Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@snehulienka82 Uz by ale mohla klesnut,a to si este picham fraxiparin a tiez nosim so sebou kopu papierov ze keby sa mi daco stalo aby vedeli ze maam problem s krvov.
@18lula4 drz sa moja!! kamoske to sposobila iba strasne menstruacne krce, tak jej potom dali este oxytocin... ale zvladnes to, neboj!!!
@dailla107 budes rodit na Antolskej?
@tomasko27 veru, bolo to neprijemne to uz take hrabanie a sprtanie sa vo mne
@snehulienka82 dakujem za povzbudenie, ano sposobuje mi to take mens.krce a este pojdem na monitor, ak to nezaberie, zajtra zopakovat och jo
@stanka2612 silno drzim palceky nech uz mas ten maly zazrakv naruci 🙂 🙂 🙂
@stanka2612 boze ty uz to mozno aj mas za.sebou 🙂 🙂 🙂 cakame vsetky na infosky 🙂
Baby všetkým vám ďakujem za podporu :-* stále nič,mám bolesti po vyvolavacke už od pol siedmej...O dvanástej otvorená ba 1!!!
Na 1 prst tak uvidíme čo ďalej...
@stanka2612 hrdinka si! Drzim palce
@stanka2612 drzkaj sa, pre babatko vydrzime vsetko!!
@stanka2612 stanka drzkaj sa neboj to zvladnete ..myslime navas vsetky ktore sa zachvilocku stanu maminkami
@stanka2612 Ahoj a vkladali ti tabletku?Lebo po tej na vkladanie sa to pomaly otvara aj ked bolesti su a hlavne ak si bola uplne zatvorena.Drz sa.
@stanka2612 stani, ako citam bojujes tak ako ja...aku si dostala vyvolavacku? Ja odspodu do krcka nejaky cipok o 10.10 a teraz mam bolesti ako menstruacne krce, inak ma stale pozoruju, o 5 zas monitor a ze ked nic, zajtra dalsia vyvolavacka...
@stanka2612 jedenprst...to nic...dufam ze sa nebudes trapit....silno drzim palce 🙂 🙂 tak dnes je tvoj den D 🙂 🙂
@stanka2612
@18lula4 A nie je vam zle na vracanie?Ja som vtedy vyvracala vsetko co sa dalo celu noc som presedela na wc a este aj pocas tlacenia som vracala.
@stanka2612 stani, tak ti robia presne to c9 aj mne. Ja som tiez bola otvorena vonkajsia pranka na prst, vnutorna uzavreta.Dostala som tabletku do posvy a cakam, drzim palce, informuj ma. Ako casto ti robia monitor?
Babulky, držte sa. Mne to tiež hrozí, ale ved nevadi. S bolesťou prichádza aj bábätko a potom ulava 🙂
@18lula4 dva krát som zatiaľ mala...

Baby, dostala som vyvolavacku do posvy, tak cakam co sa bude diat...