icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

patkak
21. mar 2016

Baby ďakujeme pekne 🙂 a vám všetkým ktoré ešte len čakáte na ten deň keď to už konečne príde veľa šťastia a hlavne nech to je tu co najrýchlejšie a najmenej bolestive 🙂

jarkajozo
21. mar 2016

@18lula4 boli boli veru na stolicke sedim len s kolesom pod zadkom..s postele ledva vstanem..mam malo mliecka a malemu nestaci tak dokrmujem no ale hlavne ze je maly v poriadku a spokojny ...ked vidim ako krasne spinka zabudam na vsetku bolest a neverila by som nikdy ze sa tak budem tesit z hovienka 😃

mnamkacik
21. mar 2016

@18lula4
zienky vela stastia
@stanka2612

mnamkacik
21. mar 2016

@mata0312 ja sa bojim ze aj nas ochorie, drahy sa uz dava dokopy....mna zacalo dnes skrabat v hrdle.... tak som kloktala
@gabuchah ta je krasna

dailla107
21. mar 2016

@stanka2612 presne ako naaaaaas 🙂 pindik a vajicka vyvalene ale tvar zaborena do placenty, a nie a nie sa ukazat !!!!! 😀 😀 😀 😀

dailla107
21. mar 2016

@tomasko27 no ja dnes ze zadna branka zatvorena, inak otvorena na 1,5cm a vsetko makke, aj muz sa potesil ,ze za to moze on, ze vsetko zmaklo 😀 😀 a vraj to vidi lekarka ze tento tyzden tak dufam ze sa nemyli.....🙂

mnamkacik
21. mar 2016

Zienky tie co uz ste po porode.... (prirodzeny porod) krvacate este? Prípadne ako dlho ste krvacali?

18lula4
21. mar 2016

@jarkajozo 😀 😀😀😀 jooj ty si podarena

18lula4
21. mar 2016

@mnamkacik dakujemeee a inak aj mna skrabalo v krku, to preslo ostala len nadcha, ale nic nove to je ten prechod na jar, vela ludi to teraz loplo

stanka2612
21. mar 2016

@mnamkacik dakujem 😘

stanka2612
21. mar 2016

@dailla107 a termin si mala kedy?

dailla107
21. mar 2016

@stanka2612 zajtra mam...prave som vypila acidko so skoricou , mozno zaberie 🙂 aj ked zatial jedine co to vyvolalo je maleho stikutka ;)

pahu
21. mar 2016

Babyyyy, prosím vás, chceme si vybrať rozumnú video pestúnku pre bábätko. Bývame v domčeku, tak aby bol dobrý dosah aj keď budeme na terase ci v záhradke, lebo spalna je na poschodí... Máte nieco overené? Hlavne a nech cena nie je nerozumna...

stanka2612
22. mar 2016

Tak dievcata mam po poradni,stale som zavreta,krcok na 2 cm...na pasoch som vraj mala nejake tri kontrakcie,tak som sa pytala ze kedy,ked som nic necitila 😀 jedine co citim je, ze ma boli podbrusko,ale skor ako zastavene vetry,nez kramova bolest 😀 cize verdikt: ak dnes nic,zajtra na prijem do nemocky...takze uz o par dni budem konecne aj ja maminka 🙂

misska22
22. mar 2016

Mamicky ja uz nevladzem od vcera msm bolesti dnes som mala mat cisarsky no oni na mna kaslu a pichaju mi jedno magnezium za druhym stvrdne brusko dobre je hodinu dve a zasa tvrdne zase magnezium takto ma trapili celu noc co mam robit ako spustit konecne porod Dakujem za vsetky rady

1234lubka
22. mar 2016

@stanka2612 pri prvom som kontrakcie citila ako by ma tlacilo na velku, pri druhom mi to tlacilo akoby do mechura.....vela s kramovou bolestou spolocne nemalo....

jarkajozo
22. mar 2016

@misska22 do sprchy pod horucu vodu ja som isla spontane rodit ale vraveli ze si mam cupnut a tak sprcha na podbrusko...potom fit lopta..no ale ked ides na cisarsky tak neviem no ja robila vsetko mozne a nakoniec mi porod spustila vyvolavacka ..
@stanka2612 dajte si este sex mozno urychlis...moje kontrakcie ? Tlacenie na konecnik ..a potom ked uz hlavicka zostupovala tak tlacenie na cely spodok...co kontrakcia to tlak..hlavne ked ich dostanes predychavaj pomaha to a chlap nech ta masiruje na krku nebudu tak boliet...drz sa myslime nateba 😊 a tesime sa nna fotku Lukaska 😊 prajeme nech vsetko dobre dopadne zajtra 😍

Tak a my ideme k lekarke maly sa vyhadzal ...a mam kopec otazok velmi vela nam vypije mliecka na jedno papanie 100ml ahh papkod je riadny tak drzte palceky 😐

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
katuliena82
22. mar 2016

@misska22 a preco ta laduju magnexiom? Nechapem....vsak nech nechaju kontrakciam robit si svoju robotu, alebo nech uz riesia cisarsky...chudatko

stanka2612
22. mar 2016

@jarkajozo dakujem 🙂 potom dam vediet,ci mi uz zajtra budu vyvolavat,ci este nie,uvidime...

A malemu drzim palce,aby to nic vazne nebolo...a ze vela papa podla mna nevadi,aj ja som ako babatko vela jedla a vsetko bolo v poriadku,ale pre pokoj duse sa kludne opytat mozes 😀

18lula4
22. mar 2016

@stanka2612 takze presne to iste mas co ja
@domi_nika13 a teda vsetky 3 nastupujeme zajtra na prijem, tak som zvedava co budu s nami robit, potom hadzte info, jo?

stanka2612
22. mar 2016

@domi_nika13 tak si drzme palce a mozno aj rovnako porodime 😀

stanka2612
22. mar 2016

@18lula4 @domi_nika13 jasne,dame si vediet a drzim nam paluchy ✊✊✊

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
misska22
22. mar 2016

Tak dnes som si vydobila svoje isla som za primarom a povedala mu nech nerobi so mna debila ze najprv ma napicha magneziom a potom sa zlosti ze mi neukazuje kontrakcie viete co povedal zajtra rano na 8 vam idem robit sekciu huraaa som stastna jak blcha konecne zajtra uvidim nasu princeznu ktoru doma cakaju traja musketiery drzte palce aby vsetko dobre dopadlo : )

tomasko27
22. mar 2016

@misska22 Ahoj.Niekedy sa netreba bat a povedat si svoje,lebo si robia z cloveka srandu a toto je vazna vec a nech si skusi ake to je ked je tesne pred porodom.

snehulienka82
22. mar 2016

@misska22 drzim moc palce!!! nech to vsetko dobre dopadne! ja idem zajtra na poradnu, som zvedava, ci mi povedia termin... alebo co bude....

mnamkacik
22. mar 2016

Moj pokladik

misska22
22. mar 2016

@katuliena82 ahoj lebo mi zacalo tvrdnut brucho niezeby urobili cisarsky ale zastavme jej to este aspon na dva dni sak preco nie

misska22
22. mar 2016

@snehulienka82 dakujem rano bude divoke klyzstir a vsetko okolo toho ale verim ze vsetko bude dobre