icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

zuzuzuzka
autor
18. apr 2016

@pibza tak to ano, ked nekupis na akciu, tak to stoji dost. Ako nejde ani tak o tie peniaze, ale keby som vedela , ze to vynosim, tak si nesanujem, ale ozaj par mesiacov?? Je to predrazene.

kubkovamama
18. apr 2016

@bonboniera15 vidis,tie tvoje creva-to boli tie pohyby.😀Hlavne,ze je vsetko o.k.

pibza
18. apr 2016

@kubkovamama @bonboniera15 včera som čítala, že v 12 tt sa bábo hýbe a cucá si palec 🙂

zuzuzuzka
autor
18. apr 2016

@pibza doktorka mi dala video a tam ako keby si ozaj cucalo ruku 🙂

kubkovamama
18. apr 2016

@pibza na uzv si nevidela?Ja som ani netusila ako sa uz teraz moze to male tak urputne mixovat,az ked som v piatok videla..ja ze srdiecko uvidim a mimino v klude,ved to je malinkate..a ono ako boxer.Sa cudujem,ze este to necitit.Mozno ta nasa @bonboniera15 ma fakt pravdu.🙂

pibza
18. apr 2016

@kubkovamama ja som bola na utz v 9 tt a na dalsi som objenana az 29.4. takze este musim vydrzat

deniss111
18. apr 2016

@kkaciatko a nechceš spojiť svadbu s krstom? naši znami tak mali a bola to pekna akcia 🙂

kubkovamama
18. apr 2016

@pibza ahaa..ja chodim kazdy 2tt.

pibza
18. apr 2016

@kubkovamama coze? ja viem tak, ze zo zaciatku sa chodi raz za mesiac, neskor dvakrat a posledny mesiac kazdy tyzden

kubkovamama
18. apr 2016

@pibza asi za to,ze som na rizikovom.Predtym som mala 2x MA

pibza
18. apr 2016

@kubkovamama ahaaaaaa tak to je potom ine...ale aspon o to viac vidis babenko...ja som uz nedockavaaaa... a aj sa strasne bojim, aby vsetko po tom mesiaci bolo v poriadku

bonboniera15
18. apr 2016

Baby no veru ach tie čreva hnusne...ale male na sone malo diskotéku :D co to robilo som nechapala..ja som bola dnes na krv a vo stvrtok prve UTZ pri mojej doktorke...uz sa neviem dočkať

kubkovamama
18. apr 2016

@pibza jasne,ze bude.Vidim castejsie,ale nevies si predstavit tie nervy v cakarni..bude srdiecko,nebude..@bonboniera15 pohyby aj creva,mas to dva v jednom.🙂Davaj trosku pozor na stravu,ci to aj tak?

bonboniera15
18. apr 2016

@kubkovamama ja uz neviem mlieko som prestala piť lebo včera mi zaťažilo žalúdok co som vracala 3 razy....ja uz neviem ani co jesť, som zúfalá bud ma zapecie alebo mi je zle...ale inak uz mi nic nie je ani prsia ma nebolia, len kríže a hlava

kubkovamama
18. apr 2016

@bonboniera15 tiez mi byva este zle,pomaly sa to zlepsuje,ale..vraj pomaha B6,skusam no nevidim nejaky rozdiel..ked tak mi trosku pomoze Gastrosynezine..ale to tiez len na chvilu.Baby skusaju všeličo..matovy caj na travenie,pomalicky papat,male porcie,bla,bla,bla..ze..🙂V nemocnici ti na to co povedali?

bonboniera15
18. apr 2016

@kubkovamama v nemocnici to ani neriesili, tam som nebola na wc na stolici vobec pre istotu pretože s tej stravy nemas šancu

kubkovamama
18. apr 2016

@bonboniera15 no to hej,strava nemocničná katastrofa..sak ale riesili nieco,ked miminko je v poriadku..?Nehladali co tie krce a pricina?

kkaciatko
18. apr 2016

@deniss111 ďakujem pekne...to ma nenapadlo... Super napad

bonboniera15
18. apr 2016

@kubkovamama nie len ze som mala asi koliku zo stravy, nasadili mesocain a to bola cela starosť

bozkavatko
18. apr 2016

@kubkovamama metovy cajik sa nesmie v tehu len obcas 🙂 poradim feniklovy cajik a jedla s kminom to mi pomaha a jablcka 🙂

kkaciatko
18. apr 2016

@bozkavatko prečo sa nesmie matovy čaj.. Ja ho pijem

bonboniera15
18. apr 2016

@bozkavatko feniklovy caj sa nema piť...pýtala som sa dr....nie je vhodny pre tehotné a vo vysokom štádiu tehotenstva moze vyvolať pôrod

kubkovamama
18. apr 2016

@bozkavatko matovy praveze jeden z mala co sa moze..prave to citam..aj medovka..naj rooibos.Inak jasne ze bylinkove caje by sa nemali..a ovocne

bozkavatko
18. apr 2016

@kubkovamama https://www.modrykonik.sk/bylinky-v-tehotenstve/ milujem ten caj ale nesmie sa len obcas

bozkavatko
18. apr 2016

@bonboniera15 sak ten mozu aj najmensi.... Jaaaj kazdy hovori inak 😀

barumienka
18. apr 2016

Ahojte zeny, tak sa pridam aj ja ku vam 🙂 po roku a pol manzelstva sa tesime na nasho prveho krpca a nevieme sa dockat dalsej poradne o 3 tyzdne 😀

bonboniera15
18. apr 2016

@bozkavatko tak ja neviem ja som len napisala co mi povedala dr

bozkavatko
18. apr 2016

@bonboniera15 sak ja nic 🙂 kazdej povedia inak len je to smiesne 😀

ivanka15
19. apr 2016

Baby nemáte niektorá záujem o tieto vitamíny? Balenie je otvorené, používala som ich 12dní, potom som ich vysadila a prešla na iné. Balenie obsahuje 98tabletiek. Expirácia 06/2018. PC 20,79€. Predám za 12€

pibza
19. apr 2016

Čajík mätový sa môže len pozor na dĺžku luhovania. Len chvíľku a von...aby nebol silný. To platí v podstate pre všetky čajíky. Ono je to tak, že to netreba preháňať s ničím. Tak aj káva a kofola. Na jednej strane kofola zaberá na nevoľnosti na druhej sa nemá, ale občas je lepšie si pohárik dať ako prevracať celý deň a nedať bábu žiadnu výživu.