Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@bonboniera15 ahoj, mne uz nevolnosti trochu ustupuju, co sa prejavuje zvysenou chutou do jedla 🙂 koniec tretieho mesiaca a brucho uz zacina byt vidiet, pri prvom az dakedy v 5tom vyslo, vecer ale este mi byva zle ked si nedam pozor a zjem nieco narychlo. A ty ako sa mas?
@bonboniera15 mna prsia zacali zase boliet aj brucho. A Ty?
@mirkab79 no ja mam to iste je mi zle len lef som hladna, a ked nieco zle zjem, i ked som začala jest častejšie po menej tak sa to upravilo, prsia uz skoro vobec nebolia len sem tam
@zuzuzuzka ahoj mna boli pri vaječníkoch od rana ako keby ma nieco ťahalo ale inak som ok
Zienky, pridavam sa k vam. Termin cca 15.11. A neurobime sukromku Novembrovky 2016 - ako skupinu? Lepsie by to bolo ako tu vo fore.
Ahojte..@bonboniera15..na mna asi doslo co na teba minule..v noci krce,spotena ako mys..uz to preslo,ale citim žalúdok.Netusim co som pozrala..😢Dufam len,ze tie krce neboli mimino.
@kubkovamama no to var babo nebolo. Mna zas vaječníky pobolievaju, zajtra idem na UTZ tak dúfam ze je vsetko akoa byť
@bonboniera15 neviem to rozoznat,ci to boli z travenia,ci maternica..hlavne aby mimi v pohode.Isto bude,prvy trimester za tebou.
No ved to včera som začala 13 tt..to je najhoršie ze necítime pohyby a mame pochybnosti co nas vlastne picha
@kubkovamama mna len trapi to pichanie vo vajecnikoch, pri divnej polohe, alebo ked sa niekedy postavim joj
@bonboniera15 podla mna to je normalne,sak citame a hladame o tom furt na nete.🙂nerobi nam to dobre.Telo sa prisposobuje a vsetko sa natahuje,musi to byt aj citit.Horsie,ze neviem si to ani uzit,ziadna radost,stale nervy a strach..je to na palicu.
@kubkovamama vravis mi s duše....ja som uz prestala hľadať na nete, lebo som mala len depky s toho, uz len tu chodim, bo uz aj moj vravel ze nech s tolko nepozorujem, nehladam, necítam...ze to nie je dobre ani pre mna ani pre male a ma pravdu...ale ked to pride a kde si cosi zapicha som normalne na nervy...
@bonboniera15 sak ale nemysli na to,jednoducho to nejde..a chlap,nechcem ziadneho urazit,toto nikdy nepochopi.Moj si ma zasadne nevsima alebo ma radsej ani nepocuva.Vcera mi vravi vecer,ze ako ti je dobre,valas sa doma,nerobis...No zabila by som ho.
Ach ti naši chlapi :D ja by som im priala mesiac tehotenstva za nas ked nam bolo zle....o ked moj je skor taky ze ma polutuje, pomonka...ale vidím vela krat na nom ako keby mo liezli moje staznosti na nervy
@bonboniera15
@kubkovamama baby sme sa ale zišli, mna zas nebolí podbruško, ani ma nepichá...ani mi nerastie., stresujem že to nie je dobré, prsia ma nebolia:-/
@teress heeej moja :D mne tak 3 dni nic nebolo, a potom sa to zrazu objavilo
@bonboniera15 prsia ma nebolia už týždeň:-/ stres poriadny
@teress mna nebolia uz cez 2 tyzdne..prestali akurat ked som zacala spinit..vies si predstavit tie predstavy.V ktorom si tyzdni?Uz si to nevsimaj..lebo len same si robime zle..
@kubkovamama 11+3 ,zajtra idem na poradnu...netuším ťi mi urobi aj UTZ lebo som na 28.4. objednana na NT screening, tie Tvoje myšlienky si viem predstaviť
@teress aj ja idem na NT v pondelok..bude ti isto aj tvoja gyn.robit,poradna s NT nesuvisi.
@bonboniera15
@mirkab79 ahojte baby.Ja mám termín 1.11...mne už taktiež nevoľnosti pomaly ustupujú.Chvalabohu...pretože mi bolo zo všetkého na grc 🙂Držkajte sa
@gitkaaa mas rovnaky termín ako ja :D
@bonboniera15 Ahoj zle mi uz ani nebyva ale nechut do jedla sa zvysila..stale len vymyslam co budem jest a dokym to mam zjest ma chut prejde a napina ma z toho nic mi nechuti stale mam zaludok ako na vode ..ALE! nevracala som ani raz 🙂 len ma napina a tym to skonci..som viac unavena ked pridem z prace som k.o. ☹
Dufam ze to uz vsetko coskoro prejde a budem si to uzivat na 100% 🙂
@gitkaaa he..ja som 3 dni po vas....podla uzv to bude skor..@ivanka1011 si mohla ist na pn kym prejde najhorsich par tyzdnov..
@kubkovamama ono to neni nonstop chvalabohu.. a najviac to trva posledny tyzden som taka moc vyberava asi tie posledne dozvuky si myslim a potom bude ok 🙂
Inak ja som na PN, chcela som ist uz do prace, ale doma teraz cez den spim, co na mna pride taka unava, ze proste musim zavret oci a lahnut si. Neviem si predstavit fungovat v praci. Vcera som dokonca spala az dvakrat cez den 🙂 a jedlo? V kuse by som si dala nieco dobre, ale netusim co. Ked nieco vymyslim, tak z toho zjem trosku a dost. MM stale dojeda za mnou vsetko. No katastrofa...

Ahojte baby, no ako sa máte? Ešte Vas drzia nevoľnosti? Tehi priznaky?