Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Baby tak my sme dnes zazili prvu riadnu koliku, malicka s malymi prestavkami plakala styri.hodiny nic nezaberalo ☹ (inak.prvy krat som ju pocula plakat ) len dufam ze sa to coskoro nezopakuje, uz je z nej zasa moje krasne spokojne babatko
@dailla107 je krásny!! Gratulujem!! Trosku nám závidím, že to už máš za sebou... 😉
@1234lubka no ja toto spravila v pôrodnici a doplo mi tiež až potom, takže úplne chápem...
Inak malej aj vinea zle robí, na mlieko 👌 alebo inak...
@katuliena82 no ja mam už tretí krát podobný prípad ako tvoj prvý, preto tá reakcia 🙂
Baby ja vás už ani čítať nestíham.. Alemyslim na vás aj na to ako krásne sme sa rozrastli 🙂
Včera veľký piatok a my skončili s filipkom v nemocnici, nie v našej, ale až do ziliny a za 5hodín ho operovali.. Zhanala som odvoz, Michal v robote, mama zostala d malou, ja ze vyšetrenie na pár hodín a bum...
Na šťastie už všetko OK... Len som hotová a malá stále aby na rukách bola alebo hupkat v kočíku 😀
@dailla107 babyyy, vy mate ake casopisove babätka! hotove modely! krasne babätko, fakt! gratulujem! konecne to mas za sebou! a inac teda riadny valibuk, si dalsia hrdinka 🙂
A ostatne tehulky cakatelky, ako sa citite? Mna v poslednych dnoch vsetko tlaci, raz vpravo, raz vlavo, niekedy chrbat....
Tak vsetkym prajem prijemnu dobru noc!!!
@pahu ja prave neviem ci sa mi rozbieha porod, lebo uz som mala niekolkokrat aj pravidelne kontrakcie a potom prestali, takze zatial tomu nepripisujem velky vznam. ale mam kontrakcie uz asi dve hodiny, nemeriam si ich este, kazdu minutu to nie je. ak sa budu zosilovat, tak si zacnem merat. zatial idem upratovat a najest sa 🙂))
A ty ako?
@gabuchah hej, chapem 🙂 my sme boli pri 2.v reštike a ja celá šťastná že sme von som zjedla nejaké chilli, úplne mi vypadlo že nemôžem...tak panika. A dieťa nič. Ale budem opatrna aj teraz. A z Viney ma akurat tak nafukovalo, aj babo. Tiež som mala taku skúsenosť. Ale budem na rascovejj vajickovej polievke. Taku dávajú aj rodickam ako 2.večeru v Rk nemocke. Dufam ze syn je v poriadku, nech sa rýchlo zotaví. Čo vás chytil slepak?
@dailla107 juj gratulujem 🙂 nádherný chlapček A už si mamina 🙂
@gabuchah juj moja dúfam že tá operácia nie je nič vážne...držím vám palceky A nech ste čo najskôr doma
@stratenanajdena Dobré ránko! Dúfam že uz rodis a že to boli kontrakcie 🙂 a ak nie, dakujem ze na mňa čakáš ;) dnes by som veľmi rodiť nechcela, svokra má meniny a z aj tak sa snaží nas "pohltiť" a citovo udusit. Keby som jej porodila vnuca dnes, ....no to by bolo.... Takže ja rodim az od zajtra 🙂 to je plán, čo?
@stanka2612 nadherny je Lukasko ♡ veľmi sa s vami teskam 🙂
@pahu haha tak cakam, mi to prestalo, asi silou vole, lebo sa mi nechcelo rodit v noci, som si povedala, ze chcem byt na porod vyspata a byt sete na sviatky s detmi. Ako som si lahla po druhej v noci, tak sa to ukludnilo. mozno keby som upratovala do rana... :D
Dnes ideme do lesa na turu, aj predvcerom sme boli, cez tri hodiny, tak potom ked sa vratime z lesa, sa moze tlacit von kolko chce ;)
Presne tak, na meniny sa nerodi, dietatko bude mat svoj velky den :D
som zvedava kedy sa nam ti tridsiatnici vypytaju. A teda ides na tu antolsku, dobre si pamatam?
@zarja011 aj ty sa dočkas o chvíľu svojho pokladu 😉 A ďakujeme 🙂
@stratenanajdena Nie, na Antolsku nejdem, idem na Kramáre 🙂 chcem este umyť jedno okno, ale dnes to nerisknem 🙂 🙂
A zase 30.3. je pekný dátum, tak počkáme, nie?
@1234lubka aj ty máš filipka? 🙂 no v nemocnici som to potom pri malej odtrpela, boli plače 🙂 ešte som si do toho švihla dve jablká so šupkou, človek pozabuda čo sa nesmie 😀
@katuliena82 a teraz čakáš tretie? A čo to budeš? Moc gratulujem 😉 naša malá je už tiež tretia 😀
No ja vineu aj idbublinkovala a riedila hodne s vodou, alebo tak...tá polievka je super 🙂 mne teraz dobre robí tvaroh, tak sypem s vanilkovým cukrom 😀 len Zasa pri tejto vianockovo mliečnej diéte kilá nejdú dole 🙂 😀
Baby bola som s filipkom, pred týždňom padol na loptu a myslela som zo si trocha natiahol sval -slabinu.. Občas kričal že ho tam bolí a občas behal a v pohode.. Vo štvrtok chodil trochu na široko, aké malá celý deň na rukách, nestála moc, tak som ho nekontrolovala a v piatok ráno prišiel za má modrinu a to úplne spuchnute vajká až som sa ľakla.. Otrasná situácia,veľký sviatok, Michal v robote, ja s malou.. Nakoniec ale sme sa dopravili až do ziliny a hrozil odimrety semenník, na šťastie to bol iba pretoceny krúžok
@pahu máš krásny termin, ja skúsim prehovoriť prednostu, aby mi dal termin sekcie na 30.3 😉 uvidím v utorok, čo mi povie...
@stratenanajdena ja idem na Antolsku. Tí tiež??? A kedy máš termin?
@snehulienka82 ano antolska, TP je 30.3. A ty mas kedy termin? a pojdes urcite sekciou? ak ano preco? ja sa jej chcem praveze vyhnut za kazdu cenu, tak snad to pojde prirodzene...
@stratenanajdena ja mam TP 4.4. Som prvorodicka a malinka je KP, bojim sa riskovať, tak by som chcela radaej sekciu. 29.3 idem k prednostovi, aby sme sa dohodli na spôsobe a termíne porodu.
@gabuchah bože malinky ☹ ale skvelé,že to dobre dopadlo všetko 🙂 A malý jev V poriadku

Baby uz som maminka ;) Jakubko prisiel medzi nas o 15:34, 3810 gramov a 54cm... vraj to bol rychly porod, aj ked mne to prislo ako vecnost, nevedela som ho vytlacit trtka 🙂 na foto po vycucani oboch kôz, so stastnym tatom ;)