icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

skarabubu
16. mar 2016

@jarkajozo gratuluju moja,tak konečně!

stratenanajdena
16. mar 2016

@jarkajozo Adamko je prenadherny!!!!! Velmi peknucky aj v tvaricke!

gabuchah
16. mar 2016

@stanka2612 drevo ja tiež moc rada, je to také útulné, hrejivé 🙂 fakt pekné, je tam cítiť teplo domova a to vidím len kúsok fotky 🙂

stratenanajdena
16. mar 2016

my mame kocik po predoslych detoch, hladali sme najvacsiu vanicku, a preto to vyhral tento 🙂
a co este ostatne maminy?

stanka2612
16. mar 2016

@stratenanajdena krasny naozaj 😍 len by som sa bala zaspinenia,vsetko tam musi byt vidiet,musis s nim opatrne 😉

stratenanajdena
16. mar 2016

no, my mame viac ako styri deti a veru ten kocik sa cisti perfektne, je z koze, cize vlhka handricka, trocha saponatu a je to. Mali aj latkove verzie - rozne farebne prevedenia, ale hlavne z praktickych dovodov to vyhrala tato verzia 🙂
Inac by som svetlu farbu prave kvoli detom nevybrala, capkaju vsetci po kociku, lopty na nom skoncia, odtlacky, jedlo, vsetko :D
A vnutorna vlozka sa da komplet vybrat a vyprat a je to eno - nuno.
Hlavne je prakticky - tie kolesa, do bahna, do lesa na tury, to je nieco pre nasu rodinu ;)

stanka2612
16. mar 2016

@stratenanajdena tak ano,koza je super,ja som myslela ze je latkovy 😀

mnamkacik
16. mar 2016

@lenadka normalne ked som to citala tak ako keby vidim seba....😀 vcera som pokazila polievku,dnes rybie file,maly mi tiez spi tak cca 3hodiny,no za ten cas nic nestiham
Hlavne ked som bola naucena ze poriadok....teraz dookola upratujem tie iste veci :-[ dotoho mi maly p o maha ze stale mna alebo veci okolo seba ocura...

Ja som si dnes kupila masticku na bradavky obsahuje100 percentny lanolin...netreba umyvat-ochranuje bradavku.... a ja ze to iba môj tak cuca ked sa prisaje ze ma az zvrtne (moja mala pirana)

mnamkacik
16. mar 2016

@jarkajozo krasny ...pozeram ze moj Adam nebude jediny za spevaka

pahu
16. mar 2016

@jarkajozo juuuj, ved ked spozna milujucu maminku, plakat prestane. Rychle zahojenie prajem a vela zdravicka...

pahu
16. mar 2016

@stratenanajdena kolko mate deti? Som strasne zvedavaaaaa!!! ;)

stratenanajdena
16. mar 2016

@mnamkacik pockaj este, ked ti malicky zacne lozit a rozhadzovat, to uz nebude len pocit ze upratujes stale to iste dookola 🙂))
ale neboj, zabehas sa, nam to pri prvom dietati trvalo DEVAT mesiacov, co sme s muzom chodili obaja kazdy den spavat o pol noci. Pri druhom uz len tri mesiace a stvrte som nepocitila vobec, islo to same 🙂
Urcite to zvladas super, hlavne ze mas mliecko pre malickeho, nic nie je dolezitejsie.

stratenanajdena
16. mar 2016

@pahu viac ako styri a menej ako devät, nechcem viac prezradazat, a teraz uz len cakam, kym porodim. Akurat by som bola rada, keby slo von najskor piatok, nech stihnem dochystat byt a doliecit sa z nadchy, bojiím sa zeby som ho nakazila a novorodenec + nadcha = hotova katastrofa. a s ruskom sa mi kojit moc nechce ;)

jarkajozo
16. mar 2016

Dakujeme vsetkym maly sa prisal na lavy prsnik no pravy nechce hoc taha na prazdno havne ze je prisaty..konecne osprchovana len mocit nejde pravdepodobne budu cievkovat..spolubyvajuca tu chrape a mne sa neda spat 😞 preto som chcela ist na jednicku 😞 no neni volna

stratenanajdena
16. mar 2016

@jarkajozo neboj, naprazdno to urcite nie je, minimalne kolostrum mu ide, aj par kvapiek staci prvy den. A on to roztaha, to sa neboj, na treti az stvrty den by sa mliecko malo nalait. drzim palce!

dailla107
16. mar 2016

@jarkajozo gratulujem!!!!! Je nadherny a macikovy !🙂 a zavidim ,ze mas po ;)

dailla107
16. mar 2016

@lenadka joj, no ja prve, a som 40tt, a termin za dverami :/ ale tak kolko dam, tolko dam...ved ori porode sa to vsetko este uvolni a pojde to ľahšie, vsak?🙂

dailla107
16. mar 2016

Nejako nas ubuda, nevyrodenych marcoviek :D

jarkajozo
17. mar 2016

@dailla107 nemas co zavidiet 😞 ano ten maly uzlicek no to ostatne nie 😞 leby som vedela ze to tak dopadne mam ho v bruchu este minimalne roky..nebudem pekne spominat..v noci ma cievkovali bo sa neviem vymocit 😞

jarkajozo
17. mar 2016

@mnamkacik cosi zas maju niecobspolocne 😊 este aj tie 6tky v datume 😊 o 6:00 by mi ho mala doniest ..s om zvedava ci bude plackat 😊

misska22
17. mar 2016

@stanka2612 tiež krásny aspon ti vojde do autobusu mne ťažko s týmý širokými kolesami

mata0312
autor
17. mar 2016

@jarkajozo neboj ked budes doma ,postupne na to zle zabudnes a najdes si s malickym svoj system ....ja ked si spomeniem na nemocku a co som tam zazila za.tych 9 dni tak brrrrr ale.kuknem na ten moj poklad a viem.ze.to stalo za to 😉 hlavne klud nech sa ti mliecko rozbehne 😉

Baby ja mam to dieta naozaj za.odmenu radsej si poklopem nech sa nezmeni ale.spali sme celu noc o 23 som.ju nakojila a to uz spala.od deviatej a spinkala az.do rana do 6 🙂 🙂 🙂 ani ju uz nebudim a to sa nezobudila.ani s placom 😀

ela2710
17. mar 2016

Baby kolko dni ste boli v porodnici po prirodzenom porode?

vierkal
17. mar 2016

Dnes vyzera ze bude krasny den mohla by som uz porodit🙂)))))ako sa vravi dnes je krasne dnes by to slo🙂))

stanka2612
17. mar 2016

Dievcata dnes termin porodu a ja nic...idem na poradnu,snad sa stane zazrak 😀

vierkal
17. mar 2016

@jarkajozo a v pripade chrapania spolubyvajucej mam zbalene aj stuple do usi 🙂)))

mata0312
autor
17. mar 2016

@stanka2612
@vierkal tak baby sup.sup 😀 ked je taky pekny den 😀 drzim palce

mata0312
autor
17. mar 2016

Moja princezna vam posiela usmev 😀 mozno deti zaziarlia a pojdu vonka 😀 hehe

jarkajozo
17. mar 2016

Uz som ho aj na slniecko dala 😊 snad coskoro domov