Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Mamicky co mam robit aby sa mi spustili kontrakcie poradte mi alebo ako oblbnut monitor aby ich aspon ukazoval caka ma 4 cisarsky a lekari cakaju na najmensiu kontrakciu radte prosim
@mata0312 ano tak 🙂 skús si o tom prečítať... niekedy sa dava aj na nozicku o tom sa dočítas
baby citam o cipkoch spasmopan. ktora ich poznate alebo vam ich dali co to je zac?
@stanka2612 aj ja idem na vyvolavacku sa vojum lebo obidva porody mi vyvolavali a teda strach.....stvrtok mam prist aj s vecami....
@stanka2612 stanka neboj nepotrha ta az tak 😊 a neboj zachvilku je lukasko pri tebe ani sa nenazdas 😊 ja doteraz neverim ze uz mam maleho pri sebe 😊 nas mal 4200g a vytlacila som len na 7prsty otvorena ked budes na 10 tak to das bez nahrhnutia 😊 neboj a aj ked ta nastrihnu tu bolest vystrieda radost 😊 zvladnes to a vyvolavacky sa neboj dalo sa to prezit s mojim sa uz natom smejeme 😊 jaka som bola k nemu 😊...a k doktorovi ani nehovorim psie oci som nanho hadzala aby mi urobil sekciu a po vsetkom jak prisiel zamnou sme sa uz smialy co som robila 😊
@wikinap tak ako ja 😒 pocuj a ten ricinak nic?ani len hnacka?
@jarkajozo dakujem ti velmi pekne za povzbudenie 🙂 ja uz chcem rodit,uz je toho na mna vela,ale zaroven som si aj myslela,ze to dam prirodzene...ja som sa mame narodila o styri tyzdne skor,bola som sest tyzdnov v inkubatore a aj som sa bala,ci aj ja predcasne neporodim a vidis,prenasam... 😀
@stanka2612 niccc....vobec.a nalez mas aky
@wikinap zatvorena,krcok 2,5 cm monitor 10/10…..z minuleho stvrtka...zajtra zas monitor a poradna...tak uvidim...ked zajtra nic,davam ten ricinak aj ja
@stanka2612 takze nic...co znamena 10/10
@wikinap ze je vsetko v poriadku....aspon tak mi to hovoria na poradni,10 bodov z 10 znamena ze aj pulz,srdiecko a ja neviem este co z toho monitoru je ukazkove 😀 tak aspon nieco 😀
@stanka2612 termin mas kedy
@misska22 babam pomohol ku kontrakciam ricinovy kokteil (aspon vacsine co som citala) potrebujes dve lyzice ricinoveho oleja,2dc marhuloveho dzusu a frtan tvrdeho alkoholu...vraj do par hodin spusti porod,aj ja nad nim rozmyslam,suroviny mam doma tak uvidim po zajtrajsej poradni
@wikinap 17.3.2016 minuly stvrtok 😀 😀 😀
@stanka2612 zajtra daj vediet co a ako..
@18lula4 urcite neboj 😉
ja ked dnes porodim tak najlepsi recept je vysavanie, lestenie a umyvanie auta .🙂))
@18lula4 dakujem nas si dal nacas no potom sa nahneval a tak sa poponahlal ze som sa nestihla anibotvorit 😊 no hlavne ze je maly zdravucky ja bolest vydrzim no keby bolelo nieco maleho mna by to bolelo tiez a tak boli rozkrok len mna 😊
@stanka2612 neboj bude dobre 😊 a zachvilku tu uz budes hafzat aj ty fotky maleho 😊 dakujeme za dupacky su nadherne nanom 😍 potom pridam fotku len konecne hajinka 😊
@stanka2612 neboj bude to on 😉 😉 😉 😉 nas sa statocne skryval 🙂
@stanka2612 ale ja uz som v nemocke potrebujem iny recept na kontrakcie
@jarkajozo ja dakujem za naramok 😘 tiez hodim fotku po narodeni 😀
@misska22 aha tak iny neviem ☹ ale drzim ti palce nech uz porodis akokolvek ✊✊✊ tesim sa na fotku maleho 🙂
@1234lubka nas nemal problem otrcat na UTZ pipika,mal problem s tvarou,ktoru zakryval rukami 😀 😀

@18lula4 dakujeme.dufam ze.to.bude rychlo,.lebo trpim.ked.ju vidim ☹
@zdenulka30 vyskusam a to mam len.osupat a.nakrajat?