Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@kubkovamama To je ťažko povedať aký má režim, to asi až neskôr ja som vedela presne kedy spal a kedy nie ( sťahoval asi nábytok :D)...inak tu je malý link
http://najmama.aktuality.sk/clanok/1030/14-tyzd...
Baby mám otázku...je taká chulostivejsia ale nedá mi to... S drahým máme občas sex...nechceme ho praktizovať často aby sa niečo nestalo. A mám taký problém že keď po tom idem na WC sa utret mám také ako keby ružový výtok nie je to krv... Je to niečo zlé???
@kkaciatko 😀 j NO presne toto...a poviem že mám nevolnosť , často to je pravda ale keď sa mi že fakt nechce nič tak je to dobrá výhovorka :D stačilo keď raz videl rýchlosť doletu na wc ...asi by to nechcel na sebe:Dale tak raz za čas sa treba permôcť, tieto naše hormony nám dávajú zabrať čo 🙂To teraz nám všetko asi lezie na nervy ..aj samy sebe hehe
@kkaciatko
@lussy211 inak ja som pri prvom tehu ku koncu uz nemyslela na nic ine len na sex a cely den nechapem ci sa nejak hormony otocili ci co ale na zaciatku vobec potom stale a po porode aj ked som rodila sekciou tak sex absolutne olo mi zle len som si spomenula ked som prestala kojit tak zas super ale to som zase otehotnela 😀 takze len dva cykly sme si uzili 😅 😅 😅 😔 😀 😀
A este sa mi dialy take veci pri prvom tehu ze som sa npr zobudila na to ze mam orgazmus 😀 sam od seba proste aj som o tom citala a teraz akosi ziadne take pocity na zaciatku som to mavala casto pri prvom tehu potom vstrede tak nic a ku koncu tiez casto a teraz zatial nic 😅 😕 😀 😀
My s mojim tiež raz, za čas ked mam chuť a nie je mi na prt
Baby čo mám robiť??? Začalo má bolet hrdlo a k doktorovi to je asi skoro... Máte niake domáce recepty? Keďže nechcem používať niake lieky...
@kkaciatko ahoj..mna tiez..este ma aj riadne nadrapuje na kasel.Co citam,v tehu ani lieky,ani bylinky..neviem fakt co si dat.Jedine nejake mentolky zo samosky?🙂
@kubkovamama jediné čo ma napadlo je kloktat so slanou vodou. Možno to pomôže.

@pibza No presne :D