Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Baby, ďakujem 🙂 Moc 🙂
@gabuchah je prenadherna 🙂 ja idem buducu stredu, tak som zvedava, ci nam potvrdia pohlavie, alebo co 😀
@snehulienka82 ďakujem moc 🙂 potom daj vedieť 🙂 aj foto daj 🙂
@snehulienka82 inak my sme nevedeli vôbec pohlavie, od začiatku sme hovorili v ženskom rode 🙂 včera sme tam prišli a do 10s nám to potvrdil
Kolko ste pribrali od začiatku tehotenstva do teraz?????
Tri kila jsem zhubla a teraz jsem kilo pribrala. A jsem v 23 tt.A ty?
Kolko stě už mali son,co jste těhu?Jsem v 23 tt a bola jsem iba raz.Další poradnu mám 23.11 ale neviem či mi bude robit sono,když mi ho robil minulé a to před mesiacom.
Ahojte 🙂 pridavam sa ako dalsia marcovka ;) budeme mat dievcatko, velmi sa na nu tesime 🙂 mam jeden problemik, snad mi poradite. Uz asi dva tyzdne mavam trpnutie noh ked si lahnem vecer spat. Beriem magne B6 dve tabletky a aj si vykladam hore nohy, no kym to zaberie to su hodiny, neviem sa kvoli tomuto trpnutiu noh vyspat :/ viete nieco poradit? Prikladam fotku fotku malickej z 20tt, teraz sme 23t 🙂
@skarabubu ahoj, iba jedno? Ja som mala tri.... Jedno na potvrdenie tehu, druhe v 12t a tretie sono v 20t.... Kedy si bola na to jedno?
@katariso 5 kg som zatial 🙂
@karinviktoria mne tiež dosť tŕpnu v týždni som sa jednu noc tiež tak nevyspala, pravú nohu som si ledva cítila :-P veľmi nepríjemné, skúsila som chodiť, trochu to prešlo, ale noha ma potom bolela aj cez deň, poradili mi banáby, sušené marhule a minerálku, okrem magnézia to spôsobuje aj nedostatok draslíka.
@gabuchah to je nadherne 🙂)) podla bradicky a sanky sa podoba na teba
@lenadka skusim tie susene marhule dakujem. Mineralku myslis hocijaku? Aj neperlivu?
@karinviktoria popozeraj v zložení, ktorá má viac draslíka(K) 😉
@skarabubu mne robi sono na kazdej poradni,teda kazdy mesiac, plus nt plus morfo...od zaciatku tehu som nasu lasku videla asi 7x 🙂
@babydesire hej? Tak to rada počujem, bo ja v nej zatiaľ vidím iba tatovu pusku a nos 🙂 sa teším až nakoniec budeme po fotkách brusiek, son aj bábätká už 🙂
@karinviktoria ahoooj 🙂 čo sa tých nôh týka, ja každoročne nespim kôli podobnému problému.. Akoby mi zvnútra horeli chodidlá, úplná nervoza, až mi nimi trhá a vystreluju mi... Nepomáha nič..potom dám opierkovu matrac z gauča pod ne a vulozim.. Aj hlavu aj nohy a zaspávam na chrbáte čo sa nemá.. Tak ale...
Inak ja tu z vás pribrala asi najviac ☹ 8-9kg plus.. Ach jo...
@zabudnuta sa ti môže horšie dýchať, môžeš mať aj závrate jemné,bo bábo a maternica tlači na chrbát čiže sa ti môže aj spomaliť krvný obeh trávenie a dieťa môžeme vraj dostávať slabšie výživu.. Ale to platí tuším aj pre tretí trimester 🙂 Neviem ako to je, ja nevydržím dlho v ziadnejpolohe a to spím ešte jemného brucha boku...
Tak aspoň nie som sama v tých kg 🙂 len kedy mojastart vaša nebola najnižšia 🙂 ale vraj tieto kg sú OK ešte 🙂

@gabuchah Krásne dievčatko 🙂