Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@bozkavatko no ved predtym mi to tak povedala 🙂 nevadi to ke skoro november
Baby? Neviete co znamena insertio plac profunda? Nemôžem to nikde nájsť
@bonboniera15 Ahoj kopírujem: Insertio placentae profunda – placenta zasahuje do dolního děložního segementu, k vnitřní brance však nedosahuje ani za porodu a link na stránku http://www.wikiskripta.eu/index.php/Patologické...
@teress a je to dobre ci zle? Som s toho jelen
Ahojte dievcence. Pridavam sa k vam
@darka555 vitaj 🙂
@teress Ahoj.. tak všetko ako ma byt.. aa nevieš náhodou či na NT može prísť pozrieť aj partner? Ja idem v pondelok.. mám strašný strach, dnes som úplne hotová, od rána len plačem kvoli tým bolestiam čo boli 2 dni dozadu.. že mi v pondelok doktor povie, že zas nie je srdiečko, neskutočné obavy mám z toho..zvlášť preto, že zrazu sa cítim až podozrivo dobre.. zmizol mi aj ten bežný tehu výtok.. a to vždy u mňa znamenalo MA..ach. ☹
@bonboniera15 zatial len označenie kde sa nachádza, myslím že ako maternica rastie tak sa posuva vyššie, ak ti teda dr. nič zatial nehovoril/a, tak sa netráp.
@bonboniera15 Ahoj.. znamená to, že placenta je uložená dole pri krčku.. to je nič, ako bude maternica rásť, placenta sa posúva.
@kubkovamama ahoj, už mi to robil cez bruško, ale partner neviem, mňa vždy môj čaká pred ordináciou keby niečo, nestresuj sa ja tiež nemám výtok, pri prvej som ho mala oveľa viac...teraz ani nie,ale ako bežne keď som nebola tehotná, príznaky mi tiež ustúpili, prsia ma už vôbec nebolia, bruško mi zatial moc nerastie-na to som sa pýtala že mam maternicu ešte stále naklonenú do vnútra. Pokožku mam strašnú to je jediné čo mi ostalo. Kedy ideš?
@teress idem v pondelok.. mám to 30km.. aj z tej cesty mám nervy, ked mám iba ležať.. musím sa trošku upokojiť..
@kubkovamama dakujem ti 🙂 neboj sa ka nemam uz ziadne občas bieli vytok.....skor som teraz stale hladna...no a tie krize...predpisala mi duphaston tak som zvedava
@bonboniera15 duphaston nie je zbytočný? Teda neviem.. mne moja povedala, že stačí brať do 12tt, potom už nemá efekt..dáva sa na udržanie tehotenstva.. v nemocnici mi to zmenili na Utrogestan, ale tiež po 12tt že mám vysadiť.. Ti povedala, že kvôli tým krížom?
@kubkovamama hej ja som tiez dement s toho :( ked ste ti pisalo ktora si ze je to pri krvacani a tak ale ka nekrvacam, ano nic... nechápem ako mi to ma pri krížoch pomôcť....ale na nete som citala ze nie ke škodlivý ani po 12 týždni
@bonboniera15 sak škodlivý nie, iba vraj zbytočný.. ked to je hormón, čo to má s krížami.. no šak uvidíš čo sa s tebou bude diať.
@kubkovamama no uvidíme...sesterka mala po nom strasne migrény...a bola unavená..tak som zvedavá
@bonboniera15 asi to nebudeš brať dlho.. do ďalšej kontroly max
@kubkovamama predpisala mi 2 krabicky a mam brať rano a večer...no tak uvidím
@bonboniera15 to je malá dávka, isto ti to nebude vadiť.. Rozmýšľam či mám skočiť na pohotovosť.. ako hysterka, že nemám 3 dni výtok či mimi bije srdiečko? Alebo počkať do pondelka.. keby aj bolo zle, včul už by mi aj tak nepomohli.. no hotová som. ☹
Juj nestresuj sa ja viem ze v tvojom pripade to nie je lahke ale cim viac na to budes mysliet tym to bude horsie...a neprospieva to ani tebe ani babatku....mali by sme sa prestať kontrolovať...nase mami malo starostlivosť aku mali s me tu zdrave zove
@kubkovamama lahni na gauč 🙂 urob si daco dobre na jedenie, pusti so telku a oddychuj, skus prísť na ine myšlienky..
@bonboniera15 si zlatá.. musím sa spamätať a v pondelok sa uvidí
Ahojte aj ja sa pripajam 😉
Ahojte baby no ja tiez stresujem,ale to je asi normalne na zaciatku. Ked som bola na kontrole tak som mala vyssi tlak.
@kubkovamama ja som taka ista ale ked mi je najhoršie bud si lahnem alebo si najdem činnosť ktorá mi zamestná hlavu...
@kubkovamama mne necha moj gyno utrogestan do 14tt aj pri prvom tehu som ho tak brala. Utrogesran je lepsi ako duphaston podla mna aj podla doktorov
No ja tiez snazim si zamestnat hlavu,ale uz som doma mesiac na pn-ke a uz mi s toho hrabe. Radšej by som išla do práce, keď bude po kontrole všetko dobre. Myslíte že urobím dobre?
Ja som duphaston brala na upravenie hormovou a ked to nebolo tak ako malo po vyše dvoch rokou tak ma to sklamaloa som sa na to vykašlala a teraz som stehotnela nečakane.

@bonboniera15 aha lebo ja len tak lebo ja som 12+1 a mam 1.11. 🙂