Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Baby nahodou nemate basen Elena Cepcekova- tazka praca googlila som, ale bez uspesne a mala ma tu basen vediet do zajtra, som zufala kde ju mam zobrat. Dakujem

    Baby, sme v Zdiari kde sa oplati ist pozriet do Polska teraz poobede, nieco pre deti a neake obchodiky. Dik

    Baby ako je to s preplatenim dovoleniek na SR, na zaklade coho sa preplaca ( napr ak bola zakupena cez zlav portal) a plati suma 250e (55%) a z celkovej sumy ubyt a strava al inak. My nemame ziadne stanovy k tomu.

    Ahojte, neviete nahodou či nebude niekde na Silvestra lyzovacka gratis al symbolické 1e.

    Ahojte, viete mi poradit ubytovanie ( penzion, hotel) vhodný pre deti (2 a 5r) niekde pri svahu vhodnom pre deti, pre malého neaký funpark. Už tyzden googlim a nic nemám, lokalitu NaVT, Orava, Liptov al niekde kde bude sneh. Min rok sme boli na Opalisku, ale Zivka je už obsadena. Dakujem

    Baby da sa PNka napisat aj na miesto mimo SR, muz ma presviedca, ze hej, ale potom ako by prisla napr kontrola od zamestnavatela al socialky?

    Baby oplati sa mi fotit damske oblecenie a dat ho sem do bazaru. Mam vela mikin a svetrov a pod tak ci sa tym zbytocne nebudem zaoberat. Ake mate skusenosti z damskym obleckom.

    Baby z BA a okolia, kde chodite lyzovat, niekde pobliz s vhodnym svahom pre 4r co zacala lyzovat, ze by sme buduci vikend vybehli. D.