Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@slavciatko ahoj ja to radšej nebudem riskovať keďže čakáme vytúžené bábätko
@pibza a budes v tom obdobi ma marodke alebo nie?
@bonboniera15 no neviem...to bude v septembri a ako neplanujem byt PN
Lebo ak by si bola pn tu ti nemaju s coho vyplacat ked nebudes zamestnana, ale myslim si ze na podporu nárok mas to ze si tehotná nema s tym nic
@bonboniera15 ja som doktorand ja si platim dobrovolne poistenie teda ja ked prerusim studium tak sice nebudem mat prijem ale poistenie mam cize ono pn by mi mohli z toho zaplatit...ale ja prave premyslam, ze ci sa mi to oplati ostavat poistena a neist skor na tu ochrannu lehotu a neplatit tych 165 euro...som z toho riadne zmatena
@pibza a ked si zájdes na soc.alebo zdravotnu a popytas sa isto ti poradia hm?
@bonboniera15 no ja si nemyslim.. ja som 17+2tt a mam ovela mensie a to som uz aj najedena 😄
@bonboniera15 tak teraz mam ja dilemu z teba.. ci ozaj ja nemam male brusko velmi..
@gabccia to som aja najedena ale rano ked vstanem a lezim brucho malo vidno ale ked sa postavim, posadim hned ho vydno tak ja uz neviem 😂
@bonboniera15 ja mam mozno este mensie a som spokojna nechcem mat velike brucho :O mozete byt rada ze nemusite kupovat tehu veci 🙂
@slavciatko ved ako mne to nevadí, len ma nebavia reči typu ty si zacala 5 mesiac a brucho mas kde? No doma s ho nechala v skrini 😂
@bonboniera15
@slavciatko
@gabccia v 1.tehotenstve som mala aj ja menšie bruško,teraz mám o dosť väčšie....podľa mňa to závisí aj od pevnosti brušných svalov. Neskôr pridám foto aj ja🙂🙂🙂
@bonboniera15 no veď presne to som počúvala včera v robote keď som bola pozrieť :D (som na PN už dva mesiace tak ma nevidia v priamom prenose ako (ne)rastiem 🙂
@zuzkad85 áno, čítala som že v druhom býva väčšie 🙂 asi je už trochu roztiahnuté z predch.tehu 😠
Ahojte pridám sa aj ja budem mať aj druhé dieťatko v novembri 🙂
@slavciatko no sme na tom rovnako ja som tiež PN , a tiez ked ma niekto uvidí po čase tak kuka ze som ako si malo podrastla....citis uz pohyb? Ja akesi bublinkovanie v bruchu alebo steglenie, ale neviem ci su to pohyby
@bonboniera15 tak ako pise @slavciatko mozme byt zatial rady, ze nemusime kupovat tehu oblecenie 🙂 a si myslim, ze este sa nanosime bruska a v tych horucavach to bude asi zaberak..
@bonboniera15 nie este necitim, aj dr. hovorila vcera na poradni ze v 20tom mam cakat 😌
@gabccia no veru najväčšie budeme cez leto, este nam budu chýbať naše mini bruska 🙂
@slavciatko hm asi je to aj individuálne sesterka prvorodicka zacala citit v 17 tt...uz aby to bolo 🙂
ahojte, pridávam sa aj ja, mám 2 deti a teraz čakám 3 novembrové 🙂
Tak keď pozerám aj ja mám veľké brucho na to že som 16 tt. Neskôr dám aj ja foto
@kukulienka28 sme na to podobne...tiež mám 2 detičky 🙂 a na 3-tie sa veľmi tešíme.
@bonboniera15 vies vo v sociálnej som bola a tam tie tety za okienkom niv nevedia. A keď už tu tak pridávate brušká aj ja by som mala. Každé ráno nic a večer bruchooo 😂😂😂
Baby chcem sa spýtať máte niaka skúsenosti stym ze vám rýchlo bije srdce??? Poslednú dobu zvyknem mať rýchly tep a neviem s čoho som v 15tt môže to byť aj zmenou počasia ze je take teplo?
@pibza výborné hlavna vec ze su tam ma to kokso, skusim sa ti opytat jednej známej, no ved ze rano skoro nic a do večera som ako balon 🙂

Dievčatá a keď ste prišli o prácu tak teraz ste na podpore???? Mne hrozí jeden mesiac bez príjmu a neviem ako to bude.