icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

zuzuzuzka
autor
21. apr 2016

@bozkavatko aj ja si zatial drzim vahu....tak hadam vela nepriberieme 🙂 brali Ti aj krv?

bozkavatko
21. apr 2016

@zuzuzuzka ajoooj 🙂 noo bral mi aj krv 🙂 moč a sono to bolo vsetko. Nwm ci sa bere aj ster z krcka. Nooo dufam ze nepriberem 30 kilov 😂 a co uz si sprckom v pohode? 🙂

jaruska18
21. apr 2016

Ahojte..ja som dnes zacala 12tt a nejako ma prestavaju boliet prsia. Mali ste to aj vy? 🙂

kubkovamama
21. apr 2016

@jaruska18 ahoj..my to tu mame furt a aj preto pekne stresujeme.😜Nic si z toho nerob,kazdy den to bude inak a po 12tt klesa hcg a zacnes sa citit lepsie,telo si zvykne a prsa vraj uz potom prestavaju byt citlive.

jaruska18
21. apr 2016

@kubkovamama 😀😀 stale stresujem..ked citim podbrusko tak stresujem preco boli a ked neboli tak stresujem ze preco neboli 😀 uz si pridem ako taky blazon 😀😀😀

bonboniera15
21. apr 2016

@jaruska18 presne ako vravi @kubkovamama 😁 mna uz nebolia tyzden mozno aj vysse...to su tie hormony

kubkovamama
21. apr 2016

@jaruska18 presne,presne..dnes aj ja..je mi dobre a hned sa mi to nezda a rozmyslam preco.🙂

bonboniera15
21. apr 2016

Ja idem dnes baby na UTZ tak som zvedava, v pondelok som bola na krv možno uz aj výsledky mi povie, ja som od rana hladna jak vlk najedla som sa a za pol hodku som znova hladna 😂

kubkovamama
21. apr 2016

@bonboniera15 no..a to som si myslela,ze este a som za vodou..este 8tt,este 9tt,10 a uz to bude dobre,hura 12tt a zlo je zazehnane a houby,rano sa budim s hlavou plnou kravin a scenarov a s tym ide cely den az kym nezaspim.A naj,ked si taketo stresacky radime navzajom.🙂

kubkovamama
21. apr 2016

@bonboniera15 mne dnes tiez dali vysledky,ale nie vsetko..v pia som bola na krv a sestra ze do 10 dni..tak polku uz budes mat.

pibza
21. apr 2016

ahojte, mňa už prsia nebolia vôbec ale zato vraciam stále. Síce už len ráno a večer..ale stále. A v podstate som rada, aspoň viem, že mimi je stále tam 🙂 a tie bolesti @bonboniera15 keď vstanem to mám tiež také pichanie alebo čo, raz na ľavo raz na pravo...takže keď to máme všetky..tak to tak má asi byť 🙂

bonboniera15
21. apr 2016

@pibza no to ano ale mna to drzi aj cely deň neboli to stále, ale pri urcitych pohyboch, a o krizoch ani nevravim tie ma bolia permanentne stále...jedine ked si lahnem a lezim v klude je to ok

bonboniera15
21. apr 2016

@kubkovamama no dam ti vedieť co mi povedala som objednana na 5 bo moja dr robi len poobede

mirkab79
21. apr 2016

baby vy strasne sa sledujete, ale ja som bola taka ista pri prvom dietati, teraz absolutne neriesim, aj mna obcas kdesi pichne ale to je normalne. skuste sa zamerat na ine veci, vyberajte mena, vybavicku, kocik atd. alebo podobne radosti, prilisne starosti su zbytocne len sa stresujete 🙂

pibza
21. apr 2016

@mirkab79 to je tým, že je to pre nás úplne niečo nové a nevieme, čo to je. A či je to ok alebo nie

bonboniera15
21. apr 2016

Kokso baby ja mam dnes apetít prisaham bohu za dvoch 😂 od sladkeho po slane...mozem ist večer na nákup uz nemam skoro nic na jedenie

zuzuzuzka
autor
21. apr 2016

@bozkavatko som v pohode, ale nechala ma este na marodke pre istotu 🙂 este mesiac, tak sa asi zblaznim 🙂 ale aj tak dobre, lebo si mozem cez den pospat...ha ha, resp. pospim kedy chcem

zuzuzuzka
autor
21. apr 2016

@bozkavatko a ster mi nebrala ani moc ..iba krv. Vraj keby nebolo nieco ok, tak mi budu volat, presiel tyzden a nic.

bozkavatko
21. apr 2016

@zuzuzuzka vies co lepsie doma ja vzdy doma porobim idem sa prejst a tak sa motam a v praci len kvasim 12h a nwm sa dockat domov... Poobede si lahnem ked som doma aj to travenie je take lepsie ked sa hybem

bonboniera15
21. apr 2016

Tak baby som 12+6tt maličké je ok ma 6 cm, a na tie moje bolave kríže mi predpisala duphaston...krv mam ok všetko v poriadki, kontrolovala male tak nema ani rastep chrbtice ani down. syndrom tak som kludna

bozkavatko
21. apr 2016

@bonboniera15 a ak si 12+6 tak mas termin v oktobri nie? 🙂

zuzuzuzka
autor
21. apr 2016

@bonboniera15 a ako by zistila uz teraz ten downov syndrom??? Mne nehovorila nic taje, ze nema....predpokladam, ze rastep by bolo vidno na 3D

zuzuzuzka
autor
21. apr 2016

@bozkavatko tak travenie mam uz nastastie aj ja ok 🙂) a verim Ti tu unavu...ja by som zaspala v robote

bozkavatko
21. apr 2016

@zuzuzuzka to je asi tym presvietenim sije musi mat do 3 mm a ak ma viac by bolo zle

zuzuzuzka
autor
21. apr 2016

@bozkavatko tak citam, ze sa to robi az v 16tt, tak neviem....mozno u ruzikovych pacientok skor???

bozkavatko
21. apr 2016

@zuzuzuzka
Ultrazvuk v prvom trimestri
V prvom trimestri sa zameriavame na samotné potvrdenie tehotnosti, okolo 11. až 14. týždňa gravidity sa meria NT - Nuchálna Translucencia, je to hrúbka kožnej riasy v záhlaví. Je to významný ukazovateľ chromozómových aberacií, mimo iné môže signalizovať aj Downov syndróm ale aj ťažké orgánové abnormality, najčastejšie srdcovo-cievnej povahy. Mne google nasiel toto 🙂

kubkovamama
21. apr 2016

@mirkab79 to sa ti povie po tolkych problemoch a potratoch...davas pozor na vsetko.Ja som naopak pri prvom vobec nemyslela na tehotenstvo..uzivala som si to.Teraz je to horsie.:-/

bonboniera15
21. apr 2016

@zuzuzuzka neviem podla čoho len mi to povedala

bonboniera15
21. apr 2016

@bozkavatko 30 októbra, ale vravela mi pted tym 1.novembra

kubkovamama
21. apr 2016

@zuzuzuzka to je kombinovany test na geneticke a vyvojove vady..cca v 11tt ti vezmu krv a potom sa robi nt uzv.Krv je spolahliva tak na 70%.Spolu s tymto uzv 90%.Nerobi sa to kazdej tehulke.To je to co aj bonboniera15 dnes spominala,ze ma vysledky.🙂