icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

katuliena82
27. mar 2016

@gabuchah treti chlapcek to bude a vraj už onedlho, dokino povedal 🙂))) od dnes vyhadzujem magnezko, že už stačilo. Nona predvčerom sme už mali nočný poplach a vraj sa maly veľmi puči von a je veľký. Ale som pre stastna ze uz mam dovolene aj chodit. Čo sa týka diety, mna teraz svokra doslova nadzgala strudlou, koláčmi, fasirkou a šalátom.. Asi budem potom na rovnakej diéte ako ty. Uvidim co pojde dolu kojenim..

katuliena82
27. mar 2016

@gabuchah esteze je to už ok

1234lubka
27. mar 2016

@gabuchah nie ja mam Martinka a Matuska 😀 😀 nejako sme sa stratili 😀 😀 ja som v porodnici jedla jablka normalne zo supkou :-P :-P nic mu tam nebolo😉 vcera som parala cviklu, sunku, syrek kolaciky..a pohoda pekne sme spinkali 🙂 zaplakat musi to je jasne ved kazde babatko place ale od kolikoveho placu to ma daleko 🙂 ten som si z prvym uzila az az...akurat bradavky ma bolia take podrazdene ich mam ze az...uz to bolo lepsie a zase...snad to prejde uplne casom....

lenadka
27. mar 2016

@stanka2612 gratulujem, krpček krásny 🙂 aké očká otvorené dokorán-to pozerá kam to prišiel 🙂

gabuchah
27. mar 2016

@katuliena82 jeej, tak to budeš poriadna kráľovná medzi toľkými chlapmi 🙂 no len papaj, mňa ten tehu hlad chytil až posledné dva, tri týždne a aj to som mala tuším len čokoládový 😀
No pokiaľ ti to predtým kojenim šlo dole, nemusíš sa báť 🙂 mne to akosi zastavilo, ešte 5-7kg 🙂 to je veľa pri mojom chudnuti 🙂

gabuchah
27. mar 2016

@1234lubka no veru asi sme sa stratili, možno si písali o mojom filipkovi a v rýchlosti som to Čítala a zle pochopila 🙂
Tak to áno, kolikove plače sú brutálne, ja dnes skúsila kúsok rajčiny tak snáď nič z toho nebude...
Skúšala si bepanten na bradavky?
Ja ti ich aj trocha závidím, my stále odstriekavame.. Už ju ani nevytacam prikladanim, neviem ci mám ďalej skúšať.. Buď skúšam alebo potrebujem mlieko a pokiaľ nechcem umelé dať, radšej odstrieam a neprikladam, výhodou je ze presne viem koľko spapa ale zasa každé 3h s troma odsavackami behať...

stanka2612
27. mar 2016

@gabuchah @1234lubka

Ja musím používať klobúčiky,nemám dobré bradavky,ale s klobúčikmi krásne kojim len sa mi musí vytvoriť viac mlieka lebo musím aj striekačkou dokrmit 🙂 ale nevadí malý je spokojný A to je hlavné

18lula4
Autor odpoveď zmazal
mata0312
autor
27. mar 2016

@18lula4 jeee moja gratulujem ,mala je krasna a rychlo sa uzdrav 😉 neboj bude to coskoro dobre 😉

jarkajozo
28. mar 2016

@18lula4 gratulujem je nadherna skore zotavenie prajem a malej vela zdravicka 😊

vierkal
28. mar 2016

Toto je moj pampusik🙂)))

pahu
28. mar 2016

@vierkal Nádherný pampusik 🙂

18lula4
28. mar 2016
katuliena82
28. mar 2016

@vierkal aký je zlatunky 🙂 nádherný chlapcek

stanka2612
28. mar 2016

@18lula4 juj konečne 🙂 gratulujem ti k princeznej je krásna...

