icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

domca1206
4. apr 2016

@zuzuzuzka ďakujem a aj tebe gratulujem 🙂 a cítim no dava mi zabrať male často mi býva zle počas celého dňa, 🙂 a bývam často unavená ospalá. ale keď je dobre tak nemám pocit že som tehotná. a Vám sa ako darí🙂

janka7177
4. apr 2016

@zuzuzuzka Ja mam poradňu 19.4. a dr. sa potom rozhodne,ci ma este pustí do roboty.

janka7177
4. apr 2016

@domca1206 Ahoj,aj mne býva ťažko,ale zistila som,že mi pomáhajú kvasene uhorky. 😀 A aj minerálka.

zuzuzuzka
autor
4. apr 2016

@domca1206
@janka7177
mne tiez byva zle...hoci nevraciam. A pomaha stale nieco jest a pit vela vody. Ale to kazdemu nieco ine.
Ja sa dnes uz tak citim, zeby som sla aj naspat do prace.

janka7177
4. apr 2016

Aj ja by som isa do práce,som učiteľka,tak by som robila len do prázdnin a v septembri by som už asi nenastupila.Moja trieda tento rok končí a čaká nás aj rozluckova.

zuzuzuzka
autor
4. apr 2016

@janka7177 a robis na zakladnej, ci na strednej? Ja by som tiez najradsej sla do prace. Doma som sama, nehovorim o tom ako ma chytaju depky z tej samoty a cas mi ide pomaly. Ani uz taka unavena niesom ako predtym. Mozno to bude aj tym krasnym slnecnym pocasim. Ale kazdopadne si neviem predstavit, ze budem v lete doma zavreta na PN-ke....bleeee...

janka7177
4. apr 2016

Učím na základnej škole. Keď pôjdeš na kontrolu,vypytaj si vychádzky.Keď nebudeš musieť ležať,máš na ne nárok.

zuzuzuzka
autor
4. apr 2016

@janka7177 tak ano , ale aj tak to je len dokopy 4 hodiny na den. A bojim a leta, pretoze byvam v panelaku. A ked bude vonku dusno, tak bude aj dnu. A tak clovek aspon vecer niekam vysiel. Proste absolutne si to neviem predstavit a dufam, ze bude vsetko ok a ja do tej prace nastupim.

Inak zeny ste uz pozerali nejake to tehu oblecenie?? Ja som si akurat rifle objednala vcera z HM-ka, lebo sa nezmestim do nicoho. Ale take nejake pekne veci by som chcela potom nosit s bruskom a nejak sa mi nic nepaci :/

janka7177
4. apr 2016

HM odporučili aj mne,budem musieť niečo kúpiť,rifle ma už riadne tlačia,tak nosím tepláky a leginy. Chystám sa do Takka nakúpiť nejaké dlhé tričká alebo objednam z bonprixu.

kubkovamama
4. apr 2016

@divozienka26 ahoj, fraxi mi predpisuje gyn.a budem si pichat az do porodu. V tehu sa viac zraza krv, takze vysetrenia z hematologie pred tehu a pocas su uplne ine. Mne to dala gyn. ako ranu istoty.. no aj tak mam zrazeninu a lezim a ide ma trafit slak z toho cakania co bude na kontrole, ci bude srdiecko, nebude a kazdy tyzden ze juchuu, uz mam zas kusok za sebou a o par hodin zas strach, ze co ak..

bonboniera15
4. apr 2016

@kubkovamama ahoj ty si ešte nebola na ozvach srdiečka?

bonboniera15
4. apr 2016

Baby potrebujem radu neviete co ke dobré na kŕče? Som si poobede pospala a mam kŕče v podbrusku jak fras :(

zuzuzuzka
autor
4. apr 2016

@bonboniera15 zevraj magnezium, ale co ja viem. Akoze Ta normalne kruti? Silne krce?

janka7177
4. apr 2016

@bonboniera15 Tiež som počula,že magnezium.

bonboniera15
4. apr 2016

@zuzuzuzka take ako pri kramoch, ale preslo to chvalabohu, no musim si kúpiť to magnezium, bo taz za cas ked prídu nie je mi všetko jedno

zuzuzuzka
autor
4. apr 2016

@bonboniera15 aj ja mavam take...ale nie velmi silne ..take ako keby ma nieco tahalo citim. Vraj sa Ti maternica roztahuje. Nieje to zle, nestresuj. Pokym nekrvacas, nespinis, tak je vsetko v poriadku.

