Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
aj mna baby porposím pridať
@divozienka26 mozem sa k vam pridat ? do sukromky 😉
ahojte, co hovorite na sanatorium Koch?
Aj ja by som sa chcela pridať 🙂
Prosim, pridajte aj mna
Aj ja sa hlásim do súkromky
@mechurik ja som tam chodila na utz, je to na urovni, ale zase nie je to zadarmo, ja som aj uvazovala o porode tam, ale som sa bala, ze ak nastanu komplikacie tak prevazaju na kramare.
ok, dakujem Nikol
Ja som tiez novembrova cakatelka 🙂
poprosím pridať 😉
@divozienka26 ja by som sa tiez chcela pridat k vam zeny 🙂
@divozienka26 prosím o pridanie
Baby, a nespravime aj sukromnu temu nie len skupinu. Tak mozme lepsie kecat. Hm?
@popilka to som chcela ale netusim ako na to, aj mne vadia tie prispevky pod prispevkami, je to take neprehladne
@divozienka26 Tak skusim spravit. Uvidime, ci to pojde 😉
@popilka podarilo sa?
@divozienka26 Nepodarilo. Akurat som spravila druhu verejnu a teraz neviem, ako to zrusit 😠 Nevies nahodou?
@popilka len napis adminovi
@divozienka26 Hej, uz som pisala...
@popilka skoda bolo by to fakt praktickejsie, tento novy konik mi riadne lezie na nervy :(
Ahojte baby aja sa pridavam 🙂 ja som bola včera na 2 kontrole a uz vydno aj plod 2cm a srdiečko bilo o závod tak sa vytesujeme ze sa to podarilo 🙂 az na tie celodenne nevoľnosti ale kvoli babetku čokoľvek
@bonboniera15 to sme na tom rovnako :D raz mi je lepsie, raz horsie. Dnes som vstala rano tak, ze mam pocit, ze nie som tehotna, ale o hodinku uz boli nevolnosti tu...takze hadam je vsetko ok
@zuzuzuzka vravis mi normalne s duse :D mna trapia celodenne nevolnosti, bolest vo vajecnikoch a brucha, no ale vydrzime 🙂
Ahojte,pridavam sA k vám. Dnes som dostala tehoten. knižku. Všetko je v poriadku,ale som od 6 t. vypísaná,lebo som mala problémy. Aj mne býva zle,ale nevraciam,iba ma napina.Občas ma pobolieva brucho.
@bonboniera15 mna tak pobolieva brucho ako keby mi stvrdlo alebo sa natiahlo....neviem to presne definovat. Teba ako boli?
@divozienka26 Asi tak, neviem, naco to stale menia 😒
Aj vas tak pobolieva v podbursku ako keby sa tam babu nepacilo? Chvilu je ok chvilu nie

aj ja by som sa chcela pridat 🙂