icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stratenanajdena
17. mar 2016

@pahu sranda, mame rovnaky termin a aj vahy skoro, nasmu drobcovi namerali 3050gramov 🙂

dailla107
17. mar 2016

@pahu ešte si nezacala? daj vedieť ako si na tom, ja už šiesty či siedmy trening, a furt len 22 cm...
A prave som volala s jednou maminou, ktorá rodila pred časom v mojej pôrodnici, teda tam kam idem, a vraj cvičila tiež, a nedostala sa ani velmi cez 22cm, a vraj opatrne lebo jej sa podarilo sa aj poraniť...tak asi radsej menej a s kludom, aspon sa naucime tlačiť a zvykneme si na ten pocit, ze niečo velke ide von 🙂
@matapeprna @stratenanajdena @18lula4 baby ja termín 22.3. a furt som verila a ešte aj malilinko verím, že to stihneme v rybičke , aj ked už bude líznutá barančekom..:D

@ela2710 Mojmu starkému diagnostikovali teraz rakovinu :((( a tiež nie je dobre s ním, tak dúfam, že sa dočká malého aby ho aspon videl..:(
@gabuchah dufam, že sa to nenaplní ako si napísala Gabi, dušička za dušičku..:(

pahu
17. mar 2016

@stratenanajdena Tak vidíš, môžeme sa teraz porovnávať 🙂 neprides porodit do Bratislavy? ;)

pahu
17. mar 2016

@dailla107 nezačala, lebo pred týždňom riešili že asi cisársky rez, včera zase naspäť, že asi aj prirodzene... Každý týždeň iný názor. Tak idem skúsiť.... ;)

stratenanajdena
17. mar 2016

@pahu ja ano a ty? 😀 Ja som Antolska, ak ma to nechyti doma zeby ma sanitka zviezla kam sa jej zachce ;)

dailla107
17. mar 2016

@pahu tak daj info potom :D
@stratenanajdena baby a vy ste v BA obe? Lebo ja tiez...ale nejdem tu rodit, dufam, ze stihnem tam kam chcem.:DDD

stratenanajdena
17. mar 2016

@dailla107 ano ja som z BA a budem tu aj rodit. fiha tak to sa cudujem ze ides mimo Ba, a kam to planujes stihnut? 🙂 mas svojho doktora? ja neplanujem nikoho zazmluvnovat

ela2710
17. mar 2016

@dailla107 aj my smr dufali,ze sa aspon stihnu vidiet...ta rakovina je strasna ☹

stanka2612
17. mar 2016

@stratenanajdena a kam ides rodit?ja do Ruzinova

dailla107
17. mar 2016

@stratenanajdena máme dve varianty... prvotne som chcela v českom Vyškove rodiť, ale trochus a nam zmenila situácia s autom a tak, tak som ostala u mamy v TO a chcela som ísť do PE rodiť....a vlastne tam aj chodím na poradne, takže Vyškov sme zamenili za PE, ale ak by ma to malo chytiť v špičke tak z BA sa skôr dostanem po D2 smer CZ, ako po D1 smer PE..🙂 teda cesta trvá rovnako dlho tam aj tam, cca 1,5 hodiny...to ako prvorodicka stihnem..:D aj ked manžel je trochu v strese, vcera sa ma pytal asi 6 krat, a stííííhame to?:D no budeme musieť..:D a kde bývaš? Ked ideš rodiť na Antolsku? Ja na Planckovej...🙂

stratenanajdena
17. mar 2016

@stanka2612 pisala som vyssie, Antolska tentokrat. v Ruzinove som rodila viackrat, aj na Antolskej, tak teraz dame Antolsku 😀

ela2710
17. mar 2016

@gabuchah dakujem, najradsej by som sa hned zdvihla a sla.
@matapeprna v utorok do obeda,pustaju po 4 dnoch, t.j.v sobotu

dailla107
17. mar 2016

@ela2710 no náš bol teraz v nemocnici, a vlastne tam mu na to prišli, prestal papať, a len spal, a bolo zle, trochu ho dali vraj infúzie dokopy, ja som ho nevidela asi 5 dní, a dnes ho púšťaju dom... najhoršie je že rakovina hrubeho čreva a už to má aj na pečeni, a kedže ho zalieva embólia na plucach tak ho nebude nikto operovať...myslím, že aj mne dávkujú info len čiastočne aby som nebola dostresovaná, tak viac neviem...:( ale tak sme pripravení na všetko...

