icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

pahu
17. mar 2016

@stratenanajdena To je úžasné! Vždy som chcela vela detí, dnes som šťastná za to, že mám v brusku aspoň jedno, a to po 9-tich rokoch 🙂

milacik1206
17. mar 2016

@mata0312 neureckom ta je prekrasna...pusinka mala.ja uz sa neviem dockat.ten moj starsi sa uz nechce maznat :( tak sa tesim na to pusinkovanie.naaadhhernaaaaaaa

pahu
17. mar 2016

Kolko nas tu eeste čaká na pôrod? Ja budem asi jedna z posledných, termín mám 30.3., nenechajte ma tu bez podpory 🙂

milacik1206
17. mar 2016

@jarkajozo maminka ale ja som taky chlapina,ze musus davat pozor aby som ti neutiekol po vlastnych domkov 🙂 🙂 🙂zobacik cmuk

pahu
17. mar 2016

@jarkajozo juuuj aky balíček 🙂 zatiaľ sa mu tuším slniecko nepáči ;)

A po nacievkovani sa ti aspoň trošku uľavilo?

skarabubu
17. mar 2016

@vierkal To já si hovorim už 5 den a nic,však zajtra už do tej nemocky a budeme vyvolávat a nebo rezat. Mám nervy už jak špagáty, spala som iba necelé 3 hodiny v noci.Nemozem se na nic sustredit.

pahu
17. mar 2016

@skarabubu My sme velmi silné pohlavie, neboj, zvládneme všetko ;)

skarabubu
17. mar 2016

@pahu To je jasné, chlapi by to nepřežili. Manžel je víc vystresovany viac než já,až ho z toho rozboleli zuby.

mata0312
autor
17. mar 2016

@milacik1206 dakujem uplne ta chapem no.moj budem mat sest ale este aj on vyzaduje tulenie cmuckanie 😉 ale babatko je o.inom take vonavucke 😉

stratenanajdena
17. mar 2016

@pahu aj ja mam 30.03 😀
takze neboj, na dnes to u mna nevyzera, nadcha ma este drzi a byt este nie je tip top ;)

gabuchah
17. mar 2016

@jarkajozo ja mala taký pôrod pri prvom, jediný pôrod na ktorý spomínam, tie dva potom som tak trocha opozabudla 🙂 tiež ťažký pôrod, zasita vnútri, vonku, cievkovanie a dva týždne som.si nesadla a to som.mala o kilo menšie mimi ako ty 🙂
Mne pomáhalo detské mydlo a hlavne kamilky 😉
Neboj, ubehne to rýchlo a za chvíľku budeš behaaať 🙂

1234lubka
17. mar 2016

@ela2710 pei orvom som rodila v nedelu, stvrtok domov. Teraz som rodila stvrtok a stredadomov...cez vikend sa vela vysetreni jerobi tak preto az 6 dni...inak sa berie od porodu 5 dni...ked porodis do 12:00 tak sa pocita den, ked po 12:00 tak az dalsi sa pocita

gabuchah
17. mar 2016

@ela2710 4dni musí byť novorodenec. 🙂 pokiaľ nebudú komplikácie, potom ťa pustia 🙂

gabuchah
17. mar 2016

@1234lubka ja porodila vo štvrtok o tretej ráno 3-tieho a 7meho sme išli domov

michaela2906
17. mar 2016

@pahu ja mam 29.3. 🙂 ale uz by som isla aj dnes 🙂

snehulienka82
17. mar 2016

@pahu neboj, ja som este po tebe 🙂 termin mame 4.4. ale vyzera to na planovanu sekciu, tak to mozno daju skor, este neviem datum. vcera na porade povedala dr. ze uz sa asi neotoci... no uvidime. necham to na nu, na malinku, ako chce ona, iste ma dovod, preco sa neotocila. a neboj sa, ja si myslim, ze este budeme mat aj dalsie deticky!! aj nam to trvalo dlho, kym sa podarilo, a uz sme tak blizko ciela!! 🙂 tesime sa na nase vytuzene babatko. 😉

emilia25
17. mar 2016

@jarkajozo grstulujem a prajem vám veľa veľa zdrsvicks.

matapeprna
17. mar 2016

@pahu neboj ja idem 23.3.

1234lubka
17. mar 2016

@gabuchah y kokos ja som to tam trpela do stredy 😀 😀 😀 tiez som myslela ze v pondelok pojdeme ale nemal este ultrazvuky porobene. A potom fyzioterapeutka musela v utorok prist mi ukazat cviky lebo mame polohove nozicky. Ta v stredu som sa dockala 🙂

ela2710
17. mar 2016

@1234lubka
@gabuchah manzelovi vcera zomrel starky, ja som uplne ok, porod bol velmi rychly a dobry, mam uplne minimum stichov. Maly je tiez ok, pustit nas chcu v sobotu rano, dnes sa dozviem,kedy ma starky pohreb...necitim sa tu teraz dobre,chcem byt co najskor doma s manzelom

matapeprna
17. mar 2016

@ela2710 to si kedy rodila pondelok,keď ťa už pustia?

gabuchah
17. mar 2016

@1234lubka tak to si pekne pobudla 🙂 mali ste aj zltacku? My sme sa jej na šťastie vyhli 🙂
No u nás púšťali vtedy v pondelok snáď trištvrte osadenstva, asi chceli mať kľud 🙂

gabuchah
17. mar 2016

@ela2710 bože, tak jedna dušička odišla a ďalšia prišla...
Úprimnú sústrasť eli, chápem že chceš byť doma...

1234lubka
17. mar 2016

@gabuchah vraj sme mali taku mini co hned zmizla 😉 ale to mi az obvodna povedala zo spravy 🙂 akurat sme mali nizku glykemiu co sme museli byt den na infuzii...inak ok 🙂 a tie nozicky z bruska co musim rozmasirovat 🙂 ale nic strasne pekne sa mu rovnaju 🙂 len ho nemam silno viazat do perinky....teraz sa perie-mam len jednu tak je vo vaku...od rana sa mi ho nedarilo uspat az teraz verim ze odkvecol 🙂 idem sa rychlo najest, umyt vlasy a pospat toez 🙂 vy ako doma? Chlapci co na segru??

1234lubka
17. mar 2016

@michaela2906 keby si rodila ako ja tak zajtra uz ides 😉 😉 11dni pred tp.

18lula4
17. mar 2016

@pahu neboooj aj ja som tu este cakatelka 😀

18lula4
17. mar 2016

@stanka2612 no co? Ako si pochodila?

stanka2612
17. mar 2016

No dievcata,aby ste ma este vsetky nepredbehli...poradna nic moc,Lukasko je absolutne v poriadku,len ja nie,lebo som zavreta a nic nenasvedcuje porodu...ak neporodim do utorka tak v utorok poradna a ak ani do tyzdna nie,tak o tyzden vo stvrtok hospitalizacia... ☹ mam to ja v bruchu lenivca 😀 takze ma caka prenasanie...vsetko ma boli...

pahu
17. mar 2016

Ja som bola na UTZ, bábätko sa má dobre, cca 3070g, pekne uložené... Ale ja zatvorená a bez kontrakcii ;) Asi idem rozbalit a trénovať s Aniballom 🙂

dailla107
17. mar 2016

@jarkajozo fuha, bolo to zleeeee?:((( joj moja :(