetky....kojime,prebalujeme,spinkame a takto dookola...😊...ale sme vsetky nesmierne šťastné..pozdravujeme aj s Paulinkou a zelame vsetko dobre..
@anka173 tomme tippe startovacia sada su super ja som spokojna 😉 http://www.mimulo.sk/startovacia-sada-tommee-ti...
To len nam sa mohla pokazit pracka teraz 😞 som zvedava co s nou chlap urobi 😊
@pahu 😔 nie neskusala, neuveritelne, nechcem zarieknut, ale calcioova masticka,menenie polôh pri kojeni, podprsenka na kojenie a,,trpezlivost(ktorú som nikdy nemala-chytila ma až po pôrode) a odsavacka robia zázraky ešte aspoň 1deň vydržať a môžeme sa kojit krásne a. Bez bolesti z oboch prsníkov 😀😀😀
Zienky pomáha vám niekto doma? Lebo ja sama, výnimočné dráhy keď nerobí celý deň,,,,a som skapata,,,😴😴😅😅 Nestiham riadne, keď doobeda malý zaspi upracem,umyjem riad,navarim a zase maličký, ,,,ooo som rada keď sadnem na ritku 😬
Zienkym začína mi stúpať tlak. Počas tehotenstva 115na70 a dnes dolný 90m 100. A boli ma hlava. SOM zvedavá, co to urobí zajtra ten tlak.
@mnamkacik treba si den naplano at tak aby sisi aj ty odychla.ja som s dcerkou spavala poobede vzdy.ja ked bola 1x na materskej tak to ozaj bola dofca.a to podotykam ze rok co s om zila s ex som ho videla v noci ked dosiel z krcmi alebo obcas az rano na druhy dwn.po roku som odisla od neho a bola s dcerkou sama.a zvladla som to.treba fakt len naplanovat pracu a podobne.drzim palceky.a inak pomaha dring z cia semiecok
@jarkajozo aj mne sa tak pokazila nedavno,aj vytiekla,no proste hroza...na druhy den dosiel opravar a ona zazracne fungovala...
@milacik1206 mi hovor u nas to iste.uz otvorena na 3cm zatka fuc a nic.kazdu bolest rozmyslam co to zeby uz sli? A zas nic funim doma v lopte dcera si dala v slole free tak ma strazi
@mnamkacik no este zatial som len cakatelka 😀 ale tiez cez tyzden okrem draheho nepomoze nikto...skus si co najviac oddychnut a ked maly spi,zaspi s nim aj ty...navar aj na dva,tri dni,upratovat tiez nemusis denne a mozno bude kus lepsie 🙂 ale tak tazko mi radit,ked nie som v tvojej situacii...uvidim,ako to ja dam 😀
@mnamkacik ja som sama tiez na vsetko, a este aj starsieho synatora mam doma od tretej , dedo mi prenho chodi aby som nemusela prenho ja chodit.. neboj to sa ukludni len si najdete svoj rytmus 😉 aj ked je pravda ze ja mam uzasne dieta len sa napapa, prebali a spinka az od 18 je hore do desiatej cca a to prichadza tata z prace akurat o 19 tak stiham aj sprchu aj ulozit strsieho do postele
Juj, práve ste mi vrátili spomienky na moju prvú dcérku...Tá teda po 19. hodine dokázala plakať do 23. Bývame s rodičmi v jednom dome, tak sme sa 4 striedali a stále ju nosili. Myslela som, že mi z toho prepne. Ale na druhej strane musím povedať, že je dobre asi od začiatku si nájsť systém a spať vtedy, keď dieťa.
No dievčatá, práve mi odtiekla voda, taká tmavá, dočervena a mala som aj prvú kontrakciu. Niekde píšu, že treba do dvoch hodín ísť do nemocky a niekde,že si treba ľahnúť. Tak uvidím, či sa to bude stupňovať, alebo nie. Držte palce...
@vierkal ahoj ty si na 3 cm a pustili ta domov? To sa cudujem, v BA by uz asi podavali oxytocin... A mas kontrakcie aspon nepravidelne?
@anka173 no mne keby odtiekla, tak utekam kade lahsie smer nemocnica 🙂
Drzim palce, nech to mas co najskor za sebou a co najmenej bolesti!
@anka173 nam v nemocke na priprave povedali,ze ak odide plodovka,treba hned ist do nemocnice 🙂 drzim palce
@stratenanajdena ďakujem krásne za podporu, idem hodiť sprchu a dobaliť ostatné veci.
@stanka2612 ďakujem za radu, len sa bojím, aby som tam pridlho nečakala.
@anka173 ja aom taky stressman ze ja by som isla,radsej pod kontrolou v nemocke...
Ahojte som rada ze nanas myslite 😊 uz som deprimovana prijata na odelenie lepsie povedane lezim na nadstandardnej vzdycharni je tu somnou aj priatel o 22.30 natocia dalsi monitor o 23.00pride pozriet namna doktor a asi vyvolaju az rano ...krcok mam strasne vysoko zas mi ho rozdrazdil...doktorka mlada mi tvrdila ze mi zatka odisla no zatka odisla az teraz ..ahh co to bude dalej neviem
@jarkajozo ak sa ti este nerozbehne porod a bude sa ti dat, tak sa vyspi v noci, nech si rano plna sil. Prajem ti nech uz to mas tiez za sebou a drzis si ten krasny balicek v naruci!
Ja som prave v 39 tt ale vsetky nase deti sli skor takze cakam.
@anka173 chod do nemocnice, je najvyssi cas!
@jarkajozo neboj,ak sa ti to cez noc nespusti,zajtra po vyvolavacke uz pojde vsetko ako po masle 🙂 joj zajtra uz budes maminka 😍😍👍 strasne moc budem na teba mysliet,drz sa ✊

@jarkajozo Krasne farby 🙂