Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@zuzuzuzka ajoooj 🙂 noo bral mi aj krv 🙂 moč a sono to bolo vsetko. Nwm ci sa bere aj ster z krcka. Nooo dufam ze nepriberem 30 kilov 😂 a co uz si sprckom v pohode? 🙂
Ahojte..ja som dnes zacala 12tt a nejako ma prestavaju boliet prsia. Mali ste to aj vy? 🙂
@jaruska18 ahoj..my to tu mame furt a aj preto pekne stresujeme.😜Nic si z toho nerob,kazdy den to bude inak a po 12tt klesa hcg a zacnes sa citit lepsie,telo si zvykne a prsa vraj uz potom prestavaju byt citlive.
@kubkovamama 😀😀 stale stresujem..ked citim podbrusko tak stresujem preco boli a ked neboli tak stresujem ze preco neboli 😀 uz si pridem ako taky blazon 😀😀😀
@jaruska18 presne ako vravi @kubkovamama 😁 mna uz nebolia tyzden mozno aj vysse...to su tie hormony
@jaruska18 presne,presne..dnes aj ja..je mi dobre a hned sa mi to nezda a rozmyslam preco.🙂
Ja idem dnes baby na UTZ tak som zvedava, v pondelok som bola na krv možno uz aj výsledky mi povie, ja som od rana hladna jak vlk najedla som sa a za pol hodku som znova hladna 😂
@bonboniera15 no..a to som si myslela,ze este a som za vodou..este 8tt,este 9tt,10 a uz to bude dobre,hura 12tt a zlo je zazehnane a houby,rano sa budim s hlavou plnou kravin a scenarov a s tym ide cely den az kym nezaspim.A naj,ked si taketo stresacky radime navzajom.🙂
@bonboniera15 mne dnes tiez dali vysledky,ale nie vsetko..v pia som bola na krv a sestra ze do 10 dni..tak polku uz budes mat.
ahojte, mňa už prsia nebolia vôbec ale zato vraciam stále. Síce už len ráno a večer..ale stále. A v podstate som rada, aspoň viem, že mimi je stále tam 🙂 a tie bolesti @bonboniera15 keď vstanem to mám tiež také pichanie alebo čo, raz na ľavo raz na pravo...takže keď to máme všetky..tak to tak má asi byť 🙂
@pibza no to ano ale mna to drzi aj cely deň neboli to stále, ale pri urcitych pohyboch, a o krizoch ani nevravim tie ma bolia permanentne stále...jedine ked si lahnem a lezim v klude je to ok
@kubkovamama no dam ti vedieť co mi povedala som objednana na 5 bo moja dr robi len poobede
baby vy strasne sa sledujete, ale ja som bola taka ista pri prvom dietati, teraz absolutne neriesim, aj mna obcas kdesi pichne ale to je normalne. skuste sa zamerat na ine veci, vyberajte mena, vybavicku, kocik atd. alebo podobne radosti, prilisne starosti su zbytocne len sa stresujete 🙂
Kokso baby ja mam dnes apetít prisaham bohu za dvoch 😂 od sladkeho po slane...mozem ist večer na nákup uz nemam skoro nic na jedenie
@bozkavatko som v pohode, ale nechala ma este na marodke pre istotu 🙂 este mesiac, tak sa asi zblaznim 🙂 ale aj tak dobre, lebo si mozem cez den pospat...ha ha, resp. pospim kedy chcem
@bozkavatko a ster mi nebrala ani moc ..iba krv. Vraj keby nebolo nieco ok, tak mi budu volat, presiel tyzden a nic.
@zuzuzuzka vies co lepsie doma ja vzdy doma porobim idem sa prejst a tak sa motam a v praci len kvasim 12h a nwm sa dockat domov... Poobede si lahnem ked som doma aj to travenie je take lepsie ked sa hybem
Tak baby som 12+6tt maličké je ok ma 6 cm, a na tie moje bolave kríže mi predpisala duphaston...krv mam ok všetko v poriadki, kontrolovala male tak nema ani rastep chrbtice ani down. syndrom tak som kludna
@bonboniera15 a ak si 12+6 tak mas termin v oktobri nie? 🙂
@bonboniera15 a ako by zistila uz teraz ten downov syndrom??? Mne nehovorila nic taje, ze nema....predpokladam, ze rastep by bolo vidno na 3D
@bozkavatko tak travenie mam uz nastastie aj ja ok 🙂) a verim Ti tu unavu...ja by som zaspala v robote
@zuzuzuzka to je asi tym presvietenim sije musi mat do 3 mm a ak ma viac by bolo zle
@bozkavatko tak citam, ze sa to robi az v 16tt, tak neviem....mozno u ruzikovych pacientok skor???
@zuzuzuzka
Ultrazvuk v prvom trimestri
V prvom trimestri sa zameriavame na samotné potvrdenie tehotnosti, okolo 11. až 14. týždňa gravidity sa meria NT - Nuchálna Translucencia, je to hrúbka kožnej riasy v záhlaví. Je to významný ukazovateľ chromozómových aberacií, mimo iné môže signalizovať aj Downov syndróm ale aj ťažké orgánové abnormality, najčastejšie srdcovo-cievnej povahy. Mne google nasiel toto 🙂
@mirkab79 to sa ti povie po tolkych problemoch a potratoch...davas pozor na vsetko.Ja som naopak pri prvom vobec nemyslela na tehotenstvo..uzivala som si to.Teraz je to horsie.:-/
@zuzuzuzka neviem podla čoho len mi to povedala
@bozkavatko 30 októbra, ale vravela mi pted tym 1.novembra
@zuzuzuzka to je kombinovany test na geneticke a vyvojove vady..cca v 11tt ti vezmu krv a potom sa robi nt uzv.Krv je spolahliva tak na 70%.Spolu s tymto uzv 90%.Nerobi sa to kazdej tehulke.To je to co aj bonboniera15 dnes spominala,ze ma vysledky.🙂

@bozkavatko aj ja si zatial drzim vahu....tak hadam vela nepriberieme 🙂 brali Ti aj krv?