Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@snehulienka82 aj ja mam v knizke kopu papierov co mi kazali nostit koli vselijakym problemom a urazom co bol menej ako pred rokom, a tiez si to nikto moc necita, vzdy len pocujem v kabinke kym sa pripravujem jak sestricka (asi) krici ze "bozeee ta tu ma tych papierov" :D
@luciamic no, asi im to bude treba pred pôrodom povedať vsetko ústne!!
@stanka2612 stani, aj ty behas s vlozkou? Ja ano, lebo mi ten krcok podrazdili tak som trosku krvacala
@18lula4 hej behám a bez gatiek 🙂
@stanka2612 😀 no co citis zmeny? Ja som dala sprchu a nejak mi to preslo, tak asi nic...
@stanka2612
@18lula4 baby stale nic ☹ myslela som na vas cez den 😉
Baby napínate nás, ja že už ste porodili, držím palce nech sa to rozbieha!!!
@snehulienka82 nie, nebudem, ostala som u mamy v odnom meste a rodit pojdem do PE...
@stanka2612 stanka ako?
@vierkal aj ja idem v nedelu, dufam ze nebude vyvolavacka, ze sa vypyta dovtedy :( držím ti palce, aby sa podarilo i tebe
@18lula4
@stanka2612 baby vy co???? ☹ ☹
@dailla107 skoda, uz som sa tesila, ze sa mozno stretneme. 🙂 ale u mamy je stale bezpecnejsie, poznam to. 🙂
Co nové? Vyvolavacky nezabrali ?
@pahu aj ja som velmi zvedava @stanka2612 ako baby??
Baby ja stále noc,zas mi dali tabletku začali bolesti A na obed má skontrolujú ak sa neotvorim,tak ukončia sekciou...
@stanka2612 myslim na teba moja a bolesti mas viac ako vcera ci si mala menej po tej prvej tabletke? Lebo mne ustupili..mam len obcas krc to je vsetko a druhu som nedostala zatial
@stanka2612
@18lula4 baby opakujem sa drzim palce
@mata0312
@stanka2612 uz je vizita idem na vysetrenie
Juuuj, nech uz to máte za sebouuuuu!

@stanka2612
@18lula4 nechapem mne dali tabletku ale musel mi rozdrazdit krcok aby sa otvoril viac aby to malo zmysel toez som bola na 1palec otvorena...dievcata mne radili aby som sa rychlejsie zacala otvarat cupnite si do sprchy a nohy od seba a tepla sprcha na podbrusko...mne to urychlilo tak ze som citila tlaky zospodu...mozno vam dali iny cipok no mne povedal ze ked mi da ten cipok zospodu do 4hodin musi pichnut vodu..a tak aj bolo ... Ale drzkajte sa to zvladnete 😊