Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Aj ja by som isa do práce,som učiteľka,tak by som robila len do prázdnin a v septembri by som už asi nenastupila.Moja trieda tento rok končí a čaká nás aj rozluckova.
@janka7177 a robis na zakladnej, ci na strednej? Ja by som tiez najradsej sla do prace. Doma som sama, nehovorim o tom ako ma chytaju depky z tej samoty a cas mi ide pomaly. Ani uz taka unavena niesom ako predtym. Mozno to bude aj tym krasnym slnecnym pocasim. Ale kazdopadne si neviem predstavit, ze budem v lete doma zavreta na PN-ke....bleeee...
Učím na základnej škole. Keď pôjdeš na kontrolu,vypytaj si vychádzky.Keď nebudeš musieť ležať,máš na ne nárok.
@janka7177 tak ano , ale aj tak to je len dokopy 4 hodiny na den. A bojim a leta, pretoze byvam v panelaku. A ked bude vonku dusno, tak bude aj dnu. A tak clovek aspon vecer niekam vysiel. Proste absolutne si to neviem predstavit a dufam, ze bude vsetko ok a ja do tej prace nastupim.
Inak zeny ste uz pozerali nejake to tehu oblecenie?? Ja som si akurat rifle objednala vcera z HM-ka, lebo sa nezmestim do nicoho. Ale take nejake pekne veci by som chcela potom nosit s bruskom a nejak sa mi nic nepaci :/
HM odporučili aj mne,budem musieť niečo kúpiť,rifle ma už riadne tlačia,tak nosím tepláky a leginy. Chystám sa do Takka nakúpiť nejaké dlhé tričká alebo objednam z bonprixu.
@divozienka26 ahoj, fraxi mi predpisuje gyn.a budem si pichat az do porodu. V tehu sa viac zraza krv, takze vysetrenia z hematologie pred tehu a pocas su uplne ine. Mne to dala gyn. ako ranu istoty.. no aj tak mam zrazeninu a lezim a ide ma trafit slak z toho cakania co bude na kontrole, ci bude srdiecko, nebude a kazdy tyzden ze juchuu, uz mam zas kusok za sebou a o par hodin zas strach, ze co ak..
@kubkovamama ahoj ty si ešte nebola na ozvach srdiečka?
Baby potrebujem radu neviete co ke dobré na kŕče? Som si poobede pospala a mam kŕče v podbrusku jak fras :(
@bonboniera15 zevraj magnezium, ale co ja viem. Akoze Ta normalne kruti? Silne krce?
@bonboniera15 Tiež som počula,že magnezium.
@zuzuzuzka take ako pri kramoch, ale preslo to chvalabohu, no musim si kúpiť to magnezium, bo taz za cas ked prídu nie je mi všetko jedno
@bonboniera15 aj ja mavam take...ale nie velmi silne ..take ako keby ma nieco tahalo citim. Vraj sa Ti maternica roztahuje. Nieje to zle, nestresuj. Pokym nekrvacas, nespinis, tak je vsetko v poriadku.
@zuzuzuzka ved to, ze to kurnik niekedy riadne vystrasi....mne je treti den nejak popustaju nevoľnosti, začala som viac krat denne jesť po menej a nejak sa to zlepšuje 🙂 moj sa smeje ze mu zachvilku všetko s chladnicky zjem :D
@bonboniera15 aj mne je posledne dva dni lepsie 🙂 takze ozaj je na tom nieco pravda, ze v 12tt vsetko ustane ;) uz nech citime pohyby, aby sme nestresovali pre vsetko, lebo to obdobie teraz je strasne tazke...hlavne preto, ze v mojom okoli je strasne vela potratov. Viem nemala by som o tom pisat a uz ani nebudem. A ani sa mi nepaci ak niektora napise do temy, ze nas opusta :/ nerobi mi to dobre proste.
@zuzuzuzka no ja by som mala byt v nejakom 10 tt, ak dobre pocitam 31 som bola u dr a ta napisala 9tt+2 u ked tomu dva nerozumiem :D no ved to ze ja som na PN kvôli robote a kym je moj na poobednej mi je smutno, a stačí ked len ma cosi pichne a vylakam sa...no ved to, ze v dnešnej uponahlanej dobe, nikdy nevie človek co sa stane...ale kym nekrvacame, nemame hnedy výtok sme dufam ze v poriadku...uz ked sme pri tom do ktoreho mesiaca je to najrizikovejsie?
@bonboniera15 tak vraj do toho 12tt , do prveho trimestra 🙂 ale to dame...uz len par dni. A 9+2tt znamena, ze mas ukonceny 9tyzden plus k tomu dva dni, cize prebieha 10.tyzden tehotenstva ;)
@zuzuzuzka ďakujem za vysvetlenie 🙂 ja som v tomto ešte take teliatko 🙂 jasné, hlavna vec ze nemáme žiadne zdr.problémy a ze to ide ako ma....az na tie tehu nevoľnosti 🙂
@bonboniera15 ahoj, jasne, ze bola, v 6tt prvy krat. Na krce sa moze Buscopan..
Juj baby mne je dnes cely den neskutočne zle...co zjem vyvratim, pospala som si ze mi bude lepsie a stale rovnako a to sa mi zdalo ze priznaky su uz mensie
@bonboniera15 to je dobre, telo sa vyrovnava s tehotenstvom 🙂 Aj ja som mala pocit, ze lepsie. Uz ani taka unavena som bola a dnes na obed bum... zaspala som na 2 hod.
No ja som tiež spala skoro 3 hodiny, a stale som aka si otapena...možno aj zmena počasia....najhoršie ze sa mi doma.nechce absolútne nič urobiť
@bonboniera15 to aj mne tak ...musim sa silno premahat aby som nieco spravila. Dnes povysavala 1/2 bytu, viac som uz nevladala /potom som zaspala/ :D Co uz narobime. Ale aspon sa clovek donuti setrit sa.
@zuzuzuzka no ved toto 🙂 ja som umyla riad a poprala tod vsio :D .... dnes me kupili kocik ja viem mozno vam to pride šialené ale nasli sme za výbornu cenu tak nam to nedalo 🙂
@bonboniera15 cosi to vazne?? a akej farby?? 🙂
Cierno modro fialovy...takže aj pre dievku aj pre chlapca...hej myslím vážne, no co nie sme povercivy...ja na tie babske reci nejak nie som 🙂
Ahojte tehulky, pridavam sa k vam, som v 7+2 tt. Prosim vas sukromka novembrovky 2016 funguje? Rada by som sa k vam tam pridala.

@zuzuzuzka ďakujem a aj tebe gratulujem 🙂 a cítim no dava mi zabrať male často mi býva zle počas celého dňa, 🙂 a bývam často unavená ospalá. ale keď je dobre tak nemám pocit že som tehotná. a Vám sa ako darí🙂