Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@lenula57 ja som 12+1 este len ale neviem zda sa mi to skoro a som chudunka uplne brucho skoro ziadne rano som ak doska uz na vecer to vidno ked cely den cosi vyjedam ale inak ani sa necitim ako tehotna pri prvom sak to je minuly rok som rodila som sa stale s bruchom rozpravala hladkala teraz akosi nic popri malej mi to tak nepride
ja mám termín 1.11 😀 stretnem sa s niekým vtedy vo ZV nemocnici?
@rica1 ono podrastie, buď rada že možeš nosiť stále svoje veci a nemusíš kupovať tehot. Ja som 14+1 a tiež v pohode svoje veci a dúfam že minim. mesiac ešte budem, zatiaľ nie je nič vidieť.
@lenula57 prečo neskôr? ja som tiež dostala až po 10tt tehot. knižku 😕
@lenula57 aha pardon to bolo k inému príspevku 😀 pomýlila som si nick 😀 nedá sa to vymazať 😀
@slavciatko pri prvom.som mala az dve tehotenske tricka 😔
@lenula57 jaj tak 🙂 a ja ze som divna ze necítim...no vyborne ale neboj to zmizne dovtedy....a brusko ti uz vidno? Ja idem na itz az v juny zosaliem dovtedy hadam ide všetko ako ma
šuplo ma do októbroviek.. 🙂 Babenky, kupovali ste tu niektorá cez bazár? Niečo by som aj, myslím pre mimino, ale.. pri veľa veciach ked porovnám ceny na nete a v obchode, tie použité tu sú aj oveľa drahšie. Ja neviem, či zle vidím, zle hľadám.. Vy ako?
@kubkovamama tak to si potom ako ja kedy mas termin?
@bonboniera15 30.oktober.. povodne mal byť november. 🙂
@kubkovamama ja som nosic a prebalov. podlozku kupovala, ale nezda sa ti je to tak, ze niektore pytaju viac ako v obchode treba hladat.
@nikol_marek chcela som prebalovací pult, komplet s komodou.. no a fakt pálky a poškodené alebo fľakaté, keby za nižšiu cenu nepoviem, niečo si doma opravíš, premaľuješ atd.. a porovnala som ten istý model v netovom obchode.. pani tu má o 20 e vyššiu cenu. Príde mi to možno až neseriózne. Ale aj nepredajné. 🙂
@kubkovamama ja som komodu neriesila, zbytocne by mi to zaberalo miesto, ale podlozku som kupila za 5 Eur uplne ako novu, bez prasklin.
@nikol_marek podložku mám po prvom.. len máme malý byt a tou komodou vyriešim aj odkladací priestor. A šak ešte je čas. 🙂 len nerada na poslednú chvíľu
@kubkovamama tak isto ako ja :D ja som mala mat tiez 1.novembra a povedala mi naposledy 30 🙂 na moje meniny
@bonboniera15 žeby naraz? 🙂 mne až týždeň rozdiel vyšiel
Aaaa baby keď to chvilku prenesiete budeme spolu :D ja som 4.11.
@pibza nepoznám žiadnu, ktorej by to vyšlo presne na termín. 🙂 Syna som mala 2tt po termíne 🙂
@slavciatko ja som dostala hned knizku moja je asi moc sikovna 🙂..
@bonboniera15 mne je uz vidno :-/..a pri Sebastianovi som nemala brucho do 6 mesiaca ale teraz hned..
@malvina13 to si este pockas aj sesternica caka az do 18tt 🙂..
@kubkovamama ja som mala termin 2.11 a aj sa mala narodila v ten den
@kubkovamama mne sa o polnoci den pred terminom odtiekla mi voda doma a hned zacali bolesti a ja som mala paniku z prenasania
@kubkovamama my sme komodu riesili tak ze ikea komodu co sme normalne vyuzivali a stala 50eur tak na nu sme za 20eur dali u stolara vyrobit tu obrubu na tu penovu vlozku na com sa prebaluje a prebalovacia komoda jak vino
@kubkovamama vsak ja som zvedava co povie, na najbližšiom UTZ...no uvidime co a ako 🙂
@lenula57 mne len trošku a hlavne led sa najem

ahojte, pridavam sa medzi Vás..termín mam koncom novembra, a momentálne som v 11. týždni. už som dostala aj tehotensku knižku🙂 tešíme sa