icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

pibza
16. máj 2016

@bonboniera15 tak asi hej, mna prehmatal a napisal mi, ze maternica zodpoveda 4 mesiacu tak snad sam vie usudit, ze ci je nutny ultrazvuk alebo nie...akoze plne mu doverujem...len chcem vidiet mimi zive a zdrave

zuzkad85
16. máj 2016

@pibza ja som bola na utz cca v 4 tt, lebo som zacinala spinit, bolo vidiet, len ze som tehotna, takze potom som isla znovu na kontrolu o tyzden, cize utz v 5 tt, potom v 10 tt do poradne (znovu utz) a tak v 12 tt znovu utz....vsetko zospodu....teraz idem v 16 tt ale to mi budu brat len krv, o utz mi lekar nehovoril....takze drobca neuvidim take 2 mesiace (uvidim ho asi az v 20 tt), takze dufam, ze je vsetko v poriadku 🙂

bonboniera15
16. máj 2016

@pibza no ja uvidim po 2mesiacoch tiez som uz nervózna, lebo mna od posledneho UTZ videla akurat tak sestricka ked som si bola po prechodku a ked som bola na krvy, kde mi sestricka predpisala magnezium lebo ma každý den pobolieva to podbruskp, alebo picha pri pravej strane vaječníka, a to mi len povedala ze jw to normálne tak som občas na prášky...

pibza
17. máj 2016

@zuzkad85
@bonboniera15 tak vidim, že je to normálne. Ale mám už celé ruky dopichané z toľkých odberov. Roky mi krv nebrali a teraz fuuurt

lenula57
17. máj 2016

Ahojte dievcence vcera som mala poradnu vsetko v poriadku 🙂..pekne priberame 🙂..a chcem sa spytat ci niektora vie co uz bude mat 🙂

bonboniera15
17. máj 2016

@pibza mne na 3 krat brala co som mala taku hustu krv co nechcela mi tiecť...pocuj užívas dajake vitaminy , dajake take co si si sama kupila?

bonboniera15
17. máj 2016

@lenula57 ahoj tak to mas fajn...ja az o mesiac :( neviem sa dočkať to by mi mala uz povedať ze co mala by som byt uz za 20 týždňom

kubkovamama
17. máj 2016

Ahojte..dlho som vas necitala..Tie uzv..ja teda neviem,ale v kazdej poradni sa robi.Nielen kvoli mimi,ale kontroluju sa vajecniky,mnozstvo plodovej vody,rozmery,cievy placent..a to pohmatom asi tazko.Ale co lekar to iny pristup.Mne robi uzv kazde 2 tyzdne a ked cosi aj castejsie.Sice som na rizikovom..ale s prvym pred 8r som nebola a tiez uzv na kazdej poradni.

gitkaaa
17. máj 2016

@lenula57 aj ja som bola včera v poradni.Bábetko váži 125 g.A pohlavie až nabudúce,to už budem v 20 tt-neviem sa dočkať.Zatiaľ všetko ok.....

bonboniera15
17. máj 2016

Baby pichava aj Vas v podbrusku? Ja to mam každý den ked pochodim, alebo porobim dačo namahave...sestricka mi dala magnezium, zevraj je to normalne :( i ked ja som uz dakedy na prášky

gitkaaa
17. máj 2016

@bonboniera15 mne sa to stáva občas...hlavne vtedy,ked dlho stojím,alebo ako ty-ked robím viac.Ale nič neužívam.....chvíľu si posedím,odýchnem a hned to prejde.

bonboniera15
17. máj 2016

@gitkaaa ja to mam skoro každý deň :( a dakedy ma to picha aj po leziacky, ja uz neviem pride mi to čudné...stresuje ma to dosť 😕

lenula57
17. máj 2016

@bonboniera15 aj ja idem az 20.6 na poradnu a 26.6 na velke sono a aj na 4D m si priniest usb 🙂..sak sa.mi uz termin posunul na 8.11 a povodne mam mat 13.11..cize sme o nieco väcsi 🙂..

lussy211
17. máj 2016

@bonboniera15 to sa rozťahuje maternica to pichanie ...mne ot tiež robievalo pri prvom...teraz to moc už necítim

lussy211
17. máj 2016

Baby tie čo beriete Utrogestan a Duphaston...stále špiníte?? 😖 MNe to nejak neprešlo a sa mi zdá, že sa to zosilňuje miestami.Doktor mi našiel aj myom ...ale neviem.

pibza
18. máj 2016

@bonboniera15 beriem tak trikrat do tyzdna femibion 2 .. uz len preto, ze sme sa o mimi snazili dlho a ked som zacala uzivat femibion 1 tak som v ten mesiac otehotnela :D tak nejak mu verim, ale nechcem zas aby bolo mimi moc velke tak preto nie kazdy den.

