Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik moja, ja keď som.sama tak oddychujem keď malá spí, lebo potom v noci...
A teda varím minimálne, to samé upratovanie...
Skus aj ty tak... Pokiaľ si sama, inak budeš za chvíľkuozaj ko a budeš nervózna a malý tiež...
Ako nikdy som tolkonevarila cestoviny ako teraz 😀 rýchle, jednoduché.. O chuti pomlcim ale nech 😀
@anka173 no predtým som.mala od rana nepravidelné, o pol šiestej začali odchádzať zátka, z nemocnice má poslali domov... Cez deň každú pol hodinu, 20min a potom už častejšie, ani sedieť sa mi nedalo... 00:00 sme povedali ze vyrážame do nemocnice, išla som ešte na WC a odišla voda, potom v aute už každých 8min...
Pri prvých mi 💧 neodtiekla tak som nevedela čo príde...
Ale pri sfarbenej vode by som bola opatrnejšia, kamarátke takto vody odišla a zistili to v.nemocnici, oni nevedela a vyvolávali jej pôrod.. Mimi by nemalo byť dlho na sucho 🙂 a ty kontrakcie nič?
Ja keď som.došla s kontrajcuami, bola som iba na 2cm otvorená
@gabuchah mnam cestoviny milujem aj ja aj manzel 😀 😀 😀 po porode tiez budu casto 😀
Teraz tu bol doktor tak ked sa to v noci nespusti tak rano vyvolavacka no pravdepodobne by sa mohlo daco diat mam lezat minimum chodit ..zajtra o 7.00 je tu a ideme nato ..uz sa neviem dockat ako uvidim toho maleho nezbednika 😊 tatik siel domov je na telefone 😊 drzte palce zacina ma boliet brucho 😊
Veci ktore som nechcela ta teraz som suhlasila 😃 tie bolesti robia svoje 😊
@stratenanajdena ahojik ano na tri a som doma, zajtra mam ist do poradne do trencnina tak som zvedava kontrakcie su ale kadejake len nie normalne. boli ma cely clovek xixixixixix rano o pol tretej taka supa v podbrusku ze ma pot oblial a nic :((tomu drobcovi sa nechce
@jarkajozo juj moja prajem ti rychly a co najmenej bolestivy porod a tesime sa na fotky Adamka 🙂
Baby od budúceho tyzdna idem makať na ďalšom splnení mojho sna teda ja nie ale kamaratka.chceme predčasné refinsncovst hypo a k tomu pripojiť stsvebko kedze stsvebko platíme desať rokov a to len úroky konecne je možnosť sa ho zbaviť.predtým pýtali za predčasné splatenie pomaly 2000eur a teraz len 200eur.keď to vijde budem tá uz úplne uplne nsjstsstnejsis zena na svete.drzte silno palce.
Baby a klystir sa dava aj pred cisárskym? Dakujem
@patkak nieeee
Ahojte kočky,dnes som bola zase na poradni.4 den prenášam a bábo je stále hore a neotváram sa.Tak v piatok nastupuju do porodnice a budou mi to vyvolávat a když to nepojde tak mi budou robit cisarský. ☹ A mám strašný strach,aby bolo vše v poriadku.

@jarkajozo drzkaj sa moja, moc moc budem na teba myslieť 🙂
Tá zátka, to je poznať keď odchádza, že? 🙂
Chodím sem raz za čas kuknúť čo nového medzi vami -nami a na tvoju fotecku sa teda teším, zaslúžiš si už pôrod, bodaj by sa ti to rozbehlo 🙂