Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@milacik1206 Ahoj.Prestalo to?
@milacik1206 ahoj. Ja dnes od 3 kazdych 4-7minut. Porosnicu mam 45 min tak dufam ze nebudu zapchy. Dala som sprchu a este cakam. Ako si na tom? A teda ja riadne stahy.
@wikinap kam ideš rodiť?
@matapeprna do pb..ty?
Baby tak moja mala predsa ochorela aj ked ju len kojim ☹ je total zahlienena a kasle ...som z toho na prasky ☹ chudatko moje
@wikinap ani ta neprehnalo? Nic?
@lucmar2015 no tak ja cakam na prijme a uvidim co a ako.ked peide ta kontrakcia tak auuuauu ale zvlasam to.tak si tu sedkam a cakam.manzel unudeny na smrt som ho vyhnala do bufetu zatial.no tak uvidime,ale ak ma poslu dompv tak to bude sranda.zatial sme aj kufor nechali v aute 🙂 no uvidime.uz to mam tak kazde 3-4minutky.
@wikinap do Bn
@milacik1206 moj spi vedla mna 🙂 drzim palce!
@milacik1206 joj drzim ti palce,nech mas skoro babatko pri sebe 😉 a daj vediet
@lucmar2015 drzim paluchy,nech je babatko coskoro tu 🙂 a daj vediet potom
@gabuchah juj malinka,nadherna je 😍😍😍
@gabuchah ta je nadhernaaaaa 🙂)) krasna mala babika
Ďakujem moc baby 🙂
Keby nemám už tri deti, občas by som za 5rokov brala ešteže jedno 😀 to sú také chvíľkové stavy 🙂
Asi to je aj vekom, človek si to inak užíva...🙂 všetky vás sledujem, aj vaše pokladiky čo prichádzajú medzi vás -nás 🙂 len na písanie málo času..
🙂
Baby ked ma mala uz zlte hlieny je to velmi zle ? Musim odsavat casto inak sa dusi ☹
@1234lubka aj ja som mala termin na tvoje meniny,no zial nevydalo 😒 este sme kinderko...
@stanka2612 ved pozeram zenic...neboj moj prvy isiel 5 dni po termine..predtym nic ziadne bolesti ani poslickovia len mi uz bolo riadne tazko..za alo to odijdenim zatky...drzim palcenech mas za sebou...mozno akurat na velku noc 😉 😉 😉 teda do velkej noci nech ste doma 🙂 co ti gyn.povedal? Kedy ta vypise donemocky?

@mata0312 moja nicccc baby ja neviem ja som asi niaka odolna....napoj nic vobec...dokonca aj ked vyvolavacky pri prvych porodoch davali nezabrali na 1 krat....asi so niaka divna.....ja neviem ja to budem nosit do vianoc...dnes mam stretnutie s primarom uvidim co povie co sa bude diat.ci budem cakat alebo to vyvola..ale po hybujem