icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

pibza
6. máj 2016

To sa bavíte, že či vám je vidno bruško? Mne vždy až večer. Včera som mala statnice a chcela som aby mi bolo vidno a pokutovali má, že v takom druhom stave musim statnicovať a pustili má a...nic..žiadne brucho 😃😃😂😂 úplne som ho vypuvovala a nič 😂😂 ... a večer zrazu zas bolo. Teeeda takto má tam nechalo mimi trápiť sa.

rica1
6. máj 2016

Tak mi dnes uspesne po 3D sone a asi chlapcek 😀 pribudne k dievcatku a uz budeme "kompletni" 😀

lenkamarcisin
7. máj 2016

@pibza aj u mna to je zatial takto rano ked sa zobudim tak nic a potom ked sa nejem tak hnet vybehne vonku brucho jedno nezbedne. 😔

lenkamarcisin
7. máj 2016

@rica1 gratulujem aj u nas to je na 91% clapec.kedze u mna je to prve tak mne to bolo aj je jedno, hlavne nech je zdrave.

rica1
7. máj 2016

@lenkamarcisin ja tiez prve mi bolo jedno ale som stastna ze to je dievcatko a teraz som si myslela ze budem mt druhe tak.tajne som chcela mat dve baby ale parik je fajn a bude to zas ine 🙂

lucuku
8. máj 2016

V ktorom tt robia prvé 3D sono?

lenkamarcisin
8. máj 2016

@rica1 ano tak to urcite bude ine, hlavne pre otecka si myslim

lenula57
8. máj 2016

Prosim Vas je aj sukromna skupina? 🙂

ivana2501
8. máj 2016

@lenula57, musíš si dať do profilu termín pôrodu a samo ťa hodí do skupiny 🙂

lenkamarcisin
9. máj 2016

Baby beriete niekta Prenatal?

kubkovamama
9. máj 2016

@lenkamarcisin ahoj..aku znacku?Chcem si kupit,uz som minula,ale neviem sa rozhodnut..

lenkamarcisin
9. máj 2016

@kubkovamama Ja sa preto pitam ze ci mi z nich nemoze byt tazko na zaludok lebo asi mi s nich je

lenula57
9. máj 2016

@ivana2501 ved som si to tam dala

ivana2501
9. máj 2016

@lenula57 a nechodilo ťa tam?
Mne hneď prišlo upozornenie že som v tej skupine

bonboniera15
10. máj 2016

Ahojte babule ako sa mate?

teress
10. máj 2016

@bonboniera15 dala som si týždenný pobyt v nemocnici.-)(mala doniesla rotavirus najskor sa trapila ona dva týždne a potom ja čo si vybralo dan s kombinácii s mojou nevolnostou ktorú mam aj bez toho) , prišla som domov z nemocnice a vyhodilo sa mi v ústach na tvrdom podnebí niečo, neviem čo, ale strašne boľavé, na aftu to nevyzerá, tak som dnes po prebdenej noci šla na stery, 🙂 zhrnutie: keď sa darí tak sa darí...a bonus mala hnačkuje znovu:-/ smiať sa či plakať?

bonboniera15
10. máj 2016

@teress och bože, no veru ked sa dari tak sa dari...tak ti prajem rýchle uzdravenie, nech ste všetci rýchlo zdravý....ja sa mam chvalabohu ok, akurát ma picha na pravo pri vaječníku...ale inak ako keby som ani nebola v druhom stave

teress
10. máj 2016

@bonboniera15 to ani mňa,ešte ked kýchnem tak ma pichne poriadne, ale mam také že dva tri dni ma niečo pobolieva a potom nič🙂 asi už tie príznaky proste ustupujú a hormóny sa dávajú dokopy, ešte imunita bude to super🙂

lussy211
10. máj 2016

baby ste tu niektorá ktorá pravidelne cvičí aj v tehu?

sonia33
10. máj 2016

@lussy211 ja som zo zaciatku cvicila,ale potom som mala slabe krvacanie a lekar mi neodporucil dalej cvicit..tak chodim aspon na prechadzky ;)

deniss111
10. máj 2016

@lussy211 ja cvičim doma,každý den aspon 10-15min.,pokiaľ nezabudnem...pred tým som cvičila kondične,tak mi to chýba...a o dva týždne začnem s gravid jogou

lussy211
10. máj 2016

@deniss111 no ja tiež rozmýšľam len to mám ďaleko, ja som skôr ešte nad posilkou uvažovala tak stepper a tak po troške hm...

lussy211
10. máj 2016

@lussy211 myslím tú gravid jogu

bonboniera15
10. máj 2016

@teress no nejak tak chvíľu dobre, chvíľu picha ale uz som si zvykla uz to neberiem tragicky ani sa tak nekontrolujem, i ked je všetko pre mna nové keďže som prvorodicka 🙂 v piatok idem na triple test, a 14.6 na druhy utz sa neviem dočkať

lenkamarcisin
13. máj 2016

baby beriete este utrogestan?

vik_i
15. máj 2016

Ahojte kočky, nemala by niektora záujem o Femibion na 2.trimester? Cena 15€.😊

pibza
16. máj 2016

Baby? vy mate vzdy ultrazvuk ked ste u lekara alebo nie? ja som bola dnes na vysetreni brali m krv a prehmatal ale ultrazvuk nerobil. a objednal ma na 13. 6. a zas mi nedal listok na ultrazvuk..takze mimi bohviekedy uvidim..kedy idete na ten velky ultrazvuk? okolo 20 tt? myslite, ze ma objedna potom o dva tyzdne na ultrazvuk? lebo toho 13. budem v 19 tt...ja chcem vidiet mimiiiiiii

jaruska18
16. máj 2016

@pibza mne robi sono zo spodu vzdy..robil mi v 5tt, v 7tt, v 10tt, v 12tt a v 14tt aj zo spodu aj utz cez brucho kvoli bolestiam..teraz idem o tyzden v utorok ☺

pibza
16. máj 2016

no len ja som 15 tt 3 d ..neviem ci tebe nerobil preto, ze to bolo v zaciatku a bolo to treba sledovat ...a teraz mi prvykrat nespravil..a kedze ja chodim do nemocnice tak tam na ultrazvuk posielaju do specialnej miestnosti s listkom na objednavku ..

bonboniera15
16. máj 2016

@pibza ahoj ja mam to isté...v piatom som bola na triple teste a na UTZ idem 14.6 mne tiez nerobí kazdy raz, ja mam v knizke všetky utz napisane a mam tam len 3...záleží od doktorky kamoske robi kazdy mesiac, mne nie a tiez mi to vychadza na 20_21 tt