skarabubu
17. mar 2016

@mata0312 Chci se tě opýtat,kdyby ma robili cisarským,po kolkých dňoch pušťaju domou?

katuliena82
17. mar 2016

@dailla107 drzim palce vsetkym, vela sil. Viem ako ti je, moj tatko mal na moje narodeniny minuly tyzden pohreb...nezvladla som to, nemohla som tam byt, muz ma musel odviezt. Ale hadam sa bude na malickeho zhora pozerat a uz netrpi. Teraz ale mysli na milacika co mas v brusku 🙂 drzim palce

nikussska123
17. mar 2016

@mata0312 ahoj Matka prosim ta malicku si kolko nechavala na slniecku sa vyhrievat kvoli tej zltacke? Bojim sa aby som malicku neprehriala... Dakujem krasne

mata0312
autor
17. mar 2016

@nikussska123 tak pol hodinku cca uba v plienocke , ked bolo silnejsie slniecko, len jej nieco prehod cez hlavicku alebo tenucku capicku 😉 ked bolo polooblacno davala som do okna oblecenu a vtedy aj hodinku ....ale teraz je dost silne slniecko

mata0312
autor
17. mar 2016

@skarabubu ked je vsetko ok a pytas sa domov tak aj po 5 nociach ale musis prist na dalsi.den na vybratie stichov, inak bezne 6 noci

dailla107
17. mar 2016

@katuliena82 ďakujem, jasné myslím na malého, ten je teraz pre mňa priorita najväčšia, ale tak človek myslí aj na toho chudáčika starkého...tak uvidíme ako bude, verím, že trošku lepšie...🙂

katuliena82
17. mar 2016

@dailla107 ked uvidi krpceka, polepsi sa mu v sekunde 🙂

skarabubu
17. mar 2016

@mata0312 A keď prirodzeně tak 3-4noci?

lenadka
17. mar 2016

@dailla107 určite a keby nie malý nástrih, mala som 2x nástrih a všetko sa zhojilo, to sú úplné banality oproti tomu, že budeme mať malý zázrak v rukách 🙂

jarkajozo
17. mar 2016

@pahu
@dailla107 po nacievkovani ano no rano chceli zas zak som vliezla do sprchy a spustilo sa to 😊 bala som sa mocit sak vsetko tam dole tak boli no je to v pohode...mamka mi doniesla koleso na sedenie...maleho uz mam pri sebe je to najvatsie mimi v porodnici 😃 kazdy ho chodi obkukavat 😃 to stastie ked pozriem na krpca a hned je po bolesti 😊 inak musim pochvalit tatka zvldol to na vybornu 😊

lenadka
17. mar 2016

@mnamkacik jo, mňa tiež ocikáva, ešte to neviem vystihnúť, držať nožičky, guľky, utierať hovienko a striehnuť či neciká a ocikal ma aj v poradni 😀-tríčko presne v strede hrudníka, išla som domov v mokrom, ale za to môže sestrička, že zoberte ho na chvíľu a ešte plienočku nemal-išla ho merať a tá pol minútka stačila 😀

lenadka
17. mar 2016

Konečne spolu aj vám pripadajú taký drobnučký???

lenadka
17. mar 2016

@pahu
@skarabubu baby verím že ste nedočkavé, nervózne a už by ste ich chceli mať pri sebe, ja som tak šťastná, že sa ten môj tak poponáhľal, za chvíľku budete mať aj vy drobcov pri sebe 😉

dailla107
17. mar 2016

@katuliena82 no to by ma nesmierne potešilo..🙂 Jakubko bude jeho prvé pravnúča 🙂

dailla107
17. mar 2016

@lenadka to máš veru pravdu..🙂)) hlavne aby drobci boli v poriadku 🙂

lenadka
17. mar 2016

Dnes som si ho 1x uviazala-bol nervózny stále plakal a na mne spal 2 hodky, len čo som ho dala dolu do 15 min. plakal

18lula4
17. mar 2016

@jarkajozo bolelo ta moc to cievkovanie? ☹