Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 neureckom ta je prekrasna...pusinka mala.ja uz sa neviem dockat.ten moj starsi sa uz nechce maznat :( tak sa tesim na to pusinkovanie.naaadhhernaaaaaaa
Kolko nas tu eeste čaká na pôrod? Ja budem asi jedna z posledných, termín mám 30.3., nenechajte ma tu bez podpory 🙂
@jarkajozo maminka ale ja som taky chlapina,ze musus davat pozor aby som ti neutiekol po vlastnych domkov 🙂 🙂 🙂zobacik cmuk
@milacik1206 dakujem uplne ta chapem no.moj budem mat sest ale este aj on vyzaduje tulenie cmuckanie 😉 ale babatko je o.inom take vonavucke 😉
@pahu aj ja mam 30.03 😀
takze neboj, na dnes to u mna nevyzera, nadcha ma este drzi a byt este nie je tip top ;)
@jarkajozo ja mala taký pôrod pri prvom, jediný pôrod na ktorý spomínam, tie dva potom som tak trocha opozabudla 🙂 tiež ťažký pôrod, zasita vnútri, vonku, cievkovanie a dva týždne som.si nesadla a to som.mala o kilo menšie mimi ako ty 🙂
Mne pomáhalo detské mydlo a hlavne kamilky 😉
Neboj, ubehne to rýchlo a za chvíľku budeš behaaať 🙂
@pahu ja mam 29.3. 🙂 ale uz by som isla aj dnes 🙂
@pahu neboj, ja som este po tebe 🙂 termin mame 4.4. ale vyzera to na planovanu sekciu, tak to mozno daju skor, este neviem datum. vcera na porade povedala dr. ze uz sa asi neotoci... no uvidime. necham to na nu, na malinku, ako chce ona, iste ma dovod, preco sa neotocila. a neboj sa, ja si myslim, ze este budeme mat aj dalsie deticky!! aj nam to trvalo dlho, kym sa podarilo, a uz sme tak blizko ciela!! 🙂 tesime sa na nase vytuzene babatko. 😉
@pahu neboj ja idem 23.3.
@ela2710 to si kedy rodila pondelok,keď ťa už pustia?
@gabuchah vraj sme mali taku mini co hned zmizla 😉 ale to mi az obvodna povedala zo spravy 🙂 akurat sme mali nizku glykemiu co sme museli byt den na infuzii...inak ok 🙂 a tie nozicky z bruska co musim rozmasirovat 🙂 ale nic strasne pekne sa mu rovnaju 🙂 len ho nemam silno viazat do perinky....teraz sa perie-mam len jednu tak je vo vaku...od rana sa mi ho nedarilo uspat az teraz verim ze odkvecol 🙂 idem sa rychlo najest, umyt vlasy a pospat toez 🙂 vy ako doma? Chlapci co na segru??
@michaela2906 keby si rodila ako ja tak zajtra uz ides 😉 😉 11dni pred tp.
@stanka2612 no co? Ako si pochodila?
No dievcata,aby ste ma este vsetky nepredbehli...poradna nic moc,Lukasko je absolutne v poriadku,len ja nie,lebo som zavreta a nic nenasvedcuje porodu...ak neporodim do utorka tak v utorok poradna a ak ani do tyzdna nie,tak o tyzden vo stvrtok hospitalizacia... ☹ mam to ja v bruchu lenivca 😀 takze ma caka prenasanie...vsetko ma boli...
Ja som bola na UTZ, bábätko sa má dobre, cca 3070g, pekne uložené... Ale ja zatvorená a bez kontrakcii ;) Asi idem rozbalit a trénovať s Aniballom 🙂

@stratenanajdena To je úžasné! Vždy som chcela vela detí, dnes som šťastná za to, že mám v brusku aspoň jedno, a to po 9-tich rokoch 🙂