Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@18lula4 boli boli veru na stolicke sedim len s kolesom pod zadkom..s postele ledva vstanem..mam malo mliecka a malemu nestaci tak dokrmujem no ale hlavne ze je maly v poriadku a spokojny ...ked vidim ako krasne spinka zabudam na vsetku bolest a neverila by som nikdy ze sa tak budem tesit z hovienka 😃
@18lula4
zienky vela stastia
@stanka2612
@stanka2612 presne ako naaaaaas 🙂 pindik a vajicka vyvalene ale tvar zaborena do placenty, a nie a nie sa ukazat !!!!! 😀 😀 😀 😀
Zienky tie co uz ste po porode.... (prirodzeny porod) krvacate este? Prípadne ako dlho ste krvacali?
@mnamkacik dakujem 😘
@dailla107 a termin si mala kedy?
@stanka2612 zajtra mam...prave som vypila acidko so skoricou , mozno zaberie 🙂 aj ked zatial jedine co to vyvolalo je maleho stikutka ;)
Babyyyy, prosím vás, chceme si vybrať rozumnú video pestúnku pre bábätko. Bývame v domčeku, tak aby bol dobrý dosah aj keď budeme na terase ci v záhradke, lebo spalna je na poschodí... Máte nieco overené? Hlavne a nech cena nie je nerozumna...
Tak dievcata mam po poradni,stale som zavreta,krcok na 2 cm...na pasoch som vraj mala nejake tri kontrakcie,tak som sa pytala ze kedy,ked som nic necitila 😀 jedine co citim je, ze ma boli podbrusko,ale skor ako zastavene vetry,nez kramova bolest 😀 cize verdikt: ak dnes nic,zajtra na prijem do nemocky...takze uz o par dni budem konecne aj ja maminka 🙂
Mamicky ja uz nevladzem od vcera msm bolesti dnes som mala mat cisarsky no oni na mna kaslu a pichaju mi jedno magnezium za druhym stvrdne brusko dobre je hodinu dve a zasa tvrdne zase magnezium takto ma trapili celu noc co mam robit ako spustit konecne porod Dakujem za vsetky rady
@stanka2612 pri prvom som kontrakcie citila ako by ma tlacilo na velku, pri druhom mi to tlacilo akoby do mechura.....vela s kramovou bolestou spolocne nemalo....
@misska22 do sprchy pod horucu vodu ja som isla spontane rodit ale vraveli ze si mam cupnut a tak sprcha na podbrusko...potom fit lopta..no ale ked ides na cisarsky tak neviem no ja robila vsetko mozne a nakoniec mi porod spustila vyvolavacka ..
@stanka2612 dajte si este sex mozno urychlis...moje kontrakcie ? Tlacenie na konecnik ..a potom ked uz hlavicka zostupovala tak tlacenie na cely spodok...co kontrakcia to tlak..hlavne ked ich dostanes predychavaj pomaha to a chlap nech ta masiruje na krku nebudu tak boliet...drz sa myslime nateba 😊 a tesime sa nna fotku Lukaska 😊 prajeme nech vsetko dobre dopadne zajtra 😍
Tak a my ideme k lekarke maly sa vyhadzal ...a mam kopec otazok velmi vela nam vypije mliecka na jedno papanie 100ml ahh papkod je riadny tak drzte palceky 😐
@misska22 a preco ta laduju magnexiom? Nechapem....vsak nech nechaju kontrakciam robit si svoju robotu, alebo nech uz riesia cisarsky...chudatko
@jarkajozo dakujem 🙂 potom dam vediet,ci mi uz zajtra budu vyvolavat,ci este nie,uvidime...
A malemu drzim palce,aby to nic vazne nebolo...a ze vela papa podla mna nevadi,aj ja som ako babatko vela jedla a vsetko bolo v poriadku,ale pre pokoj duse sa kludne opytat mozes 😀
@stanka2612 takze presne to iste mas co ja
@domi_nika13 a teda vsetky 3 nastupujeme zajtra na prijem, tak som zvedava co budu s nami robit, potom hadzte info, jo?
@domi_nika13 tak si drzme palce a mozno aj rovnako porodime 😀
@18lula4 @domi_nika13 jasne,dame si vediet a drzim nam paluchy ✊✊✊
Tak dnes som si vydobila svoje isla som za primarom a povedala mu nech nerobi so mna debila ze najprv ma napicha magneziom a potom sa zlosti ze mi neukazuje kontrakcie viete co povedal zajtra rano na 8 vam idem robit sekciu huraaa som stastna jak blcha konecne zajtra uvidim nasu princeznu ktoru doma cakaju traja musketiery drzte palce aby vsetko dobre dopadlo : )
@misska22 drzim moc palce!!! nech to vsetko dobre dopadne! ja idem zajtra na poradnu, som zvedava, ci mi povedia termin... alebo co bude....
@katuliena82 ahoj lebo mi zacalo tvrdnut brucho niezeby urobili cisarsky ale zastavme jej to este aspon na dva dni sak preco nie
@snehulienka82 dakujem rano bude divoke klyzstir a vsetko okolo toho ale verim ze vsetko bude dobre

Baby ďakujeme pekne 🙂 a vám všetkým ktoré ešte len čakáte na ten deň keď to už konečne príde veľa šťastia a hlavne nech to je tu co najrýchlejšie a najmenej bolestive 🙂