icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stratenanajdena
16. mar 2016

@skarabubu mne tiez dietatko nezostupilo do porodnych ciest a robili mi preto sekciu. (Bolo sice KP, ale zle ulozene zeby ani nezostupilo). Babo je v poriadku, v absolutnom. Uz devät rokov 🙂

dailla107
16. mar 2016

@stanka2612 aj ja už chcem porodiiiiiiiiiiť... presne viem ako sa citis..:D a furt volaco robim, aby sa to pustilo..uz aj tazsie veci som zdvihla, muz ma zabije ked zisti..:D
@skarabubu neboj sa nič, všetko bude ok... hlavu hore 🙂
@milacik1206 rovnako ako ja... že ani mojmu sa nechce mi povedal v pondelok..🙂

a baby sklamana som , že s tým anibal mi to tak pomaly ide, sa posuvam denne po 0.5cm, dnes som na 22cm, aj vy čo ste s ním cvičili vam to tak šlo pomaly? Alebo len moja pinda je neflexi ? :DDDD

18lula4
16. mar 2016

@stanka2612 podla mna budes mat to iste co aj ja, ak neporodis cez vikend, v pondelok nastup do nemocky 🙂

18lula4
16. mar 2016

@mata0312 kolko uz vazite?

stanka2612
16. mar 2016

@18lula4 dufam,to by bolo fajn 🙂

jarkajozo
16. mar 2016

Dievcatka uz som mamina 😊 maly nas potrapil velmi zosivali ma hodinu ahh uz nikdy viac! Ale maly je krasny pupocnik okolo krku no zvladli sme to 😊
Mamicky volam sa Adamko narodil som sa 15.45 s mierami 4200g a 52cm 😊

gabuchah
16. mar 2016

@jarkajozo ty kokooooos, riadny chlap?!!!! Gratulujem úplne najviac 🙂

mata0312
autor
16. mar 2016

@18lula4 moja netusim som ju len na normalnej vahe a mala aj s perinkou a celym obleckom 3,5 kg 😉 tak asi moc nepribrala

katuliena82
16. mar 2016

@jarkajozo woow, ty si hrdinka, gratulujeml

mata0312
autor
16. mar 2016

@jarkajozo kraaasne miery 😀 gratulujem konecne k vytuzenemu babatko a prajem hlavne vela zdravicka obom 😉

mnamkacik
16. mar 2016

@stanka2612 cakatelka z 😉 si zlata, budem sa snazit spat s malym ale dnes nevidalo

@mata0312
@mata0312 ja som akurat myslela na yo ze co budem robit s dvomi deturencami,,,sa asi zblaznim 😀

18lula4
16. mar 2016

@jarkajozo ale celkom rychlo nie? Na prvorodicku 🙂 sak kedy si mala tu vyvolavacku o 8? Inak gratulujeeem

misska22
16. mar 2016

Dnes dorazil kočiar teším sa strašne

stratenanajdena
16. mar 2016

@jarkajozo tak to musi byt krasny valibuk, nadherny chlapcek! Gratulujem, si hrdinka! To sitie budes par dni citit, ale zhojis sa skor ako po sekcii, a budes viac mobilna ako po SC tak sa drz a oddychuj kym sa da, kym malicky bude spat. Ak budes moct pridaj foto, tesime sa za teba!

vierkal
16. mar 2016

Gratulujem moc tak to chlop poriadny.dudam ze moj bude mensi aby som sa vyhla sitiu.uvidime co nam povedia zajtra v nemocnici.este rax skore uzdravenie

matapeprna
16. mar 2016

Ahojte kočky,ktorá idete do Bánoviec rodiť v budúcom týždni?

milacik1206
16. mar 2016

@misska22 jeeeej taky cukrickovy 🙂baby zmenme temu o porodoch a podme trosku aj na ine myslienky 🙂 🙂 ake maye kociky?

stanka2612
16. mar 2016

@jarkajozo juuuj gratulujem naozaj z celeho srdca,uz ho mas konecne pri sebe 👍👍😍😍💕💕
Prajem ti vela sil a rychle hojenie ran

stanka2612
16. mar 2016

@misska22 nadhernyyyyy....skoda,ze cakam chlapca 😀 😀

stanka2612
16. mar 2016

@milacik1206 uz sme tu davnejsie kociky fotili,ale dam ho tu este raz teda 😀

lenadka
16. mar 2016

@mnamkacik u nás tiež tak, varím na etapy, upratujem tak isto, ale malý spí po tri hodiny tak je mi divné, že nestíham 😀 nejak som odementnela, dnes mi vykypela polievka-polka hrnca na sporáku, dlhšie mi trvalo to upratať ako uvariť tú polievku 😀 ...tiež používam calciovku na bradavky takú s mandľovým olejom, tiež mi ožužlal nejak divne ľavú, ale hojí sa to, mňa to ešte vždy zabolí na začiatku ked sa prisáva, no čo na pár sekund zatnem zuby a potom už nič, viem, že to prejde časom pri babách to tak tiež bolo...

lenadka
16. mar 2016

@jarkajozo gratulujem, krásne miery, už bude iba lepšie, všetko sa zahojí, nám keď doniesli v pôrodnici deti na izbu, tak sme sa tešili, že došli tabletky proti bolesti 😀 takže rýchle hojenie prajem a veľa mliečka 🙂 🙂 🙂

lenadka
16. mar 2016

@18lula4 mňa tiež merali a vážili pri príjme a potom keď nechodili ozajstné kontrakcie tak sme sa s mm zabávali, vážila som a merala aj ja jeho 😀

lenadka
16. mar 2016

@dailla107 mne to išlo dosť rýchlo s aniballom, ale tak treťorodička-to už cesta vyjazdená 😀

gabuchah
16. mar 2016

@mata0312
@matapeprna
Baby, klystir sa dáva z dôvodu, že sa to berie ako operácia a operácia s plnými črevami asi nie.je moc vhodná 🙂
http://najmama.aktuality.sk/clanok/225357/klyst...

gabuchah
16. mar 2016

@stanka2612 ten je krásny stanka a moc krásne bývanie máte 🙂

jarkajozo
16. mar 2016

Juj ani vam nehovorim ja som tak nechcela epiduralku no uz som ku pytala dali mi ju a zlak vybehol na 180/110 zacala panika 10doktorov okolo mna viac dopichnut nedovolili ..ale aspon mi urychlila porod..no zato to velmi bolelo a otvorena na 6 palcov a ten nas macko sa uz tiskal von potrhana z vnutra aj vonku ..couz hlavne ze je po vsetkom...maly je velmi uplakany asi mi ho nechaju az rano ale este ho donesu ..preto tak place bo sa mu v brusku pacilo a my sme ho vybrali 😃 juj bolo povedane ze tazky porod to bol...

stanka2612
16. mar 2016

@gabuchah Gabi dakujem,vsetko sme si prerabali svojpomocne s manzelom a aj vsetko zariadovali...mame velmi radi drevo 😀

stanka2612
16. mar 2016

@jarkajozo nadherny placko 😉 a sitie sa zahoji 🙂 ale adamko tu uz bude navzdy 😘hlavne,ze vsetko dobre dopadlo

stanka2612
16. mar 2016

@milacik1206 a ty mas aky kocik?