icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

lussy211
27. apr 2016

@pibza No presne :D

lussy211
27. apr 2016

@kubkovamama To je ťažko povedať aký má režim, to asi až neskôr ja som vedela presne kedy spal a kedy nie ( sťahoval asi nábytok :D)...inak tu je malý link
http://najmama.aktuality.sk/clanok/1030/14-tyzd...

juhztrewrdfghj
Odpoveď bola odstránená
kkaciatko
28. apr 2016

Baby mám otázku...je taká chulostivejsia ale nedá mi to... S drahým máme občas sex...nechceme ho praktizovať často aby sa niečo nestalo. A mám taký problém že keď po tom idem na WC sa utret mám také ako keby ružový výtok nie je to krv... Je to niečo zlé???

gitkaaa
28. apr 2016

@kkaciatko mozes,mat kludne sex -taky jemny(nie divoky) 🙂 a to mas len podrazdenu sliznicu.Tiez som to raz mala...neboj sa.

kkaciatko
28. apr 2016

@gitkaaa Aha ďakujem...no divoký nemáme to som hneď zakázala... 🙂 no hneď som kludnejsia... 🙂

rica1
28. apr 2016

@kkaciatko my zacneme ak bude vsetko ok az po 12 tt ukoncenom neviem mamto tak v hlave ze skorej nie a len tak jemne 😀

kkaciatko
28. apr 2016

@rica1 No sak jasné každý to má individuálne. Ja som si povedala že prečo by som to mala obmedzovať. Sak keby som nevedela že som tehotná by sme šli naplno. A drahemu to nemôžem spraviť že by ostal bez sexu. :D

rica1
28. apr 2016

@kkaciatko moj je zase taky ze sa aj boji aby sa co nestalo

kkaciatko
28. apr 2016

@rica1 Moj keby mohol tak by chcel kazdy den.. ale som to obmedzila raz za tyzden...
😉

rica1
28. apr 2016

@kkaciatko no my nie sme taky naruzivi 😀 😅

zuzuzuzka
autor
28. apr 2016

@kkaciatko ja by som chcela zase kazdy den a manzel ma obmedzuje :D

kkaciatko
28. apr 2016

@zuzuzuzka No U nás to je naopak...ja zasa nemám chuť...

lussy211
28. apr 2016

@kkaciatko to sme dve

kkaciatko
28. apr 2016

@lussy211 Väčšinou by som ležala chcela mať pokoj...najhoršie je že niekedy mi sám dráhy lezie na nervy...:D

gitkaaa
28. apr 2016

@kkaciatko tiez mam doma takeho naruziveho chlapa 🙂)).Este,ze chodi na tyzdnovky.

lussy211
28. apr 2016

@kkaciatko 😀 j NO presne toto...a poviem že mám nevolnosť , často to je pravda ale keď sa mi že fakt nechce nič tak je to dobrá výhovorka :D stačilo keď raz videl rýchlosť doletu na wc ...asi by to nechcel na sebe:Dale tak raz za čas sa treba permôcť, tieto naše hormony nám dávajú zabrať čo 🙂To teraz nám všetko asi lezie na nervy ..aj samy sebe hehe

lussy211
28. apr 2016

@gitkaaa tak toto si zabila:D

kkaciatko
28. apr 2016

@lussy211 Hej tak to máš pravdu...😀

rica1
28. apr 2016

@kkaciatko
@lussy211 inak ja som pri prvom tehu ku koncu uz nemyslela na nic ine len na sex a cely den nechapem ci sa nejak hormony otocili ci co ale na zaciatku vobec potom stale a po porode aj ked som rodila sekciou tak sex absolutne olo mi zle len som si spomenula ked som prestala kojit tak zas super ale to som zase otehotnela 😀 takze len dva cykly sme si uzili 😅 😅 😅 😔 😀 😀

rica1
28. apr 2016

A este sa mi dialy take veci pri prvom tehu ze som sa npr zobudila na to ze mam orgazmus 😀 sam od seba proste aj som o tom citala a teraz akosi ziadne take pocity na zaciatku som to mavala casto pri prvom tehu potom vstrede tak nic a ku koncu tiez casto a teraz zatial nic 😅 😕 😀 😀

lussy211
28. apr 2016

@rica1 to hej ja mám tiež taký samoobslužný organizmus:Dale šak dobre padne haha:D

bonboniera15
28. apr 2016

My s mojim tiež raz, za čas ked mam chuť a nie je mi na prt

rica1
28. apr 2016

@lussy211 zaujmave ze skoda ze to teraz tak nemam prve som cakala dievcatko tak mozno to teraz bude chalan 😀 lebo citim sa uplne inak bohvie ci bude doktor ochotny mi to buduci tyzden povedat ideme na to 3d

lussy211
28. apr 2016

@rica1 No ja prvého chlapca a teraz je to zas iné tiež, tak som zvedavá čo to bude , my ideme 12.mája , my ideme na klasický veľký...ako majú aj ten 4D či čo ale zasa ak vypýtajú 50 evračov tak ich kakam.Ta držím palce nech sa ukáže 😀

rica1
28. apr 2016

@lussy211 hej stoji to prachy 🙄 😠 60eciek u nas ale uz som to absolvovala aj pri prvom tak uz aj pri druhom nech mam klud a tretie uz neplanujeme tak to bude posledny krat ale teda pojdeme este aj v tom 20tt znova

kkaciatko
28. apr 2016

Baby čo mám robiť??? Začalo má bolet hrdlo a k doktorovi to je asi skoro... Máte niake domáce recepty? Keďže nechcem používať niake lieky...

fajciarkakokotov
Odpoveď bola odstránená
kubkovamama
28. apr 2016

@kkaciatko ahoj..mna tiez..este ma aj riadne nadrapuje na kasel.Co citam,v tehu ani lieky,ani bylinky..neviem fakt co si dat.Jedine nejake mentolky zo samosky?🙂

kkaciatko
28. apr 2016

@kubkovamama jediné čo ma napadlo je kloktat so slanou vodou. Možno to pomôže.