Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 musime mysliet pozitivne a ono to pride....teda aspon dufajme 🙂
@anka173 juj gratulujem a prajem obom vela zdravicka 😘😍
@anka173 jeeeeeeeej, gratulujem!! aj my sa uz velmi tesime na nasu malu Annu 😉
@stanka2612 Stanka, ty uz prenasas, vsak? Ako to zvladas?
@patkak jeeeeeeej, tak ahoj, nas maly kamarat!! vitaj!! ani my sme sa neotocili, dr. povedala, ze uz sa asi ani neotoci... tak nas pravdepodobne caka tiez sekcia, a vraj budem mat spinalnu anestezu. Teba uspali uplne?
@stanka2612 ja som bola vcera na poucenie o EPI, no pani doktorka to doslova predavala ako nieco uzasne, samozrejme to nema vlyv na babatko, a tebe to len a len pomoze... vraj to je iba analgeza a nie anesteza, to zn. ze nie si umrtvena, ale su "oblbnute" iba nervove neviemco, co prenasa info do mozgu o bolesti. vysvetlovala, ze kam sa to picha, ze ziadne ochrnutie ani nic podobne nehrozi. ako mne to prislo az prilis uzasne nieco... ja som to absolvovala pre pripad, zeby sa mala predsalen otocila, a aby som mala moznost volby, lebo bez poucenia si to nemozes dat, ani zaplatit. Na Antolskej to tak maju, neviem ako je to v Ruzinove. Pozri, vsetko ma svoje pre a proti, uvidis, ako sa budes citit, ako budes vediet tolerovat bolesti. Vraj budes citit, kedy mas tlacit, ale niektore baby vraveli, ze necitis nic a tlacis na povel lekara.
@snehulienka82 no vseliako 😀 ale zatial len jeden den...verim ze sa to skoro spusti aj napriek tomu,ze som kompletne uzavreta,lebo sa bojim vyvolavacky...vraj je to omnoho horsie a bolestivejsie...
@stanka2612 ano, je to take nasilnicke, lebo kontrakcie neidu pekne postupne, ale zacnu hned naraz a su silne... malinky asi vie, kedy ma prist, tak este bud chvilku trpezliva! drzim palce!!!
@snehulienka82 v ruzinove to funguje tak isto,musis mat to poucenie,to uz mam vybavene tiez 🙂 a rozhodnut sa ci to chces alebo nie sa mozes aj pri porode a dokonca aj zaplatit sa to da dodatocne...tak uvidim aka budem hrdinka 😀
Dakujem pekne dievcata!Ozvem sa ked nas pustia.
@jarkajozo ja som bola na nervy z toho ze mi nechce chytit cicik ale sestricka mi doniesla hned klobucik a bolo po probleme 🙂 a teraz mam tolko mliecka ze by som mohla rozdavat :D
@beaa juj krasny a aky vlasaty 😍😍😍 gratulujem maminka a prajem vsetko dobre 😘
@stanka2612
@dailla107 dakujem 🙂
Baby pobolieva ma hrdlo, co nan mozem?
@18lula4 haslerky 😉
@18lula4 kedy si mala termin?
Inak dnes som bola na monitor a moje dieta chytilo asi jarnu unavu, lebo len spalo a spalo, tak som mala prist opakovat o 2h. A zas..zo zaciatku OK, poslednych 15 min.zas spave, tak si ma tam chceli uz nechat, ale podpisala som teverz, ze pridem zajtra na monitor no a samozrejme teraz je hore co by nieeee
@stanka2612 dnes- zajtra
@beaa gratulujem. Cvicila si s epinom?
@18lula4 a co ti povedali?tak ako ja?ak do tyzdna nic tak hospitalizacia?
@lucmar2015 ano s epinom 😉
Baby, beriete si/ brali ste si so sebou do porodnice aj odsavacku mlieka??
@beaa prosim ta a kolko si mala nacvicene?
@stanka2612 nie, ja mam ak cez v8kend nic, tak v pondelok prijem
@snehulienka82 ja si neberiem, ak by mi trebalo tak mi donesu... uz ju nezmestim do kufra..:DDD
@18lula4 ja az vo stvrtok prijem 😒

Ahojte dievcata!Tak aj ja uz som trojnasobna mamicka. Mame malu Annu,narodila sa 16.3. o 6:42 s mierami 3400 a dlzkou 48cm.