bonboniera15
4. apr 2016

@zuzuzuzka ved to, ze to kurnik niekedy riadne vystrasi....mne je treti den nejak popustaju nevoľnosti, začala som viac krat denne jesť po menej a nejak sa to zlepšuje 🙂 moj sa smeje ze mu zachvilku všetko s chladnicky zjem :D

zuzuzuzka
autor
4. apr 2016

@bonboniera15 aj mne je posledne dva dni lepsie 🙂 takze ozaj je na tom nieco pravda, ze v 12tt vsetko ustane ;) uz nech citime pohyby, aby sme nestresovali pre vsetko, lebo to obdobie teraz je strasne tazke...hlavne preto, ze v mojom okoli je strasne vela potratov. Viem nemala by som o tom pisat a uz ani nebudem. A ani sa mi nepaci ak niektora napise do temy, ze nas opusta :/ nerobi mi to dobre proste.

bonboniera15
4. apr 2016

@zuzuzuzka no ja by som mala byt v nejakom 10 tt, ak dobre pocitam 31 som bola u dr a ta napisala 9tt+2 u ked tomu dva nerozumiem :D no ved to ze ja som na PN kvôli robote a kym je moj na poobednej mi je smutno, a stačí ked len ma cosi pichne a vylakam sa...no ved to, ze v dnešnej uponahlanej dobe, nikdy nevie človek co sa stane...ale kym nekrvacame, nemame hnedy výtok sme dufam ze v poriadku...uz ked sme pri tom do ktoreho mesiaca je to najrizikovejsie?

zuzuzuzka
autor
4. apr 2016

@bonboniera15 tak vraj do toho 12tt , do prveho trimestra 🙂 ale to dame...uz len par dni. A 9+2tt znamena, ze mas ukonceny 9tyzden plus k tomu dva dni, cize prebieha 10.tyzden tehotenstva ;)

bonboniera15
4. apr 2016

@zuzuzuzka ďakujem za vysvetlenie 🙂 ja som v tomto ešte take teliatko 🙂 jasné, hlavna vec ze nemáme žiadne zdr.problémy a ze to ide ako ma....az na tie tehu nevoľnosti 🙂

kubkovamama
5. apr 2016

@bonboniera15 ahoj, jasne, ze bola, v 6tt prvy krat. Na krce sa moze Buscopan..

bonboniera15
6. apr 2016

Juj baby mne je dnes cely den neskutočne zle...co zjem vyvratim, pospala som si ze mi bude lepsie a stale rovnako a to sa mi zdalo ze priznaky su uz mensie

zuzuzuzka
autor
6. apr 2016

@bonboniera15 to je dobre, telo sa vyrovnava s tehotenstvom 🙂 Aj ja som mala pocit, ze lepsie. Uz ani taka unavena som bola a dnes na obed bum... zaspala som na 2 hod.

bonboniera15
6. apr 2016

No ja som tiež spala skoro 3 hodiny, a stale som aka si otapena...možno aj zmena počasia....najhoršie ze sa mi doma.nechce absolútne nič urobiť

zuzuzuzka
autor
6. apr 2016

@bonboniera15 to aj mne tak ...musim sa silno premahat aby som nieco spravila. Dnes povysavala 1/2 bytu, viac som uz nevladala /potom som zaspala/ :D Co uz narobime. Ale aspon sa clovek donuti setrit sa.

bonboniera15
6. apr 2016

@zuzuzuzka no ved toto 🙂 ja som umyla riad a poprala tod vsio :D .... dnes me kupili kocik ja viem mozno vam to pride šialené ale nasli sme za výbornu cenu tak nam to nedalo 🙂

zuzuzuzka
autor
6. apr 2016

@bonboniera15 cosi to vazne?? a akej farby?? 🙂

bonboniera15
6. apr 2016

Cierno modro fialovy...takže aj pre dievku aj pre chlapca...hej myslím vážne, no co nie sme povercivy...ja na tie babske reci nejak nie som 🙂

momamo
7. apr 2016

Ahojte tehulky, pridavam sa k vam, som v 7+2 tt. Prosim vas sukromka novembrovky 2016 funguje? Rada by som sa k vam tam pridala.