A pokiaľ ide o pichanie to mávam aj ja a niiiič proste sa zastavím prejde to a hotovo...to je tou maternicou a svalmi

Ja som teraz v 16tt a idem na kontrolu 13.6. to budem v 20 presne 19tt + 3d a tam ma asi objedná na ten veľký ultrazvuk @lenula57 a tam by som sa mala dozvedieť pohlavie...ale ja nechcem tak dúfam, že sa neprekecne :D

bonboniera15
18. máj 2016

@pibza no moja ale mna to prestane tak po 2 hodinach lezaniach a boli to každý boží den....dnes som volala sestricke ze pridem ze chcem vediet ci ke všetko v poriadku, lebo som fakt zufala...ta ma hned na pohotovosť poslala ale ja som povedala ze pridem poobede za dr mam na to pravo...ta sestricka mi pekne pije nervy

kkaciatko
18. máj 2016

@bonboniera15 Ja to mávam tiez... A zistila som že keď má pichá a pomackam si okolo toho tak to hneď prejde...až si normalne niekedy myslím že to robí drobec. 🙂

bonboniera15
18. máj 2016

@kkaciatko vies ja čakám prvé, a dost ma to stresuje, som zvedava ci ma vezme...vies ja aj ked zavolan ze sa chcem s dr poradit sestricka ma odbije s tym ze je to normalne...a tam to končí....ja znesiem bolesť ak je to naozaj maternica, len si chcem byt ista ze je mimi v poriadku...je to vytúžené mimco a aj prvé tak možno preto sa tak bojim

slavciatko
18. máj 2016

@pibza aký má vplyv užívanie femibionu na veľkosť dieťaťa??

slavciatko
18. máj 2016

@lussy211 ja som mala v 10tt 7cm hematóm, skoro som potratila, užívala som duphaston do 16tt a už skoro nešpiním a to som fakt myslela niekedy že mi bude po patách tiecť keď som odniekiaľ išla peši domov, tak keď som mala chodiť viac ako 15min. tak som si dala vložku lebo intimka mi prepila, dúfam že ma po kontrolnom sone v 20tt pustí konečne po skoro troch mesiacoch PN do roboty dr.

slavciatko
18. máj 2016

@bonboniera15 áno, je to úplne bežné, pracuje maternica a určite vás aj nafukuje ako každú tehotnú, mne stačí zjesť pol jablka a pichá ma v bruchu čo ma nafúkne

bonboniera15
18. máj 2016

@slavciatko no to ano ßen som sa vyľakala ked je to skoro kazdy den, ale ze krcok je uzavretý, mimino zije ma pravidelny tep, a ma 106mm tak som kludnejsia

kkaciatko
18. máj 2016

@bonboniera15 Aj ja čakám prvé bábätko. A verím tomu že ,to je maternica a svaly pretože sa roztahuje. Ja som bola minulý piatok u gynekologicky a robila mi aj ultrazvuk. Tiež som sa jej spýtala na toto a povedala že to je ok. Ze je to normálne. Potom mi ukázala drobca a je v poriadku a veľmi aktívny. Myslím si že u niektorych žien sa to prejavuje viac bolestivo a u niektorych nie. Neboj všetko bude ok

bonboniera15
18. máj 2016

@kkaciatko dikes za podporu dr ma kukla povedala ze je vsetko ok ze niebje zoadny problem, ale kedze som malicka mam 158 cm ze to mozno preto tak citlivejšie citim tu bolesť

kkaciatko
18. máj 2016

@bonboniera15 Ja mam len 162 cm tiež nie som najvyššia...:D

pibza
18. máj 2016

@bonboniera15 tym zastavením som myslela, že lahnem posedim a prejde to ne ze 5 sekúnd a pokoj 😂 ... verím v to, že je všetko ok a toto prežíva takmer každá tehulka.

pibza
18. máj 2016

@slavciatko lekár sa tak vyjadril, že tieto deti vitamínové bývajú veľké potom pri pôrode.

zuzkad85
18. máj 2016

@pibza u mojej prvorodenej to neplatilo, narodila sa o 16 dni skor a s vahou 3060 g a 49 cm, asi to neplati stale 🙂

bonboniera15
18. máj 2016

@pibza no uz to viem aja 🙂 som aspon pokojna aspon viem preco, ma to tak picha a uz aj od vas ze je to normalne 🙂