stanka2612
28. mar 2016

@vierkal gratulujem K pampušikovi je krásny 🙂

stratenanajdena
28. mar 2016

@18lula4 gratulujem statocnej mamine a prajem co najrychlejsie zotavenie a vela pomocnych ruk naokolo 🙂
preco nakoniec vykonali sekciu?
ps: Viktorka je krasna babika!

stratenanajdena
28. mar 2016

@vierkal tak si sa dockala, velmi gratulujem! no super, to som velmi zvedava ako si nakoniec dopadla - ci sa ti podarilo porodit prirodzene. sak to uz snad ani nebolo mozne byt tolko dni a tak vela otvorena. konecne mas tu zivu vonavu babiku pri sebe. uzite si to spolu!

lenadka
28. mar 2016

@vierkal gratulujem, krásna tvárička 🙂

lenadka
28. mar 2016

@18lula4 gratulujem, ako si drží tu dudinu 🙂 , môj ani za svet 😀 skoré zotavenie a veľa mliečka prajem 🙂

lenadka
28. mar 2016

@18lula4 to máš cumlík zn. lovi?

lenadka
28. mar 2016

Prajeme veselú Veľkú noc všetkým 😎

jarkajozo
28. mar 2016

Vsetkym princeznickam posielam kvapku vody aby boli krasne a hlavne zdrave posielam pusinky na licko 😚

vierkal
28. mar 2016

@stratenanajdena dakujeme prirodzene.dal zabrat ale tym ze som ho zbadala na bole
st zabudla.

pahu
28. mar 2016

Tak dievčatá radte! Skriabe má v krku, začína nádcha, v stredu teoreticky termín pôrodu... Niečo, čo chorobu zažehna a zároveň mi nerozpali zahu 🙂

katuliena82
28. mar 2016

@pahu viem že veľa ľudí netoleruje Bioparox, ale mne veľmi v teho pomohol, ked som uz vedela se prirodne veci nezaberu. Ale na takéto začínajúce prechladnutie je mega skvelý silný zazvorovy caj (zo surového), už ho môžeš teraz 🙂 a ešte si robievam slabý roztok z Joxu a vody a prepláchnem dutiny...ale ja som masochista, urobím hocičo len aby mi bolo lepšie. Alebo slaný roztok aj na prepláchnutie dutin, aj na kloktanie 🙂

lenadka
28. mar 2016

@pahu kloktať slanú vodu-to je nej a propilky pastilky na cmúľanie, čajík s medom ak nemáš alergiu od zázvorového mňa už na konci tehu hrozne pálila záha, ale tieto choroby to som si všimla, keď to na nejakú leze-zaručene porodí 😅 😉

pahu
28. mar 2016

Haha, masochistka!
Bioparox - nieee, z toho mi bolo na zvracanie, neznasam jeho chut ;)
Preplach dutin asi tiez nie...
Skusim caje, zazvor a budem musiet vykloktat... ja taketo prechladnutia nemavam, preto netusim. Mozno ma nakazilo moje krstniatko soplave, ale co uz, ked on lubi nas a my jeho, pritulime sa aj so soplikmi ;)

Lenadka, to by sa mi celkom zislo ;) termin v stredu a krcok akoby zrasteny a bez kontrakcii ;) mam vtedy aj poradnu, tak zistim ci prechladnutie pomohlo ;)

stratenanajdena
28. mar 2016

@pahu kapucinka vacsia od firmy eden pharm, jedna cela rano a jedna cela vecer, je to antibiotikum, ale prirodne, bylinka (posobi na vyse 40 druhov streptokokov aj na zlateho stafylokoka, zapaly hornych aj dolnych dych. ciest, plus ako bonus na zapaly mocovych ciest). ja to teraz beriem uz niekolko dni a nepustim sa toho do porodu, potom uz nebudem moct ked budem kojit.
A este polievkova lyzica medu, rano aj vecer a ten kludne aj na obed, ten este teraz tiez mozes ;)

mata0312
autor
28. mar 2016

Vsetkym.novym babatkam prajeme hlavne zdravicko, a cakatelkam rychly porod 😉