Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo Adamko je prenadherny!!!!! Velmi peknucky aj v tvaricke!
@stanka2612 drevo ja tiež moc rada, je to také útulné, hrejivé 🙂 fakt pekné, je tam cítiť teplo domova a to vidím len kúsok fotky 🙂
@stratenanajdena krasny naozaj 😍 len by som sa bala zaspinenia,vsetko tam musi byt vidiet,musis s nim opatrne 😉
no, my mame viac ako styri deti a veru ten kocik sa cisti perfektne, je z koze, cize vlhka handricka, trocha saponatu a je to. Mali aj latkove verzie - rozne farebne prevedenia, ale hlavne z praktickych dovodov to vyhrala tato verzia 🙂
Inac by som svetlu farbu prave kvoli detom nevybrala, capkaju vsetci po kociku, lopty na nom skoncia, odtlacky, jedlo, vsetko :D
A vnutorna vlozka sa da komplet vybrat a vyprat a je to eno - nuno.
Hlavne je prakticky - tie kolesa, do bahna, do lesa na tury, to je nieco pre nasu rodinu ;)
@stratenanajdena tak ano,koza je super,ja som myslela ze je latkovy 😀
@lenadka normalne ked som to citala tak ako keby vidim seba....😀 vcera som pokazila polievku,dnes rybie file,maly mi tiez spi tak cca 3hodiny,no za ten cas nic nestiham
Hlavne ked som bola naucena ze poriadok....teraz dookola upratujem tie iste veci :-[ dotoho mi maly p o maha ze stale mna alebo veci okolo seba ocura...
Ja som si dnes kupila masticku na bradavky obsahuje100 percentny lanolin...netreba umyvat-ochranuje bradavku.... a ja ze to iba môj tak cuca ked sa prisaje ze ma az zvrtne (moja mala pirana)
@stratenanajdena kolko mate deti? Som strasne zvedavaaaaa!!! ;)
@mnamkacik pockaj este, ked ti malicky zacne lozit a rozhadzovat, to uz nebude len pocit ze upratujes stale to iste dookola 🙂))
ale neboj, zabehas sa, nam to pri prvom dietati trvalo DEVAT mesiacov, co sme s muzom chodili obaja kazdy den spavat o pol noci. Pri druhom uz len tri mesiace a stvrte som nepocitila vobec, islo to same 🙂
Urcite to zvladas super, hlavne ze mas mliecko pre malickeho, nic nie je dolezitejsie.
@pahu viac ako styri a menej ako devät, nechcem viac prezradazat, a teraz uz len cakam, kym porodim. Akurat by som bola rada, keby slo von najskor piatok, nech stihnem dochystat byt a doliecit sa z nadchy, bojiím sa zeby som ho nakazila a novorodenec + nadcha = hotova katastrofa. a s ruskom sa mi kojit moc nechce ;)
Dakujeme vsetkym maly sa prisal na lavy prsnik no pravy nechce hoc taha na prazdno havne ze je prisaty..konecne osprchovana len mocit nejde pravdepodobne budu cievkovat..spolubyvajuca tu chrape a mne sa neda spat 😞 preto som chcela ist na jednicku 😞 no neni volna
@jarkajozo neboj, naprazdno to urcite nie je, minimalne kolostrum mu ide, aj par kvapiek staci prvy den. A on to roztaha, to sa neboj, na treti az stvrty den by sa mliecko malo nalait. drzim palce!
Nejako nas ubuda, nevyrodenych marcoviek :D
@stanka2612 tiež krásny aspon ti vojde do autobusu mne ťažko s týmý širokými kolesami
@jarkajozo neboj ked budes doma ,postupne na to zle zabudnes a najdes si s malickym svoj system ....ja ked si spomeniem na nemocku a co som tam zazila za.tych 9 dni tak brrrrr ale.kuknem na ten moj poklad a viem.ze.to stalo za to 😉 hlavne klud nech sa ti mliecko rozbehne 😉
Baby ja mam to dieta naozaj za.odmenu radsej si poklopem nech sa nezmeni ale.spali sme celu noc o 23 som.ju nakojila a to uz spala.od deviatej a spinkala az.do rana do 6 🙂 🙂 🙂 ani ju uz nebudim a to sa nezobudila.ani s placom 😀
Baby kolko dni ste boli v porodnici po prirodzenom porode?
Dnes vyzera ze bude krasny den mohla by som uz porodit🙂)))))ako sa vravi dnes je krasne dnes by to slo🙂))
Dievcata dnes termin porodu a ja nic...idem na poradnu,snad sa stane zazrak 😀
@stanka2612
@vierkal tak baby sup.sup 😀 ked je taky pekny den 😀 drzim palce

@jarkajozo gratuluju moja,tak konečně!